Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Söderlidsgatan 10, Trandared, Borås
Typ
Villa
KVM
122.0 kvm, biarea 20.0 kvm
Tomt
1 014 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Totalrenoverad sekelskiftsvilla på Trandared

Längst in på Söderlidsgatan i en återvändsgränd ligger denna sekelskiftsdröm med stor välskött och grönskande tomt med flertalet uteplatser. Här får man en känsla av en oas fast på Trandared, med singelbelagda gångar och uteplatser, välordnade häckar, stensatta uteplatser samt stor gräsmatta. Huset har genom åren genomgått en totalrenovering och är i mycket gott skick vilket gör att du bara kan flytta rakt in.

Väl inne i hallen möts du av det ljusinsläpp som finns i villan. På entréplan har man alla sociala ytor i form av vardagsrum, kök och matsal. Matsalen har ett stort burspråk som skapar ett speciellt rum med massvis av ljusinsläpp. Köket har plats för ett runt frukost bord och har en direkt anslutning ut till den singelbelagda uteplatsen som ligger utanför. Denna uteplats har morgonsol och ett härligt skyddat läge en varm sommardag. Från köket kan du även gå upp till hönshuset och hämta färska ägg på morgonen. Utöver det finns en helkaklad toalett samt ett sovrum.

På övre plan har du 2 stycken stora sovrum samt ett nyrenoverad helkaklat badrum. Från den övre hallen kan du gå ut på den mindre balkongen.

Källarplan är i souterräng och främre halvan används som boyta. Här nere har du en renoverad tvättstuga med vattenburen golvvärme. Vid behov kan man flytta tvättstugan till bakre delen av källaren för att göra ett extra sovrum . Bakre delen av källaren används numera som förrådsutrymme. Källaren har en extra groventré, perfekt för den med barn eller djur då det finns en dusch i tvättstugan.

Detta är ett hus du inte vill missa! Planerad försäljning är inom några veckor. Anmäl ditt intresse redan idag!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy