Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 295 000 SEK / Fast pris
Adress
Stenåsvägen lgh 16, Borsökna, Eskilstuna
Typ
Parhus
KVM
124.8 kvm
Avgift
5 260 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusiva par- och radhus i populära Borsökna.

Välkommen till Brf skogsgläntan i Borsökna, beläget längst in i området med naturen som närmsta granne. Ett lantligt läge med närhet till bekvämligheter och Borsöknasjön. Här finner vi 8 st parhus om ca 125 kvm samt 3 stycken radhus om ca 108 kvm. Bostäder med genomgående hög standard, påkostade och kvalitativa materialval. Här ligger också miljön i fokus, du får bland annat närproducerade hus med solceller på taket vilket ger dig en lägre boendekostnad och laddboxar för elbilsladdare som standard vilket ger dig möjlighet att ladda bilen gratis via solcellerna. Det perfekta boendet för dig som söker ett påkostat, modernt och miljömässigt bra hus som även ger dig ett billigare boende än traditionella par-/radhus. Samtliga hus består av två plan, med härliga sociala ytor, två badrum - ett per plan, kök från välkända Electrolux Sentens som standard. Till varje bostad hör ett rymligt förråd upp till 5,5 kvm med gjuten betongplatta, en altan på baksidan med plats för grillen och loungesoffan och ett tralldäck med farstu vid entrén.

Bostaden som presenteras nedan är ett parhus om ca 125 kvm fördelat på 5 rum och kök.

Ljusa bostäder med stora fönsterpartier mot naturen som närmaste granne, ett häftigt projekt med genomtänka lösningar med hög kvalitet och miljö i fokus.

Arkitektritade par- och radhus med New England stil, en klassisk inredningsstil med ljusa, jordnära kulörer som håller över tid. Liggande träpanel i vitt med välkomnande farstu och spröjsade fönster ger känsla av elegans som kombineras med smart teknik såsom vattenburen golvvärme i hela entréplan. Värmen till golven genereras via en frånluftsvärmepump som delvis drivs av solcellerna på taket vilket är standard i dessa påkostade bostäder. Solcellerna levererar ca 3000 kwh/år vilket bidrar till lägre boendekostnad än liknande bostäder i samma storlek.

Här får ni vara med och lägga er personliga touch på ert nya hem. Ni får träffa en personlig kökssäljare för att välja tillval och utforma ert kök. Möjligheten att utöka era solpaneler. Ni får även möjligheter att välja tillval för olika golv, spotlights, kakel och klinker m.m. Ert nya hem ska ha er personliga prägel!

Med närhet till badplatser vid Borsöknasjön, förskola, matvarubutik och pizzeria, flertalet grönområden och fotbollsplaner har Borsökna blivit ett av Eskilstunas mest eftertraktade område. På norra sidan om Borsöknasjön finner vi Bostadsrättsföreningen Skogsgläntan beläget längst in i området med skogen som närmsta granne. Här kommer det uppföras nya promenadstråk för dig som vill ta dig genom skogen till Tacktropsjön och vidare till Mesta idrottsplats. Borsökna är ett område med mycket bra kommunikationer med buss och ca 5 km till E20-påfart för dig som pendlar med bil.

Länk till projektsida och bostadsväljare: https://brfskogsglantanborsokna.se/

Tillträde till lägenheterna beräknas ske under kvartal 3 år 2023 enligt kostnadskalkylen.

Bilderna är illustrationer och kan komma att avvika från slutresultatet.

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

3 295 000 SEK (Fast pris)

Antal rum

5

Boarea (BOA)

124.8 kvm

Gatuadress

Stenåsvägen lgh 16

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer BRF

16

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

Bostäderna består av två plan, varav ett badrum på varje plan.
Entréplanet har generösa ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning om ca 30 kvm.
Via vardagsrummet når du baksidan av huset med en altan om ca 20 kvm.
Separat tvättstuga i huset ger tvätten en given plats.
Bostädernas övreplan består av tre sovrum samt ett allrum för barnen, vilket även går att bygga om till ett fjärde sovrum vid behov.

Här får ni vara med och lägga er personliga touch på ert nya hem. Ni får träffa en personlig kökssäljare för att välja tillval och utforma ert kök. Möjligheten att utöka era solpaneler. Ni får även möjligheter att välja tillval för olika golv, spotlights, kakel och klinker m.m. Ert nya hem ska ha er personliga prägel!

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Skogsgläntan i Borsökna

Organisationsnummer

769641-0567

Allmän information

Brf skogsgläntan planerar att uppföra 19 st par-/radhus under 2022. Parhus om ca 125 kvm samt radhus om ca 108 kvm båda i två plan.

Brf bildades

2022

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv och internet via fiber. Varje bostadsrättshavare tecknar eget abonnemang för fiber.

Uppvärmning och ventilation

Varje bostad har uppvärmning via en frånluftsvärmepump som fördelar ut värme till golven via vattenburna slingor i entréplanet samt vattenburna radiatorer på övervåningen. Mekanisk frånluft via värmepannan för återvinning samt tilluft via ventiler.

Övriga utrymmen i föreningen

Till varje bostad finns ett förråd på respektive tomt.

Antal lägenheter

19

Total årsavgift i BRF

1 174 340

Lån i BRF

27 864 000

Lån i BRF per kvm

12 000

Byggnader

Byggår

2022

Ekonomi

Månadsavgift

5 260 SEK/månad. I avgiften ingår amortering på föreningens lån, avsättning för underhållsfond, ränta på föreningenslån samt andra kostnader som föreningen har under ett verksamhetsår.

Avgiftsförändringar

Inga avgiftsförändringar är planerade.

Andelstal

5,3747

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

685 SEK/månad

Försäkringskostnad

350 SEK/månad

Försäkringsinformation

Driftkostnaden är hämtad från kostnadskalkylen. Sophantering avser 190l tunna hämtning varannan vecka. Vattenförbrukningen är beräknad till 100 kubik per år. Hushållselen är beräknad utifrån energiberäkning och hänsyn till vad solcellerna levererar på ett år. Väljer man tillval solcellspaket bäst beräknas de generera ytterligare 2500 kWh/år till vilket skulle resultera i en ännu lägre elförbrukning.

Fiber

310 SEK/månad

Vatten

277 SEK/månad

Sophantering

243 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 865 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Till varje bostad hör parkeringsplats på framsidan av huset. Till varje bostad finns en laddbox som ingår i köpet.

Typ

P-plats

Ingår i avgiften

Ja

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Med närhet till badplatser vid Borsöknasjön, nybyggd skola och förskola, kiosk, matvarubutik och pizzeria, flertalet grönområden och fotbollsplaner har Borsökna blivit ett av Eskilstunas mest eftertraktade område. På norra sidan om Borsöknasjön finner vi Bostadsrättsföreningen Skogsgläntan beläget längst in i området med skogen som närmsta granne. Här kommer det uppföras nya promenadstråk för dig som vill ta dig genom skogen till Tacktropsjön och vidare till Mesta idrottsplats. Borsökna är ett område med mycket bra kommunikationer med buss och ca 5 km till E20-påfart för dig som pendlar med bil.

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta - Del av Mesta 3:34 Tillvalskatalog - Brf Skogsgläntan Intygsgiven kostnadskalkyl - Brf Skogsgläntan

Länkar

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta