Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Timmervägen 59 B, Hus nr 3, Länna,
Typ
Parhus
KVM
127.0 kvm
Avgift
4 763 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hus 3 i Etapp 1 är det sista lediga i denna etapp, ny prissättning till 3 995 000 kr som utgångspris och ev budgivning kan komma att ske, detta hus är klart att flytta in i! De kvarvarande parhusen i Etapp 2 med inflytt i december 2023 är prissänkta med drygt 1 000 000 kr kr till 4 995 000 - 5 150 000 kr.

Projektet är uppdelat i 2 st Etapper: Etapp 1 som nu är färdigbyggt och klart för inflytt. Vi har sålt 7 av 8 lägenheter - Hus 3 är ledigt och kraftigt prissänkt.
Etapp 2 som är inflyttningsklart till december 2023. Vi har sålt 5 av 8 lägenheter - de stora parhuslägenheterna nr 9 och 12 är lediga samt studiohus nr 13 är ledigt. Parhuslägenheterna är kraftigt prissänkta samt även en sänkning på studiohuset.

Nyproduktionsprojekt i Länna villaområde.
¨Avgiftsgaranti¨- I rådande marknadsläge med osäkerhet vill säljaren hjälpa sina köpare genom att garantera angiven månadsavgift till föreningen, enligt Ekonomiska plan. Så att månadsavgiften hålls oförändrad fram till 1 januari 2025 och därmed täcka BRFens ev fördyringar av driftskostnader pga högre räntekostnader, inflation och energikris fram till 1 januari 2025. Detta gäller både stora parhuslägenheter och studiohusen.
Försäljningen är i full gång av detta mycket fina projekt bestående av 4 parhus som ger 8 stora parhuslägenheter och 8 minivillor/studiohus. Husen kommer att uppföras i Länna villaområde som är ett erkänt fint och trevligt område med Drevvikens vatten som närmsta granne. Alla enheterna har en egen tomt med gräsmatta och en inramande häck runt tomten som man också sköter om som sitt eget. Bostäderna har tillgång till p-plats/platser i anslutning till bostaden. De stora lägenheterna är på hela 127 kvm som fördelas över 2-plan med en klassiskt planlösning med entréplan bestående av; kök, vardagsrum, arbetsrum, badrum och tvättstuga. Från detta våningsplan når ni er tomt med utgång från både kök och vardagsrum. Det övre planet består av 4 sovrum och ett allrum som man med fördel kan göra om till ett sovrum för den som har behov av det, här finns även en wc/dusch. Dessa enheter håller en hög invändig standard med genomgående ekgolv från Kährs, klinkergolv i hall, helkaklade våtutrymmen, kvalitétskök från Marbodal och vitvaror av hög kvalité. Parhuslägenheterna har en mycket energieffektiv uppvärmning i en Nibe 730 värmepump som är kopplad till ett vattenburet golvvärmesystem i entréplanet och vattenburna radiatorer på det övre planet och i minivillorna är värmekällan luftvärmepump och elradiator. Minivillorna är utmärkt planerade där du har allt man kan önska sig och där sovalkoven tar tillvara på den höga takhöjden. I dessa enheter är det delvis annan interiör inredning jämfört de stora enheterna. Här har du en utvändig trätrallsaltan och en tomt med planterad häck som tillhör minivillan att njuta av under varma sommardagar. Här har du också möjlighet att parkera din bil i anslutning till huset. Vi kommer att jobba efter Först - Till - Kvarn principen vilket innebär att den som väljer att gå vidare med att signera avtalet också är den som köper bostaden. Vi kommer att använda oss av fasta priser så ingen budgivning kommer att ske. Föreningen godkänner juridisk person som köpare.

Föreningens gatuadress kommer att bli; Stockvägen 3-5 och Timmervägen 57-59.

Lägenhets nummer 1-8 är färdigställda nu under sommaren -23, Lägenhets nummer 9-16 är planerat tillträde i slutet av Q4 -23.

Fakta Brf Drevstocken:

Planerad säljstart; maj 2022
Planerad tillträde; Q2-Q4 2023
Priser; 1 695 000kr - 6 250 000 kr
Månadsavgifter; 938 kr - 4 763 kr
Antal enheter i föreningen; Totalt 16 enheter, 8 Parhus lägenheter och 8 Minivillor/Studiohus

Allmän information

Pris

3 995 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Boarea

127 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Timmervägen 59 B, Hus nr 3

Kommun

Huddinge

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Utvändigt förråd.

Lägenhetsnummer BRF

3

Våningsplan

2

Upplåten mark

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

Entréplan
Hall
En rymlig och välkomnande hall med klinkergolv och ljusmålade väggar. Stor plats för klädförvaring.
Arbetsrum
Ekparkettgolv och ljusmålade väggar.
Kök
En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en fin rymd i rummet. Ett stilfullt Marbodalskök med luckor i mellangrå färg, svart matt laminatbänkskiva, rostfri diskbänk, grått kakel över arbetsytor, glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin, hel kyl och frys, spisfläkt. Plats för stort matbord och dörr ut till tomten. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar.
Vardagsrum
Ett stort rum med plats för soffgrupp och tv. Dörr med utgång till tomten. Stora fönsterpartier för fint ljusinsläpp. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar.
Badrum och tvättstuga
Längst in i rummet som är avdelat delvis från badrummet ligger tvättstugan med klinkergolv och målade väggar i ljus ton. Tvättmaskin, torktumlare, värmepanna, tvättho. Badrummet har grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt, duschhörna med glasvikdörrar, handfat med vit kommod undertill, spegel med belysning, handdukstork, laminatbänkskiva ovan tvättmaskin och torktumlaren.

Genomgående vattenburet golvvärmesystem i entréplanet.

Övre plan
Sovrum 1
Ett stort sovrum med plats med dubbelsäng. skjutdörrsgarderob för bra förvaring. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Fönster.
Sovrum 2
Ett bra sovrum med plats för en större säng. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Fönster.
Sovrum 3
Ett bra sovrum med plats för en större säng. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Fönster.
Sovrum 4
Ett mindre rum med plats för mindre säng. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Fönster.
Allrum/Sovrum
Ett allrum där man kan ha en soffgrupp och en tv eller så kan detta rum användas till sovrum om man har behov av det.
Wc/Dusch
Klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna med vikdörrar, handfat med vit kommod undertill, wc.

Detta våningsplan har vattenburna radiatorer.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Drevstocken

Juridisk person kan accepteras

Ja

TV/internet

Fiber.

Uppvärmning och ventilation

Frånluftsvärmepump Nibe 730 med vattenburen golvvärme i entréplan samt vattenburna radiatorer på övre plan. Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.

Byggnader

Byggår

2022-2023

Ekonomi

Månadsavgift

4 763 SEK/månad. I avgiften ingår Fastighetsförsäkring, förvaltning, kostnad föreningslån, amortering föreningslån, avsättning underhåll, VA

Andelstal

10,4

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 393 600 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

700 SEK/månad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

300 SEK/månad

Hushållsavfall

400 SEK/månad

Bredband, Tv

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 100 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Tillhör 2 p-platser till lägenheten med avgift till föreningen, 450 kr/st.

Energideklaration

Energiklass

B

Dokument (pdf)

Ekonomisk plan Registrerad BRF Drevstocken - Materialbeskrivning ny Etapp 2 Länna Standard 2023 (1) Brf Drevstocken Nordea

Länkar

Film

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl