Länk kopierad!

Visningar

sön 11 jun 11:00 - 12:00

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 250 000 SEK / Fast pris
Adress
Stockvägen 3 C, Hus nr 4, Länna,
Typ
Parhus
KVM
127.0 kvm
Avgift
4 763 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproduktionsprojekt i Länna

Nu prissänkt med 1 000 000 kr! Visning söndag den 11/6 kl 11.00-12.00.
¨Öppet Köp¨ - gäller endast parhus lägenheter! Köparen ges möjlighet att ingå bindande överlåtelseavtal i samma marknad som köparens bostad säljs. Därför erbjuds nu köpare att hoppa av ingått avtal fram till 31/7 2023 för parhus lägenhet som beräknas tillträdas i december 2023 (etapp 2). Den enda kostnaden man som köpare drabbas av om man utnyttjar möjligheten att hoppa av är en Avhoppsavgift på 50 000 kr. Nyproduktionsprojekt i Länna villaområde.
¨Avgiftsgaranti¨- I rådande marknadsläge med osäkerhet vill säljaren hjälpa sina köpare genom att garantera angiven månadsavgift till föreningen, enligt Ekonomiska plan. Så att månadsavgiften hålls oförändrad fram till 1 januari 2025 och därmed täcka BRFens ev fördyringar av driftskostnader pga högre räntekostnader, inflation och energikris fram till 1 januari 2025. Detta gäller både stora parhuslägenheter och studiohusen.
Nu startar försäljningen av detta mycket fina projekt bestående av 4 parhus som ger 8 stora parhuslägenheter och 8 minivillor/studiohus. Husen kommer att uppföras i Länna villaområde som är ett erkänt fint och trevligt område med Drevvikens vatten som närmsta granne. Alla enheterna kommer att ha en egen tomt med gräsmatta och en inramande häck runt tomten som man också sköter om som sitt eget. Bostäderna kommer att ha tillgång till p-plats/platser i anslutning till bostaden. De stora lägenheterna är på hela 127 kvm som fördelas över 2-plan med en klassiskt planlösning med entréplan bestående av; kök, vardagsrum, arbetsrum, badrum och tvättstuga. Från detta våningsplan når ni er tomt med utgång från både kök och vardagsrum. Det övre planet består av 4 sovrum och ett allrum som man med fördel kan göra om till ett sovrum för den som har behov av det, här finns även en wc/dusch. Dessa enheter kommer att hålla hög invändig standard med genomgående ekgolv från Kährs, klinkergolv i hall, helkaklade våtutrymmen, kvalitétskök från Marbodal och vitvaror av hög kvalité. Parhuslägenheterna kommer att ha en mycket energieffektiv uppvärmning i en Nibe 730 värmepump som är kopplad till ett vattenburet golvvärmesystem i entréplanet och vattenburna radiatorer på det övre planet och i minivillorna är värmekällan luftvärmepump och elradiator. Minivillorna är utmärkt planerade där du har allt man kan önska sig och där sovalkoven tar tillvara på den höga takhöjden. I dessa enheter är det delvis annan interiör inredning jämfört de stora enheterna. Här har du en utvändig trätrallsaltan och en tomt med planterad häck som tillhör minivillan att njuta av under varma sommardagar. Här har du också möjlighet att parkera din bil i anslutning till huset. Vi kommer att jobba efter Först - Till - Kvarn principen vilket innebär att den som väljer att gå vidare med att signera avtalet också är den som köper bostaden. Vi kommer att använda oss av fasta priser så ingen budgivning kommer att ske. Planerat betalningsupplägg: Vid överlåtelseavtal betalas ett förskott på 50 000 kr, ca 3 månader innan tillträde betalas 10% av köpeskillingen minus de tidigare inbetalda 50 000 kr, resterande 90% betalas vid tillträdet. Föreningen godkänner juridisk person som köpare.

Föreningens gatuadress kommer att bli; Stockvägen 3-5 och Timmervägen 57-59.

Lägenhets nummer 1-8 är planerat tillträde augusti -23, Lägenhets nummer 9-16 är planerat tillträde i slutet av Q4 -23.

Fakta Brf Drevstocken:

Planerad säljstart; maj 2022
Planerad tillträde; Q2-Q4 2023
Priser; 1 695 000kr - 6 250 000 kr
Månadsavgifter; 938 kr - 4 763 kr
Antal enheter i föreningen; Totalt 16 enheter, 8 Parhus lägenheter och 8 Minivillor/Studiohus

Allmän information

Pris

5 250 000 SEK (Fast pris)

Tillträde

Preliminärt Q2 2023

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Boarea

127 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Stockvägen 3 C, Hus nr 4

Kommun

Huddinge

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Utvändigt förråd.

Lägenhetsnummer BRF

4

Våningsplan

2

Upplåten mark

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

Entréplan
Hall
En rymlig och välkomnande hall med klinkergolv och ljusmålade väggar. Stor plats för klädförvaring.
Arbetsrum
Ekparkettgolv och ljusmålade väggar.
Kök
En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en fin rymd i rummet. Ett stilfullt Marbodalskök med luckor i mellangrå färg, svart matt laminatbänkskiva, rostfri diskbänk, grått kakel över arbetsytor, glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin, hel kyl och frys, spisfläkt. Plats för stort matbord och dörr ut till tomten. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar.
Vardagsrum
Ett stort rum med plats för soffgrupp och tv. Dörr med utgång till tomten. Stora fönsterpartier för fint ljusinsläpp. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar.
Badrum och tvättstuga
Längst in i rummet som är avdelat delvis från badrummet ligger tvättstugan med klinkergolv och målade väggar i ljus ton. Tvättmaskin, torktumlare, värmepanna, tvättho. Badrummet har grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt, duschhörna med glasvikdörrar, handfat med vit kommod undertill, spegel med belysning, handdukstork, laminatbänkskiva ovan tvättmaskin och torktumlaren.

Genomgående vattenburet golvvärmesystem i entréplanet.

Övre plan
Sovrum 1
Ett stort sovrum med plats med dubbelsäng. skjutdörrsgarderob för bra förvaring. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Fönster.
Sovrum 2
Ett bra sovrum med plats för en större säng. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Fönster.
Sovrum 3
Ett bra sovrum med plats för en större säng. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Fönster.
Sovrum 4
Ett mindre rum med plats för mindre säng. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Fönster.
Allrum/Sovrum
Ett allrum där man kan ha en soffgrupp och en tv eller så kan detta rum användas till sovrum om man har behov av det.
Wc/Dusch
Klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna med vikdörrar, handfat med vit kommod undertill, wc.

Detta våningsplan har vattenburna radiatorer.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Drevstocken

Juridisk person kan accepteras

Ja

TV/internet

Fiber.

Uppvärmning och ventilation

Frånluftsvärmepump Nibe 730 med vattenburen golvvärme i entréplan samt vattenburna radiatorer på övre plan. Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.

Byggnader

Byggår

2022-2023

Ekonomi

Månadsavgift

4 763 SEK/månad. I avgiften ingår Fastighetsförsäkring, förvaltning, kostnad föreningslån, amortering föreningslån, avsättning underhåll, VA

Andelstal

10,4

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 393 600 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

700 SEK/månad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

300 SEK/månad

Hushållsavfall

400 SEK/månad

Bredband, Tv

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 100 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Tillhör 2 p-platser till lägenheten med avgift till föreningen, 450 kr/st.

Dokument (pdf)

Ekonomisk plan Registrerad Materialbeskrivning Länna Standard 2023 Parhusen Brf Drevstocken i Länna 1 Nordea Brf Drevstocken i Länna 2 Nordea

Länkar

Film

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl