Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rockelstavägen 12, Bandhagen - Högdalen, Stockholm
Typ
Radhus
KVM
73.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
3 rum

Unikt boende i Bandhagens gamla musikskola

Välkommen på visning till Rockelstavägen 12, Bandhagens gamla musikskola! Bostaden präglas av ett genomgående härligt ljusinsläpp och en rymd med 3,90 meter i takhöjd!

Öppen och social plan lösning med öppet mellan vardagsrum, matsalsdel och vardagsrum. Köket är stort med bra arbetsyta med praktisk köksö samt god förvaring. Vita köksluckor, mörkbänksiva, svartklinker och belysning under överskåp. Köket är fullutrustat med rostfri kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, spisfläkt, induktionshäll och integrerad diskmaskin
Matplatsen rymmer gott om plats för större middagssällskap. Vardagsrummet rymmer plats för soffgrupp, tv-möbel. Möjlighet finns också att få till extra sovrum.

Helkaklat snyggt badrum med svart klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar med takdusch med glasvägg samt kombimaskin med praktisk arbetsyta ovan med överskåp med bra förvaring. Master bedroom med plats för dubbelsäng och förvaring via garderobsvägg. Sovrum två rymmer plats för säng och skrivbord och förvaring med garderober. Radhus har genomgående en-stavs parkettgolv och vita målade väggar. Välkommande hall med svart klinkergolv med plats för ytterkläder/skor samt städskåp.

Bostaden har en uteplats med trädäck och liten gräsmatta på framsidan i söderläge med sol från lunch till sen kväll. Perfekt för sommarens grillkvällar! Parkering finns på stenbelagd uppfart med litet förråd i anslutning. På baksidan finns stor en uteplats med nyttjanderätt perfekt för avkoppling eller lek. Separat källarförråd finns också.

Läget är optimalt och föreningen har gemensam innergård utan spring eller genomfart med sittgrupp i mitten. I anslutning till bostaden finns grönområden och populära parkleken bandängen. Till Högdalen Centrum och Bandhagen Centrum är de cirka 5-10 minuters promenadavstånd där ni hittar mycket bra kommunikationer med tunnelbana och bussar samt fullt service utbud.

Se till att inte missa visningen på detta trivsamma boende som sällan är till salu.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy