Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Andgatan 14, Brämhult, Borås
Typ
Villa
KVM
80.0 kvm, biarea 80.0 kvm
Tomt
472 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Renoverad villa på Brämhult!

Välkommen till Brämhult och Andgatan 14. Här hittar du en välskött villa på 5 rum och kök, varav 3-4 sovrum, som genomgått mycket stora renoveringar genom åren. Inne i hallen möts du av en ljus och fräsch hall. På övre plan finner du ett stort vardagsrum med utgång till uterummet och baksidan, nyrenoverat kök, badrum samt 2 sovrum. På nedre plan möts du av en modern källare med stora ytor för att umgås. Utöver allrummet har du tvättstuga, badrum, förråd och samt ett extra sovrum.

Trädgården är välplanerad och byggd i olika sektioner för att skapa en lättskött och social tomt. Baksidan består mestadels av trädäck men även av en mindre gräsmatta. Uterummet gör att du stora delar av året kan använda baksidan. På framsidan har du en extra altan med morgonsol där ni kan ta en frukost eller sitta i skuggan, en het sommardag.

Garaget rymmer en bil och är isolerat vilket gör det perfekt för den som vill meka eller ha någon typ av hobby. Elektrisk garageport.

Andgatan 14 ligger på en av fågelgatorna vilket betyder att den ett väldigt bra läge i Brämhult med massvis av barn i området. För att ta sig till skolan så har man innanför fågelgatorna gjort en kombinerad gång och cykelväg som tar dig hela vägen bort till Dammgatan. Utmed denna grusväg har man flertalet lekplatser, fotbollsplaner, pulkabacke och är helt skyddad från trafik. På Brämhult finns det mesta man behöver i vardagen så som mataffärer, sopstation, vårdcentral, tandläkarmottagning, skolor, lekkamrater samt goda motionsmöjligheter.

Närmaste busshållplats ligger 100meter bort och tar dig både till Myråsskolan, Bodaskolan och stan. Påfarten till R40 ligger endast 3 minuter med bil från bostaden och därifrån tar du dig enkelt till både Göteborg och Jönköping på bara 30-40min.

Planerad försäljning inom kort. Anmäl ditt intresse redan idag! Planerad inflytt i sommar.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy