Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 195 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Toffelmakaregatan 34, Billesholm, Billesholm
Typ
Villa
KVM
180.0 kvm
Tomt
976 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nybyggt 1-planshus uppfört 2022 i populärt villakvarter med magisk planlösning & stor potential!

Har du länge varit sugen på att uppfylla husdrömmen? Nu kan vi presentera detta nyproducerade 1-planshus i familjevänliga Billesholm, uppfört 2023 och nyckelfärdigt för att ta emot sin nya ägare. Utvändigt erbjuds en karakteristisk stil med putsad vit fasad och antracitgråa fönster och dörrar, ett välkomnande intryck. Invändigt - kvadratsmart disponering med öppna sociala ytor, moderna inredningsval, driftsnål energi och hög komfort.

Huset fördelas på ett plan om ca 180 kvadratmeter i boyta. Social disponering med öppet kök mot vardagsrum och en takhöjd som skapar rymd och intryck. Stora sociala ytor ger utrymme för stora tillställningar, med plats för både matbord och soffmöblemang. Det stora fönsterpartierna ger en härlig anslutning till trädgårdssidan som ligger i bra sydväst-läge. Huset erbjuder två helkaklat badrum med riktigt fina materialval, praktisk grovkök/tvättstuga med egen utgång. Fyra sovrum med goda ytor för möblemang och förvaring, varav ett master-bedroom separat placerat på höger sida från entrén med helkaklat badrum och klädkammare precis i anslutning. Övriga tre två sovrum tillsammans med husets andra badrum finner vi på husets vänstra sida. Här bor den större familjen med andra ord riktigt bekvämt och praktiskt!

Billesholm är en hemtrevlig tätort beläget i nordvästra Skåne. Det ligger mellan jordbruk, bebyggelse och friluftslivet ständigt närvarande. Närheten till Söderåsen, Ängelholm och Helsingborg möjliggör goda förbindelser till allt man kan önska sig i sin vardag. Här finns även god service, skolor, förskolor och härlig natur inom nära räckhåll.

Trädgården överlämnas ej färdigställd.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Allmän information

Pris

4 195 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

976 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Rymlig hörntomt med bra placering av huset. Stor potential för den trädgårdsintresserade. Utemiljön överlämnas ofärdig till köparen.

Boarea (BOA)

ca 180 kvm

Boareabeskrivning

Viss avvikelse kan förekomma. Areauppgifter är framtagna av säljare. Köparen har rätt att begära en egen uppmätning vid intresse.

Areauppgift enligt

Ritning(ar)

Gatuadress

Toffelmakaregatan 34

Ort

Billesholm

Kommun

Bjuv

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

180 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

180 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Taxeringsvärdesbeskrivning

Fastigheten är taxerat som 210 och kan tidigast deklareras 2023 till 220. Fastigheten kommer att vara skattebefrias i 15 år.

Fastighetsbeteckning

BJUV LJUNGSGÅRD 2:187

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2022

Typ av byggnad

1-planshus

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark (isolerad)

Typ av uppvärmning

Värmepump med återvining (Nibe 730)

Stomme

Lättbetong

Fasadtyp

Puts

Bjälklag

Trä

Huvudsäkring

16 A

TV/Internet beskrivning

Stadsnät finns framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgift bekostat av köparen.

Uteplatsbeskrivning

Rymlig trädgård med stora ytor för diverse trädgårdsidér.

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

4 500 SEK/år

Renhållning

2 800 SEK/år

Elkostnad

23 000 SEK/år

Försäkringskostnad

4 500 SEK/år

Summa driftkostnad

34 800 SEK/år

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Egen uppfart med plats för framtida komplementbyggnad/garage/carport.

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Bjuv Ljungsgård Ga:1

Planer och bestämmelser

Ljungsgård 2:98,del Av,mfl, Detaljplan (Beslutsdatum: 20030514)

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Ljungsgård, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 19780807)

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl