Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Serpentinvägen 33, Hemmanet, Sundsvall
Typ
Villa
KVM
149.0 kvm, biarea 99.0 kvm
Tomt
1 185 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Ansvarig mäklare

Benjamin Mujacic
Ansvarig mäklare Benjamin Mujacic

Stor villa i två plan med generösa sällskapsytor på familjevänliga Hemmanet!

Varmt välkomna till denna familjevänliga och väl omhändertagna 1,5-plansvilla på hela 149m²! Fastigheten erbjuder förutom villan ett garage, en stor yta för parkering med en nyinstallerad laddbox och stora sällskapsytor på både fram- och baksida. På framsidan finns en stor, lummig trädgård för lek och spel, ett lusthus med tillhörande uteplats, samt en lekstuga för barnen. På baksidan finns en altan i två plan med plats för en stor möbelgrupp på det övre planet och ett spabad med tillhörande möblering på det nedre.

Villan erbjuder genomgående goda ytskikt, ett rymligt entréplan som inrymmer en fullt utrustad maskinpark i kök, ett badrum med bubbelbad stort nog för tre personer, samt ett mysigt vardagsrum med en öppen spis för mysiga hemmakvällar. På detta plan finns även två sovrum och en trapp till källare, samt till det övre planet. I källaren finns en gillestuga samt en bastu med tillhörande badrum. Gillestugan nyttjas i dagsläget som sovrum och har även en sällskapsdel inredd till bastuändamål. Utöver detta finns även tvättstuga, pannrum och flera förvaringsrum. Det övre planet inrymmer två sovrum, varav ett med egen klädkammare och ett, som är villans största, som också inrymmer en platsbyggd garderob. Här finns en mindre gästtoalett och sällskapsplats i anslutning till utgången till balkongen.

På Hemmanet bor du med närhet till Hemmanets förskola, Heliås skola i Svartvik med barn upp till årskurs sex samt Svartviks IP för diverse idrottsutövning. På 18 minuter tar du dig till Sundsvalls stadskärna och i andra riktningen tar du till till Kvissleby på endast fem minuters bilfärd. Här finns stor livsmedelshandel, Systembolag, apotek, vårdcentral, grundskola med tillhörande simhall mm.

Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy