Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Öslöv 212, Bosarp, Eslöv
Typ
Villa
KVM
220.0 kvm
Tomt
905 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Historisk fastighet i natursköna Öslöv!

Nu har vi äran att presentera Öslöv 212! Här har du möjlighet att bli ägare till ett hus där du känner av historiens vingslag direkt i entrén, huset har nämligen använts för både bageri- och skolverksamhet. Nuvarande ägare har lagt många timmar på att skapa en oas som blir den perfekta blandningen mellan nytt och gammalt men också skapar en symbios mellan funktionalitet och design. Detta har de sannerligen lyckats med när kostsamma materialval i samtliga utrymmen, synliga attribut från förr samt praktiska och genomdesignade lösningar samsas.

Huset erbjuder på bottenplan ett grovkök med en modern tvättstuga, köket som ger plats för hela familjen att laga mat tillsammans och blir en perfekt yta för gästerna tack vare den öppna planlösningen mot matplatsen samt möjlighet till ett sovrum. Här finns också ett helkaklat badrum med dusch samt vardagsrummet som med sin storlek slår de flesta! Kaminen bidrar med välbehövlig mysfaktor under årets kallare månader! En trappa upp når vi en mer avskild del med ett stort allrum som ger oändliga möjligheter för dig som behöver plats, två lagom stora sovrum samt ett helkaklat badrum med extra lyx i form av både badkar och dusch. På ovanvåningen finner vi även master bedroom med en praktisk walk-in closet intill. Samtliga rum är renoverade vilket ger köparen möjlighet att flytta rätt in och bara njuta!

Tomten är perfekt uppdelad med ett stort trädäck som är perfekt för grillkvällarna, en generös gräsmatta samt flertalet uteplatser och guldkorn runtom. Från Öslöv når du Eslövs centrum på en 10 minuters bilfärd. Här finns både tågstation som underlättar pendlingen samt butiker, restauranger och caféer. Den blomstrande byn Stehag, med goda pendlingsmöjligheter och matbutik, ligger ännu närmre. Missa inte detta unika tillfälle!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy