Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mokärrsvägen 45, Brevik, Tyresö
Typ
Villa
KVM
75.0 kvm, biarea 44.0 kvm
Tomt
2 620 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Generöst hus med tomt och utemiljöer av rang

Har du en dröm om att finna din egen fristad? Välkommen till harmoniska Mokärrsvägen och detta rymliga hus beläget på en privat och solig tomt där utemiljöerna är något alldeles extra!
Här bor ni med natur och skärgård runt hörnet i ett område som inger en lantlig och harmonisk känsla endast en halvtimme från Stockholm City.

Huset med en totalyta om 119 kvm är ytterst välplanerat och erbjuder fyra sovrum, goda sociala ytor, två badrum samt trevligt kök och vardagsrum i öppen planlösning.
Den privata tomten i nivåer är högt belägen med vackra vyer över naturen. Även vacker grönska och plana gräsytor finns att tillgå för de små med spring i benen.
Flera stora altaner och uteplatser erbjuds i lugna och helt insynsskyddade lägen där ni kan njuta av solens strålar från tidig förmiddag till sen kväll. När mörkret springer på så finns antingen spabadet eller bastuhuset att tillgå för att låta natten löpa vidare i goda vänners lag.
På det stora hela ett idylliskt livsstilsboende för familjen eller paret där naturområden, skärgård samt fritidsaktiviteter finns runt knuten.
Allt detta i omgivning erhålls utan att försumma de viktiga aspekterna för vardagspusslet som närhet till flertalet populära skolor, kommunikationer samt Tyresö Strandtorg med livsmedelsbutik såväl som restauranger. Helt enkelt det bästa av två världar.

- Vacker och stor tomt om hela 2620 kvm med sol hela dagen.
- Ett privat, lugnt och tyst hem i naturskönt läge.
- Stora renoveringar som dränering, tak, fasad, fönster är utfört.
- Bergvärme / Mekanisk frånluft
- Totalarea om 119 kvm. Hela fyra sovrum.
- Enormt fina utemiljöer med altaner, spabad, pergola & bastuhus.
- Stora uppställningsplatser för t ex båt och fordon finns.
- Tillträde enligt överenskommelse.
- Närhet till Tyresta Naturreservat, skärgård, populära skolor, bussar och närservice.

När vi kommer in i huset välkomnas vi av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor i garderober. Från hallen når vi ett sovrum och ett av husets badrum som renoverats 2017.

Vidare kommer vi in i de rymliga vardagsrummet med flertalet fönsterpartier som skänker ljus, även utgång till den stora altanen i bästa solläge nås här.
Rymden erbjuder flexibilitet att möblera efter eget tycke och smak med större soffgrupp, matgrupp och tillhörande möblemang om så önskan. I rummet finns även en läcker kamin som höjer mysfaktorn samt skänker alternativ värmekälla.

I öppen och social planlösning finner vi det funktionella arbetsköket där goda bänkytor, fullskalig maskinell utrustning och god förvaring erbjuds. Även charmiga inslag som en vedspis finns.

Via dessa delar nås bostadens andra sovrum, ett master bedroom av stora mått med utmärkt platsbyggd förvaring längs med väggarna. I anslutning till sovrummet/köket finns även en utgång till en balkong som leder vidare runt huset.

I vardagsrummet finns en spiraltrappa som tar oss ner till sluttningsdelen. Denna del av bostaden kan även nås direkt utifrån genom dörr som leder genom förrådet.
Nedre plan består av två rejäla sovrum, ett badrum av äldre modell och ett förråd från vilken man når utgång till framsidan av huset.

Utemiljöerna är rent ut sagt magiska och löper runt huset såväl som i nivåer på tomten. Här badar ni i sol från morgon till sen kväll där pergola med tak, spabad samt bastuhus skänker äkta lyx på hemmaplan, en sommarkväll i gott sällskap är väldigt svårslaget.
Tomten är i övrigt stor, privat och har en harmonisk känsla rakt igenom. Plana gräsytor erhålls på den nedre delen för spring och lek medan den som innehar gröna fingrar kan skapa sig en egen oas.
För barnen erhålls ett eget Narnia där berghällar, skogspartier och träd för kojbyggen finns att tillgå.

På det stora hela en riktig pärla för dig som vill bo lugnt, naturskönt och med ett trevligt hus som inbjuder till umgänge.

OMGIVNINGEN
Brevik erbjuder verkligen ett naturskönt och underbart boende för familjen eller paret.
På kort bilavstånd från hemmet finner ni oerhört populära Brevik skola (åk 1-6), Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och flertalet förskolor.
Busshållplats (Tegelbruksvägen) med direktavgångar till stan nås på gångavstånd.
På gång- och cykelavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, fina badplatser som Trinntorpsbadet & Sandholmarna, handelsträdgård samt anrika Tyresö Slott och pittoreska Notholmen med café.
Från Trinntorps brygga avgår Waxholmsbåtar som tar dig till yttre skärgårdsöar eller City.
Vid Trinntorp finns även restaurang Ranchland som har en jättefin havsutsikt, trevliga uppträdanden och evenemang sommartid.

På det stora hela en utmärkt möjlighet för den med drömmar att skapa sin egen oas på en fantastisk tomt i harmonisk och naturskön omgivning.

Anmäl ert intresse eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy