Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Askegatan 1B, Nyvång, Åstorp
Typ
Parhus
KVM
135.0 kvm
Tomt
327 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Välplanerat parhus i familjära Nyvång! Härlig disponering med många rum & fin trädgård!

I populära Nyvång, precis intill åkerfälten och det mycket lugna läget, finner vi detta nyproducerade parhus som står redo att ta emot sina nya ägare. Utvändigt erbjuds en stilfull vit putsad fasad kombinerad med stenlagt uppfart och härligt trädäck, en riktigt trevlig kombination. Invändigt - kvadratsmart disponering med flera rymliga rum, härliga detaljer, driftsnål energi och hög komfort. Lägg där till bekvämligheter som uteförråd, 1-2 parkeringsplatser och en trädgård med mycket potential!

Radhuset fördelar sina ca 135 kvadratmeter på två plan. Socialt entréplan öppet mellan kök, matplats och vardagsrum. Fullutrustat IKEA-kök med köksö, ljusa materialval och riktigt gott om arbetsyta. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer en rejäl soffgrupp kombinerat med ett matbord för 6-8 personer. Från vardagsrummet når trädgården som ligger i soligt väst-läge och erbjuder stor potential för den trädgårdsintresserade. Huset har två riktigt fina badrum fördelade på varsitt våningsplan, båda är helkaklade i ljusa toner, det ena har duschhörna och det andra är erbjuder ett badkar. Vidare finner man ett praktiskt grovkök/tvättstuga samt hela fem rum/sovrum, varav två finner man på entréplan. Sammantaget finner vi ett gediget, välbyggt stenhus som utvändigt erbjuder en fridfull trädgård.

Nyvång - mest känt för sin familjevänliga närhet till skola, service, natur och kommunikation. Här bor familjen tryggt i en trevlig och modern bostadsmiljö. Närheten till tågstation i Åstorp, busshållplats, E4/E6 samt väg 112, skapar praktiska möjligheter för pendlaren och familjen.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy