Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Remmarlövsvägen 35, Eslöv, Eslöv
Typ
Villa
KVM
197.0 kvm, biarea 132.0 kvm
Tomt
701 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Möjligheternas hus i Trollsjöområdet!

Nu kan jag presentera ett rymligt hus med många möjligheter som passar utmärkt för familjen! Nära till förskolor, skolor och lekplatser. Fördelaktig uppvärmning i form av fjärrvärme. Bostaden har löpande underhållits av nuvarande ägare och under årens gång har bland annat dränerats med isodrän 2015 och nytt tak 2017. Även invändigt är det mesta renoverat vilket gör det möjligt för nästa ägare att bara flytta in. Huset präglas av extra allt i alla hänseenden.
Bostaden erbjuder på bottenplan ett stort kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, sociala ytor med utgång till den härliga uteplatsen, två sovrum, ett stort helkaklat badrum med dusch samt även en gästtoalett. På övre plan finns ytterligare tre sovrum, allrum och Wc. Källaren erbjuder en stor tvättstuga med gott om förvaringsmöjligheter, bastu med dusch och hobbyrum. Källarens pärla består av gillestugan som bjuder in till familjens kommande festligheter. Wc finns i anslutning till gillestugan.
Generösa parkeringsmöjligheter och en väl tilltagen hörntomt där gräsmatta, grillplats och trädäck samsas. Tomten är även perfekt för den odlingsintresserade med allt från hallon, vinbär och rabarber. Anmäl ditt intresse redan idag!
Huset är förbesiktigat och säljs med en dolda fel-försäkring.

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkommen in till Remmarlövsvägen 35 där vi möts av hallen med goda avhängningsmöjligheter tack vare de inbyggda garderoberna med spegeldörrar. Marmorgolv och tapetserade väggar.

Gästtoalett:
Intill hallen når vi den första helkaklade toaletten med härlig retrodesign. Här finns allt som behövs med WC och handfat. Högkvalitativt marmorgolv. Uppfräschad 2013.

Kök:
Köket renoverades 2009 av nuvarande ägare med en härligt öppen planlösning mot matplatsen. Detta skapar mycket mer rymd och en välkomnande känsla när gästerna kommer på besök. I köket kan flera stycken samsas och laga en lyxig trerätters tack vare utrustningen som består av induktionshäll (Electrolux, 2022) diskmaskin (Bosch, 2020), kyl (Elvita, 2023), Multiångugn (Electrolux, 2009) frys (Husqvarna, 2013), kombiugn (Husqvarna, Electrolux, 2016) samt fläkt och vask. Vid köksrenoveringen lades mycket tanke i detaljerna såsom bänkskivan i granit. Flyttbar köksö med förvaring. Parkettgolv och målade väggar. Intill köket finns den rymliga matplatsen som ger plats för många gänster.

Vardagsrum:
Med en vy ända från köket når vi det rymliga vardagsrummet som bjuder in till umgänge med familjen. Här ges plats för den stora soffhörnan framför kaminen som skänker välbehövlig mysfaktor under årets kallare månader. Härligt ljusinsläpp från alla väderstreck skapar härlig rymd. Parkettgolv och målade väggar.

Allrum:
Vidare når vi ett allrum som idag används som matsal/spelrum. Tack vare den smidiga placeringen med utgång mot den härliga uteplatsen är det bara fantasin som sätter gränser för användningen av detta rum. Parkettgolv och målade/teglade väggar.

Badrum:
Nästa utrymme består av badrummet som 2008 renoverades i neutral design av nuvarande ägare. Här finns allt som behövs med dubbelhandfat med kommod, WC, handdukstork samt dusch. Extra plus med tvättnedkast till tvättstugan och goda förvaringsutrymmen. Golvvärme finns.

Sovrum/Kontor:
Det första sovrummet på bottenplan ger plats för säng samt skrivbord vid behov. Befintlig förvaring i form av garderob med skjutpartier finns. Extra lyx tack vare utgången till det stora trädäcket. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum:
Vidare når vi det stora sovrummet på 34 kvm i vinkel. Tack vare vinkel formen finns här också möjlighet att skapa en exempelvis härlig klädkammare. Befintliga inbyggda garderober finns. Klinkergolv och målade väggar.

Trapprum:
Intill badrummet finns ett utrymme med trappan som leder oss upp till övre plan. Befintliga inbyggda garderober. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Allrum:
Direkt på övre plan möts vi av ett väl tilltaget allrum som kan användas för sällskapsrum, hobbyrum, kontor eller varför inte ett lekrum till barnen? Laminatgolv och målade väggar.

Sovrum/ateljé:
Direkt till vänster når vi ett väl tilltaget rum med härligt ljusinsläpp. Här njuter man av lyxen av en generös egen balkong som är den perfekta platsen för morgonkaffet. Parkettgolv och målade väggar.

WC:
I anslutning till allrummet finns toalett som går i retrodesign. Kommod och WC. Våtrumsmatta med kaklade/panelklädda väggar.

Sovrum:
På övre plan finns också ett sovrum mot väster med inbyggd garderob. Laminatgolv och målade väggar.

Gästrum/Sovrum:
Det sista utrymmet i huset består av det stora gästrummet på 31 kvm som ej räknas in i varken bo- eller biarea. Utrymmet ger möjlighet att låta fantasin gå loss. Parkettgolv och målade väggar.

Källaren:
Det första utrymmet vi når i källaren är den stora tvättstugan med generösa förvaringsmöjligheter. Här finns gott om plats för klädvård och utrustningen består av tvättmaskin (2016), torktumlare och vask. Klinkergolv och målade väggar. Nya bänkskivor och vask från 2019.

Matkällare:
I anslutning till tvättstugan ligger ett bra förrådsutrymme som kan användas till matkällare. Idag används det som torkrum. Klinkergolv och målade väggar.

Klädkammare:
Precis bredvid matkällaren finns en stor klädkammare som underlättar förvaringen. Klinkergolv och målade väggar.

Duschrum/bastu:
Intill tvättstugan finner vi också extra lyx i form av det stora duschrummet med omklädningsrum och dusch (1998); allt anpassat för den trevliga bastun intill. Kakel och klinker.

Gillestuga:
Det perfekta sällskapsutrymmet i källaren är gillestugan. Här finns gott om plats att umgås med vänner och bekanta. Finns även en bar och en öppen eldstad som ökar mysfaktorn.
Parkettgolv och tegelklädda/träpanelsklädda/målade/vävklädda väggar.

WC:
I anslutning till gillestugan finns även en toalett. WC och handfat. Uppfräschad 2010. Marmorgolv och målade/mosaikklädda väggar.

Hobbyrum:
Det sista utrymmet i huset är hobbyrummet som ger gott om utrymme för att samla allt som behövs till en husägare. Har du en hobby som tar plats är detta det perfekta utrymmet! Klinkergolv och målade väggar.

Hallarna i källaren:
Klinkergolv och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Info undersökningsplikt fastighet Fastighetskarta-2022-05-05 Energideklaration

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

4 495 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

8 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

701 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

197 kvm

Biarea (BIA)

132 kvm

Areauppgift enligt

Mätning

Gatuadress

Remmarlövsvägen 35

Ort

Eslöv

Kommun

Eslöv

Taxeringsår

2021

Värdeår

1965

Taxeringsvärde byggnad

2 474 000 SEK

Taxeringsvärde mark

804 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 278 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ESLÖV KRÖNET 11

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1965

Typ av byggnad

1,5-planshus med källare

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster (2008) Takfönster (2017)

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Benders takpannor (2017)

Grund

Källare (dränering med isodrän 2015)

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme

Stomme

Betong, tegel och trä

Fasadtyp

Tegelstensfasad

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber finns.

Radonkommentar

Radon nyligen testat med mycket låga värden.

Ekonomi

Kommentar

Kostnad för försäkring tillkommer.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

7 200 SEK/år

Uppvärmning

28 812 SEK/år

Renhållning

3 297 SEK/år

Årlig elförbrukning

7 900 kWh/år

Elkostnad

15 271 SEK/år

Summa driftkostnad

54 580 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Goda parkeringsmöjligheter med garage och asfalterad parkeringsplats med utrymme för fem personbilar.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 26/1 2022

Specifik energianvändning

89 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

68 kWh/m²

Energiklass

C

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

742-Krönet, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19630516)

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19451214)

Inteckning

Inteckningar

7

Totalt belopp

2 773 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl