Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 495 000 SEK / Fast pris
Adress
Brf Lilla Bergknallen - Hus 8, Källberga,
Typ
Parhus
KVM
113.0 kvm, biarea 6.0 kvm
Avgift
5 586 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproduktionsprojekt i Källberga

Ett liv på landet med närhet till pulsen i staden

Drömmen om att bo i idyllen på landet. Kom hem efter jobbet och känn lugnet med naturen i varje hörn. Ta en promenad och hämta barnen, här bor du med gångavstånd till både förskola och skola. Stanna till i de fina lekparkerna eller de lokala butikerna vid torget på vägen hem. I Källberga flyter vardagen på med bekvämt avstånd till allt du behöver.

Om Husen
Arkitektritade parhus med smakfull och modern design

I Brf Lilla Bergknallen i Källberga uppförs nu 8 stycken unikt utformade parhus i trä med tidsenlig design. 16 boendeenheter där varje boende kommer att ha en trevlig och varierande tomt med altan på både fram- och baksida samt uppfart med parkering för 2 bilar. Här bor du på mysig återvändsgata med lite trafik där barnen kan leka och springa fritt. Tänd grillen och känn in den rofyllda omgivningen. Njut av god matlagning och det perfekt tempererade vinet från vinkylen samt umgänget i de sociala öppna ytorna.

På entréplan möts du av välplanerad hall med god förvaring och praktiskt klinkergolv. Innanför hallen är entréplanets badrum med dusch och wc med smakfulla detaljer som svart blandare och handdukstork samt vacker klinker och matchande kakel. Från hallen finner vi biblioteket med stort fönsterparti och utgång till den fantastiska uteplatsen. Biblioteket går mycket väl att nyttja som master bedroom.
Vidare in i bostaden nås den öppna och sociala planlösningen med kök och vardagsrum i fokus och en spektakulär takhöjd upp till 3,7 meter! Modernt kök med bänkskiva av kvartskomposit sten och all utrustning du behöver i form av induktionshäll, spisfläkt, ugn, mikro, två integrerade kombinerade kyl och frys, integrerad diskmaskin samt elegant vinkyl.
Välplanerat vardagsrum och matplats med utrymme för det stora sällskapet. I vardagsrummet har du stora fönsterpartier som maximerar ljusinsläppet samt utgång till den härliga balkongen med utsikt över Källberga och dess naturlandskap.

Nedre plan nås via den dolda trappan bakom köket med ett takfönster högst upp i taket som ger ett härligt släpande ljus. Här är tre sovrum med god förvaring samt badrum likt badrummet på entréplan, här finner du även tvättmaskin och torktumlare med bra avlastningsyta ovan.
Sovrummen är utformade där två sovrum är de perfekta barnrummet eller kontoret samt det större sovrummet som master bedroom med stort vackert fönsterparti, stor skjutdörrsgarderob samt utgång till nedre plans mysiga uteplats.
Goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare under trappan samt ytterligare en klädkammare i ett av sovrummen samt trädgårdsbod ute på tomten.

Bostäderna kommer att ha en mycket energieffektiv uppvärmning med värmepump som är kopplad till ett vattenburet golvvärmesystem i båda våningsplanen samt med en mekanisk frånluft.

Vi kommer att jobba efter Först - Till - Kvarn principen vilket innebär att den som väljer att gå vidare med att signera avtalet också är den som köper bostaden. Vi kommer att använda oss av fasta priser så ingen budgivning kommer att ske. Planerat betalningsupplägg: Vid förhandsavtal betalar man ett förskott på 100 000 kr, vid överlåtelseavtal som skrivs ca 4 månader innan tillträdet betalar man 10% av priset minus det tidigare betalda förskottet på 100 000 kr och resterande 90% betalas vid tillträdet.

Gå gärna in på projektets hemsida: https://bergknallen.se/

Fakta Brf Lilla Bergknallen i Källberga:

Planerad säljstart; 22 maj 2022
Planerat tillträde; Q4 2023
Pris; 4 495 000 kr
Månadsavgifter preliminära; 5 586 kr
Total driftskostnader (4 personer); 2 060 kr/mån
Antal enheter i föreningen; Totalt 16 enheter (8 Parhus).
Om Sterner Projekt
Bakom bolaget står Sterner Stenhus som under 20 år drivit projekt, utvecklat såväl bolag som människor. Målet är alltid att leverera projekt av främsta kvalitet och med högsta service.

Allmän information

Pris

4 495 000 SEK (Fast pris)

Tillträde

Preliminärt Q4 2023

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea (BOA)

113 kvm

Biarea (BIA)

6 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Brf Lilla Bergknallen - Hus 8

Kommun

Nynäshamn

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Trädgårdsbod 8 kvm.

Lägenhetsnummer BRF

8

Våningsplan

2

Upplåten mark

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Lilla Bergknallen i Källberga

TV/internet

Anslutning för internet, IP-telefoni och TV sker via fast anslutning (fiber). Bostadsrättsinnehavaren har eget abonnemang.

Uppvärmning och ventilation

Vattenburet. Varje boendeenhet utrustas med Frånluftsvärmepump. Bostadsrättsinnehavaren har eget abonnemang för el. Mekanisk frånluft.

Byggnadskommentar

Kommunalt vatten och avlopp. Bostadsrättsinnehavaren har eget abonnemang.

Byggnader

Byggår

2022-2023

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 586 SEK/månad. I avgiften ingår Fastighetsförsäkring, förvaltning, kostnad föreningslån, avsättning underhållsfond

Andelstal

6,250

Kommentar

Driftskostnad är schabloniseras och kan avvika mot faktisk förbrukning.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

400 SEK/månad

Hushållsel

700 SEK/månad

Vatten

610 SEK/månad

Sopor

350 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 060 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

2 P-plats vid huset.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Om området
Källberga är en helt ny stadsdel som byggs upp i Nynäshamns kommun med en underbar natur runt knuten med närhet till skog, ängar och hav. Här bor du i en avkopplande miljö, bort ifrån det stressiga storstadslivet och väldigt prisvärt.
Den lokala förankringen sätter prägel på området som får en egen förskola och skola (F-6) med planerad start HT 2024 och närhet till odlingslotter, friluftsaktiviteter och naturupplevelser. Källberga kommer att ha ett mindre centrum där det kommer att finnas olika butiker, café, arbetsplatser och närservice.

Källberga kommer att få utbyggda busskommunikationer mot Ösmo och pendeltåget som ligger ett stenkast bort och väg 73 är alldeles intill. Bussar kommer även att gå till centrala Nynäshamn. Nynäshamn når du på 10 minuter och Stockholm når du på ca 30 minuter med bil, ca 40 minuter med pendeltåg och med direktbuss till Globen ca 40 minuter.

Dokument (pdf)

Brf Bergknallen Källberga Nordea Dokument 2 A?NGEN A - BOFAKTABLAD_220505-8 Sitplan Ka?llberga_220509 Områdeskarta Källberga Elbilsladdare - Brf Bergknallen Tidslinje - Från start till mål

Länkar

Film

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl