Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Klasrovägen 22A, Häggvik, Sollentuna
Typ
Villa
KVM
153.0 kvm
Tomt
741 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Nybyggd familjevilla med öppna sociala ytor, garage och härlig trädgårdstomt!

Välkommen till en mycket trevlig och lättskött familjevilla från 2007 belägen centralt i attraktiva Häggvik. Ett Götenehus som har två mycket välplanerade plan med en boarea på 153 km. Otroligt öppen och social planlösning med smakfulla materialval och härliga ljusinsläpp. Detta hus har tre fantastiska uteplatser, en stenlagd på framsidan och två trädäckade på baksidan.
Entréplan med en rymlig hall som följs upp ett smakfullt och modernt kök med köksö öppet mot matsal och vardagsrum i öppen planlösning. Från denna del av huset har du 2 utgångar till trädgården. Vidare finner du ett snyggt badrum, rymlig tvättstuga med mycket förvaring, ett förråd samt ett arbetsrum som går att göra om till ett sovrum.
På övre plan finner du ett hemtrevligt allrum med mycket rymd och med stora fönsterpartier samt en fransk balkong. Dessutom 3 bra sovrum, varav master bedroom med klädkammare och fransk balkong. Här finns också ett mycket rymligt badrum med både badkar och dusch. Villan har genomgående stora fönsterpartier som släpper in ett fantastiskt ljusinsläpp.
Huset står på en plan, insynsskyddad och härlig trädgårdstomt på 741 kvm. Två härliga trädäckade uteplatser med utgång via balkongdörrar från vardagsrum och kök och en stenlagd uteplats på framsidan. På tomten står ett isolerat och uppvärmt garage (ca 27 kvm) med laddstolpe för elbil, ett redskapsförråd och ett charmigt växthus.
Mycket centralt läge med närhet till pendeltåg och bussar. Kort promenad till Häggviks handelsplats med flertal stora livsmedelsbutiker, gym, vårdcentral och övriga butiker. Även nära till förskolor/skolor och Norrvikens vatten. Ett mycket tilltalande läge med endast 15 minuters bilväg till Stockholms City och 20 minuter till Arlanda.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy