Länk kopierad!
Bilder Redo
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Poetgatan 79, Backa, Hisings backa
Typ
Kedjehus
KVM
116.0 kvm
Tomt
288 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Unikt tillfälle att förvärva ett exklusivt radhus i ett populärt område!

Ett radhus med förmånen av att ha uteplatser på såväl framsida som baksida som ger sol från morgon till kväll. Hela bostaden genomsyras av härligt ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och en bra planlösning. Stor trädgård som inbjuder till grillkvällar, lek och umgänge.

Bostaden är omgiven av både fantastisk natur, härliga gång- och cykelstigar, ett flertal lekplatser samt pulkabacke och äppelträd utanför fönstret . Ett stenkast från bostaden finns gym, vårdcentral och Backa Västergård. Promenadavstånd till Selma Lagerlöfs torg som erbjuder all tänkbar service såsom matbutik, apotek och inte minst Fiskhuset som är väl värt många besök. I området finns även både förskolor och skolor. Goda kommunikationer in till city genom buss X4 som tar dig in till Göteborgs centrum på 10 minuter

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

288 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

116 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Poetgatan 79

Ort

Hisings backa

Kommun

Göteborg

Taxeringsår

2021

Värdeår

1979

Taxeringsvärde byggnad

1 461 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 343 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 804 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

GÖTEBORG BACKA 37:19

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Kedjehus (Typkod: 220)

Rumsbeskrivning

Entréplan:
Du välkomnas av en rejäl och möblerbar hall. Hallens väggar, liksom bostadens övriga väggar, har en fräsch och ljus färg. Golvet är klätt i smakfull mörk klinker med golvvärme.

Till höger finner du bostadens ena helkaklade badrum med dusch, golvvärme och plats för förvaring. Stilrent vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet pryder badrummets inre skikt.

Bostadens tvättstuga är bekvämt placerad bredvid badrummet och är utrustat med tvättmaskin som är placerad under en bänkskiva som ger goda arbetsytor. Det finns gott om förvaring i form av skåp och hyllor.

Under den vackra trappan finns ett praktiskt förvaringsutrymme.

Det arbetsvänliga och nymålade köket med vita köksluckor och vitvaror i rostfritt stål har en elegant inredning. Även här ligger mörk klinker med golvvärme. Köksbänken tillsammans med de svarta detaljerna bryter av mot det ljusa kaklet och de vita luckorna. Både ugn och mikrovågsugn är inbyggda i bekväm arbetshöjd. I köket finns det gott om plats för en större matgrupp.

Vardagsrummet med en öppning mot matsalen inbjuder till umgänge med både familj och vänner. Här får man mycket väl plats med en soffgrupp och TV. Stora fönsterpartier längs med vardagsrummets långsida ger bostaden ett flödande ljus och skapar en mycket luftig atmosfär. Härifrån kan du också ta dig ut till bostadens uteplats, trädgård och två extra förråd.

Matsalen som finns i direkt anslutning till vardagsrummet rymmer en stor matgrupp och förvaring eller avlastningsytor. Detta rum kan om behov finns byggas om till ytterligare sovrum.

Bostadens stora insynsskyddade uteplats på baksidan är placerad i söderläge, vilket innebär att man kan avnjuta maximalt antal soltimmar! Det finns gott om plats för utemöbler och möjligheter för dig att skapa din alldeles egna oas. Uteplatsen erbjuder möjligheten för den perfekta grillkvällen med dina nära och kära, där du samtidigt kan njuta av den natursköna omgivningen. I den väl tilltagna trädgården finns jordgubbsland, örtagård och pallkragar med odling.

I anslutning till uteplatsen finns både ett större förråd med plats för trädgårdsredskap och maskiner, samt en mindre bod för förvaring.

Övre plan:
Uppför trappan kommer man till en hall med ljusa dova väggar. Golvet är klätt i ett ljusare laminat.

Direkt till vänster finns ett sovrum med gott om plats för en större säng och andra sovrumsmöbler.

Nästa rum är bostadens "Master bedroom" vilket är väl tilltaget med plats för en dubbelsäng och tillhörande möbler. Här finns det gott om förvaringsutrymme.

Det tredje sovrummet används idag som barnrum och har även det goda ytor för en större dubbelsäng och förvaring.

I änden av hallen finner du bostadens andra badrum. Här är helkaklade väggar, klinker på golvet i ljusgrå färg och golvvärme. Det finns dusch med vikbara dörrar, en väl tilltagen kommod med handfat samt ett badkar.

Åter igenom hallen kommer ni till bostadens rymliga klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

Välkommen hem!

Välkommen hem!

Byggnader

Byggår

1979

Utförda renoveringar

2006: Kök samt badrum entréplan renoverades.
2006: Golvvärme installerades i kök, badrum och hall entréplan,
2015: Frånluftsvärmepump installerades.
2016: Gavelfasad byttes samt ny altandörr installerades.
2018: Duschrum övervåning renoverades och golvvärme installerades.
2019: Spaltventiler i sovrum installerades.
2020: Altan byggdes.
2021: Fönster till söder entréplan kittades och målades.
2022: Hall och trappa renoverades

Typ av byggnad

1,5-plans radhus

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Fönster

3-Glas Isoler, 2+1-Glas

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Oisolerad betongplatta på mark

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Stomme

Träregel

Fasadtyp

Träpanel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 9/10 2017

Energiprestanda, primärenergital

41 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Love Barkman, Actava AB,

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Göteborg Backa Ga:18

Gemensamhetsanläggning

Göteborg Backa Ga:19

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19730209)

Inteckning

Inteckningar

10

Totalt belopp

3 400 000 SEK

Dokument (pdf)

Planlösningar energideklaration Poetgatan 79 Besiktningsprotokoll Poetgatan_79
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy