Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Lövsångaregatan 19, Eriksfält, Malmö
Typ
Villa
KVM
90.0 kvm, biarea 70.0 kvm
Tomt
838 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerat enplanshus med inredd källare samt större inbjudande trädäck i soligt söderläge!

Varmt välkomna till denna sköna oas med kort cykel-/gångavstånd till Möllevången, Södervärn, Mobilia och Malmö city! Här bor ni i ett mycket trivsamt och optimalt planerat hus med inredd källare. Mysiga villagator leder upp till Lövsångaregatan 19 där denna teglade enplansvilla på en grönskande stor trädgårdstomt i solsäkert läge. I den vackra utemiljön lockar en stor terrass på trädäck, gott om gräsmatta för de små med mycket spring i benen, odlingsland, uppvuxna häckar samt ett praktiskt trädgårdsförråd. På den 838 m² stora och friköpta fastigheten finns alla förutsättningar för lek och unika underhållningsmöjligheter!

Interiört finns ett ytterst trivsamt hem med stora öppna ytor på entréplan som skänker huset en hemtrevlig känsla. Här finns generösa sällskapsytor i vardagsrummet, en matsal i anslutning till vardagsrummet med en öppen spis, ett ljust kök med bänkskivor i granit, två sovrum i bra storlek och en gäst-wc. Ett fint ljusinsläpp letar sig in i planlösningen via stora fönsterpartier och skänker bostaden en ljuvlig rymd. En våning ner och vi är i den inredda källaren som rymmer ett stort allrum, en renoverad badrumsmiljö i stilrent utförande med duschhörna och badkar, tvättstuga samt ett förråd där värmecentralen är belägen. Många praktiska bonuskvadratmetrar att nyttja för vila, umgänge eller hobbyn.

På fastigheten finns även en extra bred uppfart med plats för flertalet fordon. Här bor du nära stan, matbutiker, service, skolor och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen inom några minuters räckhåll. Passa på att säkra ett familjevänligt boende mitt bland spännande och unika villakvarter där allt man kan önska sig finns i närområdet.

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL
Luftig och ljus entréhall med klädförvaring bakom garderob samt ett klickgolv som fortsätter in till köket intill.

KÖK
I anslutning till entréhallen finns ett vackert kök i vinkel från Sentens, 2010. Inredningen består av ljusa skåpluckor med ekdetaljer och beslag i borstat stål, arbetsbänk i mörkgrå granit samt vitt kakel som stänkskydd och belysning ovan arbetsytorna. Två fönster i köket vädrar och skänker rummet gott om ljus samt utsikter över den fina trädgårdsgrönskan.

Utrustningen består av induktionshäll (Husqvarna, 2019), integrerad diskmaskin (Miele, 2010), fläktkåpa med mekanisk utsug, kombinerad kyl/frys (Electrolux), mikrovågsugn (Electrolux, 2020) samt varmluftsugn (Husqvarna, 2010).

MATSAL
Längre in i planlösningen finns den generösa matsalen som rymmer en matgrupp intill den vackra öppna spisen och spiraltrappan ner till källarplanet. Här finns en stor öppning mellan vardagsrum och matsal vilket skapar ett fint flöde mellan sällskapsytorna. Rummet är inredd med tapet och parkettgolv.

VARDAGSRUM
I anslutning till matsalen finns vardagsrummet - ett stilrent och mysigt sällskapsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus och plats för en soffgrupp. Öppningsbara fönsterdörrar leder ut till den sköna och 60 m² stora altanen på trädäck i direkt söderläge vilket skapar en fin koppling mellan umgänge inne och ute.

På entréplan finns även en sovavdelning beståendes av två hörnrum med plats för dubbelsängar och förvaringsmöbler därtill. Intill sovrummen finns det även passande nog en toalett.

SOVRUM 1
Från hallen nås harmoniskt och rofyllt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har ett fint ljusinsläpp och plats för stor dubbelsäng. Sovrummet har garderobsförvaring bakom skjutdörrar med frostat glas.

SOVRUM 2
Ett mysigt sovrum som även kan användas som kontor eller gästrum. Rummet är inrett med garderober med frostade glasdörrar, laminatgolv samt vitmålade väggar och tak. Plats för säng och nattduksbord.

TOALETT
Helkaklad och rymlig toalett belägen i entréhallen med charmig mosaikklinker på golvet samt vitt kakel på väggarna. Inredningen ackompanjerar de fina kakel- och klinkervalen med wc, tvättställ i porslin med avställningsyta i marmor samt underskåp och spegelskåp i rustik stil. Ett öppningsbart fönster vädrar och skänker toaletten naturligt ljus.

KÄLLARE
Fräsch källare som renoverades av förgående ägare 2005 med väldigt ljusa utrymmen för umgänge, tvättbehov samt hobbyn. Här finns ett allrum i bra storlek med ett praktiskt klinkergolv, släta ljusgula väggar och vitmålade tak, en separat tvättstuga samt ett totalrenoverat badrum. En källardörr leder praktiskt nog direkt ut till trädgården.

BADRUM
Stilrent och helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv, elburen golvvärme och vitt kakel på väggar med mörkgråa kakeldetaljer. Inredningen består av duschhörna med vikbara glasdörrar, ett stort badkar, handfat i vitt porslin med underskåp (Ballingslöv), wc-stol, handdukstork på såväl varmvatten som direktverkande el, spegel med infälld belysning, paxfläkt samt spotlights. Ett insynsskyddat och öppningsbart energiglasfönster släpper in naturligt ljus. Badrummet renoverades av fackman 2009.

TVÄTTSTUGA
Intill badrummet finns en komplett tvättstuga där tvättstation med tvättmaskin och torktumlare samt goda arbetsytor med en arbetsbänk i ek. Rummet är inrett med klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Tvättstugan renoverades av förgående ägare 2006. I tvättstugan finns dessutom husets värmecentral i form av en jordvärmepump står (IVT Greenline, 2006)

FÖRRÅD/VERKSTAD
I angränsande rum till tvättstugan finns ett rum med god plats för redskap och material.

TRÄDGÅRDEN
Utemiljön består av en lättskött trädgård med en altan på trädäck som övergår till en trädgårdstäppa som är inhägnad av uppväxta buskar samt ett trädgårdsförråd. Utmärkta och nätta utemiljöer för den som vill ha lagom med trädgård. På fastigheten finns en bred biluppfart med biluppställningsplats för flertalet fordon.

Dokument (pdf)

Planlösningar Lövsångaregatan 19 - Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 2 Sovrum

Tomtareal/mark

838 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

90 kvm

Biarea (BIA)

70 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Lövsångaregatan 19

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Taxeringsår

2021

Värdeår

1947

Taxeringsvärde byggnad

1 156 000 SEK

Taxeringsvärde mark

1 428 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 584 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MALMÖ ETSAREN 10

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1947

Typ av byggnad

Enplanshus med källare

Typ av ventilation

Mekanisk till- och frånluft med återvinning (2016)

Fönster

3-glasfönster (öv), kopplade fönster (nv)

Skorstenstyp

Murad skorsten

Utvändiga plåtarbeten

Målad plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Källargrund med betongplatta

Typ av uppvärmning

Jordvärmepump, IVT Greenline (2006), ny cirkulationspump och värmepatroner

Stomme

Trä

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Mexitegel (rosa)

Bjälklag

Trä

Elkablar

Ledningar kompletterade

El kommentar

Jordfelsbrytare installerad

Skorstenskommentar

Avställd, användes senast 2012

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

6 058 SEK/år

Sotning

400 SEK/år

Renhållning

3 426 SEK/år

Årlig elförbrukning

15 500 kWh/år

Elkostnad

39 400 SEK/år

Summa driftkostnad

49 284 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Etsaren, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19460215)

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19451019)

Inteckning

Inteckningar

14

Totalt belopp

2 249 900 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl