Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ejderstigen 2, Tofsö, Trosa
Typ
Villa
KVM
121.0 kvm, biarea 40.0 kvm
Tomt
2 061 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Fint enplanshus på ljuvlig plats nära havet

På Ejderstigen 2 i vackra Västerljung bor du modernt och genomtänkt med naturen precis inpå knuten. Det bästa av två världar. Med ett snyggt, nybyggt kök i grått och en härlig öppen planlösning mot det generösa vardagsrummet. Där fönster från golv till tak ger dig ljuvligt solljus året om. Två rymliga sovrum kompletterar boendet.
Med taket upp till nock utnyttjas varje kvadratmeter till ett behagligt och trevligt hem. Det är fräscht, snyggt och inbjudande. Ett hem att njuta av.

Den stora tomtmarken ger dig ytterligare boendemöjligheter. Är ett attefallshus med i din drömplan? Här finns platsen. Annars är det här du kommer vilja hänga. Stora ytor för lek och aktiviteter. Lekstugan blir en perfekt lekkompis. Solen bjussar på sig själv vid flera uteplatser. Perfekt för alla sommarens fikapauser. Altanen är trevlig att hänga på och trädgården är grönskande med flera planteringar. Det finns ett litet växthus för dig med gröna fingrar och en isolerad friggebod på ca 10kvm med el för gäster. Åkergräsklipparen kan du parkera vid vedboden. Här har du även ett praktiskt dubbelgarage, garanterat plats för både fyrhjulingen och din mountainbike. I området finns flera fina skogsleder att både vandra och cykla på.

Här är en plats att leva på. Att njuta av naturen och det lugna läget. Nära till badplats och brygga. Skola, affärer och kommunikationer finns en kort bilresa härifrån. Ejderstigen 2 är en plats att njuta av. Att sänka axlarna på. Leva av grönsaker från det egna landet. Låta barnen springa fritt. En plats att göra till ditt hem.

Varmt välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy