Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 4 200 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Oringen 28, Mjölby, Mjölby
Typ
Villa
KVM
150.0 kvm, biarea 30.0 kvm
Tomt
1 057 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VÄLPLANERAT HUS MED ETT POOLOMRÅDE!

Nu har vi nöjet att saluföra detta trevliga enplanshus som är beläget på omtyckta Sörby. Här bor ni i lugna och barnvänliga villakvarter med naturen ett stenkast bort.

Välkomna till Oringen 28! Här finns nu möjlighet för er att förvärva ett trivsamt och välplanerat enplanshus med vidbyggt garage. Här bor ni bekvämt med en tilltalande planlösning som erbjuder öppna sociala ytor. Villan är uppförd 2009 och har en boyta om 150 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök. Till huset finns ett vidbyggt garage med direkt access in till villan.

Huset är välplanerat och erbjuder mycket trevliga sällskapsytor med en öppen planlösning mellan hall, vardagsrum och kök vilket skapar en härlig atmosfär. Redan vid hallen möts ni av en härlig rymd med en generös takhöjd i vardagsrummet, här finns en braskamin och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Vidare finner ni ett smakfullt kök med goda arbetsytor och bra förvaring. I anslutning till köket finns groventrén med tvättavdelning. Här finns även utgång till garaget som är uppvärmt via golvvärme. Till höger om hallen finner ni två sovrum, ett badrum och ett allrum. Detta utrymme är perfekt för barnens separata del av huset. Husets master bedroom är stort och har skjutdörrsgarderober längs ena väggen. I anslutning till sovrummet finns ett helkaklat badrum. Villans fjärde sovrum finns i anslutning till hallen. Huset passar utmärkt för barnfamiljen men även för er som söker ett bekvämt boende med alla faciliteter på ett och samma plan.

Fastigheten är belägen på en fin och välskött tomt med stensättningar och mur på framsidan. Baksidan i sydväst ger många soltimmar och här har ni ett härligt poolområde. Huset har även flera trevliga uteplatser med altan under tak och ett soldäck. Till fastigheten finns också en friggebod. I närheten av huset finns en förskola. Till centrum, resecentrum och skolor finns fina cykelvägar.


Välkommen med din intresseanmälan!

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande hall med klinkergolv som sedan övergår till parkettgolv.

Vardagsrum/matplats:
Stort och ljust vardagsrum med flera stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Inrett med parkettgolv och ljusa väggar. Vardagsrummet flyter fint ihop med matplatsen och köket och skapar en härlig atmosfär. Från matplatsen nås uteplatsen på baksidan. I taket finns infällda spotlights.

Kök:
Smakfullt kök med vita spegelluckor och mörk laminatbänkskiva. Köket erbjuder goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, fläkt, häll, ugn, micro samt diskmaskin. I taket finns infällda spotlights.

Tvättavdelning/groventré:
Med klinkergolv. Här finns bra arbetsytor och god förvaring. Inredd med tvättmaskin, torktumlare, tvättho, bänksskåp och överskåp. Här finns även en praktisk ingång till huset från garaget och från framsidan av huset.

Allrum:
Här ryms både soffgrupp, tv-möbel och soffbord. Med parkettgolv och målade väggar. Här finns även en luftvärmepump.

Duschrum:
Helkaklat duschrum. Inrett med dusch, wc, handdukstork, tvättställ med kommod och spegel. I taket finns infällda spotlights.

Sovrum 2 & 3:
I anslutning till allrummet finns två sovrum. Bägge med parkettgolv, tapetserade väggar och 1 garderob.

Sovrum 3:
Master bedroom med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns en skjutdörrsgarderob.

Badrum:
I anslutning till master bedroom finns ett helkaklat badrum. Inrett med dusch, tvättställ med kommod, badkar, handdukstork och wc. I taket finns infällda spotlights

Klädkammare:
Bredvid badrummet finns en stor klädkammare. Utanför klädkammaren finns en luftvärmepump.

Sovrum 4:
Intill hallen finns sovrum 4 med parkettgolv, tapetserade väggar och 1 garderob.

Dokument (pdf)

Planlösningar Oringen 28, Mjölby _ Besiktning Oringen 28, Mjölby _ Radonindikering

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

4 395 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

1 057 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

150 kvm

Biarea (BIA)

30 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Oringen 28

Ort

Mjölby

Kommun

Mjölby

Taxeringsår

2021

Värdeår

2009

Taxeringsvärde byggnad

2 439 000 SEK

Taxeringsvärde mark

504 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 943 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MJÖLBY KARTAN 4

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

2009

Typ av byggnad

1 plan

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

TV/Internet beskrivning

Fiber

Uteplatsbeskrivning

Altandäck på baksidan.

Övriga byggnader

Friggebod

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

13 860 SEK/år

Uppvärmning

18 000 SEK/år

Sotning

230 SEK/år

Årlig elförbrukning

12 581 kWh/år

Elkostnad

28 153 SEK/år

Försäkringskostnad

8 184 SEK/år

Summa driftkostnad

68 427 SEK/år

Antal personer i hushållet

5

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage för en bil. Flera p-platser finns på garageuppfarten.

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Sörby I Mjölby, Detaljplan (Beslutsdatum: 20061005, Registreringsdatum: 20070125)

Inteckning

Inteckningar

5

Totalt belopp

3 024 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl