Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Tallsoppsvägen 3, Ekeby-Almby, Örebro
Typ
Radhus
KVM
144.0 kvm
Avgift
6 790 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Påkostat radhus med attraktivt gavelläge!

Välkommen till detta fantastiska radhus med ett attraktivt gavelläge i hjärtat av Ekeby Almby. Med hela 144 kvadratmeter boyta erbjuder detta hem generösa utrymmen för familjen att växa och trivas i.

Den rymliga och öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus. Här finns extra takhöjd i både över- och undervåningen, vilket ger en unik atmosfär och ger utrymme för fantastiskt dagsljus att strömma in.

Med fyra mysiga sovrum finns gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. Perfekt för den växande familjen eller som arbetsrum och hobbyutrymmen. Två fullt utrustade badrum gör morgonruschen smidigare och ger extra bekvämlighet för hela familjen.

Det här hemmet är fullt av lyxiga detaljer och påkostade tillval som ger en känsla av lyx och komfort.
Den välskötta trädgården är omgärdad av vackra thujor och erbjuder en fridfull oas för avkoppling och lek. Perfekt för sommarkvällar och grillfester. Med ett söderläge kommer du att älska varje solig dag och njuta av den vackra balkongen med kvällssol.

Här finns gott om plats för flertalet bilar med en praktisk uppfart och carport. Dessutom finns ett förråd för förvaring av dina verktyg och utomhusprylar.

Ekeby-Almby är ett av Örebros mest populära områden och erbjuder den unika kombinationen mellan närheten till Örebro city, sjön Hjälmaren och vackra skogsområden. För barnen finns gott om lekkompisar och närhet till förskola/skola.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Allmän information

Pris

3 595 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Boarea

144 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Tallsoppsvägen 3

Ort

Örebro

Kommun

Örebro

Lägenhetsnummer BRF

012

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Glashyttan 4

Organisationsnummer

769630-1527

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Antal lägenheter

12

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

6 790 SEK/månad. I avgiften ingår vatten och sophämtning.

Andelstal

8,33333%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 623 743 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Överlåtelseavgift

1312,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

1 980 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 080 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Uppfart och carport.

Energideklaration

Specifik energianvändning

87 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Pär Palonen, Riksbyggen

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl