Länk kopierad!

Visningar

sön 22 maj 13:00 - 13:45
OBS : Tidsbokning krävs - Boka din tid genom att klicka vidare till SkandiaMäklarnas hemsida. Välkommen!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Musserongången 41, Krusboda, Tyresö
Typ
Radhus
KVM
126.0 kvm, biarea 28.0 kvm
Tomt
183 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Områdets mest påkostade radhus i suveränt läge

Som nytt! Områdets mest påkostade radhus i suveränt läge!

Välkommen till detta smakfullt totalrenoverade radhus med totalyta om 154 kvm beläget i det omåttligt populära familjeområdet Krusboda endast 25 minuter från city.
Det välplanerade huset av generösa mått för området innehar en flexibel planlösning som gör att den stora familjen kan nyttja som önskvärt. Idag erbjuds generösa sociala ytor inne som ute, två allrum, fyra sovrum(möjligt som fem), två badrum, god förvaring samt två mycket trevliga uteplatser där du följer solen från morgon till kväll.
Framsidan med en insynsskyddande vintergrön häck och altan erbjuder sol under förmiddag/dag i sydöst. Baksidan med omgärdande häckar och plan gräsmatta för de yngsta familjemedlemmarna bjuder på sol från förmiddag till sen kväll i bästa läge sydväst.

Nuvarande ägare har under 2021/2022 utfört en modern totalrenovering som bland annat omfattar byte av värmesystem (vattenburet), ventilerad golvkonstruktion (Nivell), byte av all el inkl elstammar, byte av alla avloppsstammar, byte av syllar, fasad samt ytskikten rakt igenom inklusive kök, två badrum mm.
På det stora hela ett perfekt hem för dig som bara vill kunna flytta in, njuta av familjelivet och samtidigt känna en stor trygghet i att husets beståndsdelar i mångt och mycket kan likställas med nyproduktion.

- Generös och mycket eftertraktad husmodell för området.
- Smakfullt totalrenoverad interiör i sobra färger och högklassiga materialval år 2021/2022.
- Enormt omfattande, smarta & påkostade renoveringar utförda år 2021/2022 - Se renoveringslista.
- Två insynsskyddadde uteplatser där ni kan följa solen från morgon-dag på framsidan, och förmiddag till kväll på baksidan.
- Exklusivt utrustat kök med platsbyggt skafferi och vinkyl.
- Fyra sovrum (med möjlighet till fem), två badrum & två allrum.
- Plejdsystem på belysningen, fiber, Nivell-konstruktion samt vattenburet värmesystem (luft-vatten).
- Garage i länga tillhör huset.
- Fantastiskt område för barnfamiljen med skolor, bad, natur, bussar samt dagslivs på promenadavstånd.
- Direkt närhet till underbara Alby friluftsområde, Nyfors samt Tyresta naturreservat.

Väl i bostaden möts vi av en ljus och välkomnande hall med gott om plats för att installera avhängning av ytterkläder och skor.
Från hallen är det öppet mot det fullt utrustade och mycket stilfulla köket som har allt och lite till såsom ett walk-in-skafferi bakom vitrindörrar, en köksö med vinkyl och förvaring samt en mycket vacker bänkskiva i sten som även går en bit upp på väggen. Stora fönsterpartier som skänker rikligt med dagsljus. Ett drömkök för den hängivna kocken som gillar att ta ut svängarna.

Vidare finner vi på entréplan ett mycket stilfullt och modernt badrum där man tagit vara på varenda yta och fått in dusch samt en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk över.
Vidare finns ett väl tilltaget allrum som kan möbleras efter eget tycke och smak med en större soffgrupp och tillhörande möblemang.

När vi kommer upp för trappen möts vi av ett ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som vetter mot den grönskande och insynsskyddade baksidan. Vardagsrummet har gott om utrymme för att möblera med en större soffa och tillhörande möblemang.
Baksidan är lugn och fridfull med uppvuxna häckar, altan och gräsmatta där ni avnjuter solen från förmiddag till sen kväll. Blir solens strålar för starka finns en praktisk markis att nyttja för att erhålla skugga.
Övre plan erbjuder även fyra sovrum där tre av dessa är i identisk storlek. Master bedroom har även en walk in-closet att tillgå.
Även helkaklat badrum i moderna slag med badkar finns här att tillgå, samt en hallyta med goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober.

OMRÅDET:
Att Krusboda är ett av de mest barnvänliga områdena i Tyresö är inte svårt att förstå. På bilfria gator leker barnen på de härliga små gårdar som skiljer gatorna från varandra och i omgivning finns allt som passar de små, såväl som de något större.
I området finns matbutik, Krusbodabadet, skola och förskolor. Tyresö Centrum med sitt fulla service och detaljutbud ligger ca 5 minuter bort med bil.
Direktbussar till Stockholm City såväl som Gullmarsplan avgår från hållplats endast 1 min bort. Enkelt och praktiskt är nyckelordet.

NATUR/FRILUFTSLIV
Bo med underbar natur runt knuten där Alby friluftsgård finns med dess stora utbud av aktiviteter. Njut av grönområden, sjön, motionsspår och utomhusgym på sommaren, och under vintertid backar att åka pulka i, eller varför inte en tur till skridsko eller skida längs Alby sjöns isar?
Uddby gård i anslutning till Alby är också ett mysigt alternativ med bondgård och pittoreskt café! För variationens skull kan man även besöka Tyresö Flaten med dess fina bad.
På en lätt promenad når ni även Nyfors där ett vattenfalls porlande bäckar mynnar ut i sjön.

Sammanfattningsvis ett perfekt livsstilsboende för den aktiva barnfamiljen som önskar det bästa av såväl fritid som vardag. Boka din visningstid via formuläret eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

VÄLKOMMEN HEM

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN - Med genomgående vattenburen golvvärme (exkl badrum och hallklinker där det är EL)

HALL
Välkomnande ljus hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Grått klinkergolv med golvvärme finns innanför ytterdörren. Det övergår i ljusa parkettgolv. Ljusmålade väggar.

KÖK
Fullt utrustat och mycket stilfullt köket som renoverats 2021. Snickerier och bänkskiva går i ljusa sobra färger och kombineras med svarta detaljer såsom en svart kran från Tapwell, svart diskho och handtag i krom med svart läder. Här finner vi gott om förvaring i skåp och lådor, stora arbets- och avlastningsytor, ett walk-in-skafferi bakom vitrindörrar samt en centralt placerad köksö med vinkyl och förvaring. Stora fönsterpartier som skänker rikligt med dagsljus.
Kökets maskinella utrustning består av: induktionshäll (Siemens från 2021), fläkt (Smeg från 2021), inbyggnadsugn (Siemens från 2021), mikrovågsugn (Ikea från 2021), integrerad diskmaskin (Ikea från 2021), integrerade kyl och frys (Ikea från 2021) samt en vinkyl (från 2019).

Matplats finns intill fönster och rymmer en matgrupp där hela familjen kan få plats.

FÖRRÅD/TEKNIKRUM
Från köket nås ett förråd/teknikrum som renoverats 2021. Plastmatta på golv och målad väggbeklädnad.

DUSCH/WC/TVÄTTDEL
Med ett centralt läge i entréplan finner vi ett renoverat badrum från 2021 med tvättdel. Modernt inrett med grått klinkergolv, vita kakelplattor på vägg samt målade väggar i grått utom våtzon. Här finns ett duschset i svart från Tapwell, duschvägg i industriell stil, mörkgrön kommod från Ballingslöv med en svart kran från Tapwell med rund spegel över samt en wc. Det finns även ett tvättdel med tvättmaskin (Samsung från 2021) och torktumlare (Samsung från 2021) som har en praktisk arbetsbänk över. Golvvärme och spotlights i taket finns.

ALLRUM
Väl tilltaget allrum med gott om plats att möblera efter eget tycke och smak med en större soffgrupp och tillhörande möblemang. Det finns inte några fönster i detta rum men bra belysning i form av spotlights i taket. Väggarna är målade i grått.

ÖVRE PLAN - Med genomgående vattenburna radiatorer.

VARDAGSRUM
Ljust och rymligt vardagsrum med stort fönster och fönsterdörr som ljuset flödar in genom. Access till den trevliga uteplatsen och baksidan nås här.
Utrymme finns att möblera med en större soffa och tillhörande möblemang samt bokhylla och en läshörna. Väggarna är målade i en greige färg.

SOVRUM 1
Nås från vardagsrummet och har fönster som vetter mot den insynsskyddade baksidan. Här finns walk in-closet och plats för dubbelsäng. Målade väggar i en mörkgrön färg.

SOVRUM 2
Sovrum i bra storlek med ett stort fönster i ett svalt nordost läge. Här finns plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Väggarna är målade i en grå färg.

SOVRUM 3
Ligger mitt emellan sovrum 2 och 4 och har fönster mot framsidan i ett svalt nordost läge. Utrymme finns för att möblera med säng, skrivbord och mindre möblemang.

SOVRUM 4
Ligger i linje med sovrum 2 och 3. Även detta sovrum har fönster mot framsidan i ett svalt norost läge och är i bra storlek. Här finns plats för säng, skrivbord och mindre möblemang. Vitmålade väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum i stilrena färger som renoverades 2022. Vitt kakel på väggarna och ett grått klinkergolv. Här finns ett svart badkar på ben, en svart kommod från Vedum med en spegel ovanför och en wc. Det finns även svarta kranar från Tapwell, golvvärme och spotlights i taket.

VÄLKOMMEN HEM

Dokument (pdf)

Planlösningar Besiktningsprotokoll - Musserongången 41 E-deklaration Tomtkarta

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Tomtareal/mark

183 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Tomtareal 183 m² (friköpt).
Trädgårdstomt där det på framsidan finns en vintergrön häck som skapar insynsskydd. Baksidan i bästa läge sydväst erbjuder en plan gräsmatta som inbjuder till spring och lek. Inhägnas av en grönskande häck.

Boarea (BOA)

126 kvm

Biarea (BIA)

28 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Musserongången 41

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Taxeringsår

2021

Värdeår

1973

Taxeringsvärde byggnad

1 473 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 318 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 791 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

TYRESÖ ALBY 1:1030

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1973

Om-/tillbyggnadsår

2021/2022

Utförda renoveringar

Huset har totalrenoverats under år 2021/2022.

- Samtliga ytskikt har totalrenoverats.
- Renovering av båda badrummen.
- Installerat genomgående vattenburet värmesystem (luft-vatten) med golvvärme i entréplan.
- Installation av mekaniskt ventilerad golvkonstruktion (Nivell).
- Alla avloppsstammar är bytta.
- All el inkl elstammar är bytta.
- Byte av elcentral.
- Totalrenovering av kök.
- Förråd/teknikrum har renoverats.
- Fasad på baksida bytt.
- Fasad på framsida målad.
- Plejd-system finns installerat.

Övrigt:
- Fönster är bytta -2011.

Typ av byggnad

Enplans radhus med sluttningsvåning

Typ av ventilation

Mekanisk

Fönster

Fönster av plastprofiler med isolerglaskassetter

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Papp

Grund

Krypgrund

Typ av uppvärmning

Värmepump-luft/vatten (vattenburet system med golvvärme i nedre plan)

Ålder på värmeanläggning

2021

Stomme

Trä

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Träfasad

Bjälklag

Trä

El kommentar

Samtliga elstammar och elcentral är från 2021.

TV/Internet beskrivning

Fiber.

Uteplatsbeskrivning

På framsidan finns en altan i härligt syd/öst läge med sol på morgonen och förmiddagen. Här kan man med fördel ta med sig morgonkaffet ut och avnjuta det i solen. Utrymme finns att möblera med en loungegrupp eller en matgrupp.
Baksidan erbjuder en stor altan i sydvästligt läge med sol från förmiddag till kväll. Här finns plats att möblera med både en loungegrupp och en matgrupp som rymmer hela familjen. Markis finns vilken erbjuder skugga från solen när det är som varmast och ett tak på sommarkvällarna att sitta under och avnjuta en trevlig middag med familj och vänner.

Byggnadskommentar

Nuvarande ägare har gjort en totalrenovering av huset där man bland annat bytt syllar på huset, samtliga avlopp är utbytta, all el är utbytt inkl elcentral samt stammar, installerat vattenburet värmesystem (golvvärme i nedre plan) samt installerat mekaniskt ventilerad golvkonstruktion (Nivell-system) i golv och vägg för att erhålla den bästa konstruktion ur fuktskyddande synvinkel.

Ekonomi

Kommentar

Uppvärmning: Avser både kostnad för uppvärmning samt all kostnad för hushållsel.

Samfällighetsavgift: Inkluderar fast garageplats, snöröjning, ombesörjning av gemensamma ytor, fiber via Tele2, grundutbud TV och tillgång till poolanläggning/bastu i området.

För mer information om Krusboda samfällighet: www.skckrusboda.se
För mer information om Musserongångens samfällighet: https://www.musseron.se/

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

3 500 SEK/år

Uppvärmning

20 000 SEK/år

Samfällighet

10 500 SEK/år

Renhållning

3 500 SEK/år

Årlig elförbrukning

11 041 kWh/år

Försäkringsinformation

Fullvärdesförsäkrad via IF.

Summa driftkostnad

37 500 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage i länga tillhör.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 10/5 2022

Specifik energianvändning

44 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

78 kWh/m²

Energiklass

C

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Tyresö Alby Ga:7

Gemensamhetsanläggning

Tyresö Alby Ga:11

Gemensamhetsanläggning

Tyresö Alby Ga:3

Planer och bestämmelser

Krusboda Del 5(musserongången), Stadsplan (Beslutsdatum: 19780622)

Samfällighet

TYRESÖ ALBY S:2

Inteckning

Inteckningar

8

Totalt belopp

3 310 300 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta