Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Brunnsvägen 10, HARALDSBO, Falun
Typ
Villa
KVM
73.0 kvm, biarea 72.0 kvm
Tomt
931 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

TOTALRENOVERAT HUS 2022 I POPULÄRA HARALDSBO I FALUN! NÄRHET TILL RUNN!

NYREONVERAT HUS MED MÖJLIGHETER TILL ATT BYGGA UT, FÖR FAMILJEN SOM VILL HA STÖRRE HUS! NYTT PRIS!

Nuvarande ägare har plockat fram ritning och kostnadskalkyl på hur man till exempel kan bygga ut huset för att få större vardagsrum och extra sovrum. Se ritningar och kalkyl i annonsen.

Annars är detta hus totalrenoverat till nyskick och redo att flytta in i för er som inte behöver ännu större hus! Huset ligger på en fantastisk tomt med milsvid utsikt, i ett attraktivt och lugnt område i Haraldsbo, Falun. Det är en uppvuxen tomt med äppelträd, körsbärsträd och en stor gräsmatta, perfekt för till exempel barnspring. Med en kortare cykeltur så är ni inne i centrum. Ni har här direkt närhet till Runn, skolor, matbutiker och alla bekvämligheter i Falun. För den som är aktiv så finns ett löpspår som börjar på andra sidan gatan. Det finns bra med parkeringsplats på tomten och uttag för värmare.

Huset består av två våningar och samtliga rum är totalrenoverade under 2022. Samtliga rum har fått nya ytskikt, golv, väggar och tak. Samtliga rum har nyinstallerad el, vattenledningar och avlopp. All utrustning i huset är ny.
Det nyrenoverade köket är rejält och har en öppen planlösning mot vardagsrummet och en tänkt matplats i anslutning till köket. Från vardagsrummet finns en utgång till altan och den fantastiska trädgården.
Det finns två sovrum och och ett totalrenoverat badrum med dusch i entréplan. Samtliga blandare och duschar i huset är från FM Mattsson, alla maskiner är av märket Bosch.
I källarplan är det också helt nyrenoverat. Alla rum har klinkers på golven. Där finns det ett nytt och stort badrum, det finns två rum som kan användas som sovrum, varav det gamla garaget, med egen ingång, nu är inrett som ett stort och fräsch rum. Det finns en rymlig hall och en helt ny och fräsch tvättstuga.
I källaren finns även en ny luftvärmepump för extra uppvärmning alternativt kyla under sommartid.
Huset värms upp via ett vattenburet system med bergvärmepump, installerad för cirka 5 år sedan. Uppvärmning med bergvärmepump samt luftvärmepump ger riktigt låga driftkostnader. Det finns fiber/internet indraget i huset. Yttertaket är bytt för cirka 10 år sedan, ny papp, läkt, pannor och plåtbeslagningar.
Huset är omdränerat för cirka 12 år sedan, utfört med isodrän.
Samtliga fönster på övre plan är nya.

Det bästa med huset, Bra läge! Allt i nyskick, det är klart att bara flytta in. 3-4 sovrum. Svalt och skönt att kunna sova i källardelen, speciellt under varma sommarmånader. 2 helt nya och toppfräscha badrum med kakel och klinkers samt golvvärme. Bergvärme ger låga driftkostnader. Nya fräscha ytskikt i hela bostaden. Nytt kök, ny tvättavdelning i källarplan. Vardagsrum med eldningsmöjligheter via kamininsats. Mycket billigt i drift, perfekt nu när elpriser just nu är lite höga.

Besiktning är genomförd.

Välkommen att anmäla ert intresse redan nu för att boka visning!

Allmän information

Pris

3 995 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

931 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

73 kvm

Biarea (BIA)

72 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Brunnsvägen 10

Ort

Falun

Kommun

Falun

Taxeringsår

2021

Värdeår

1947

Taxeringsvärde byggnad

1 093 000 SEK

Taxeringsvärde mark

689 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 782 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

FALUN HARALDSBO 1:41

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1947

Utförda renoveringar

Totalrenoverat 2022 invändigt, kök, badrum, ytskikt med mera.
Bergvärmepump ca 5 år.
Taket bytt för ca 10 år sedan, ny papp, läkt, pannor och plåtbeslagningar.
Huset omdränerat för ca 12 år sedan, utfört med isodrän.

Typ av byggnad

1-plans villa med källare

Fönster

2-glas, 3-glas/isolerglas

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Källare

Typ av uppvärmning

Vattenburet, bergvärmepump, insats kamin

Stomme

Trä

Fasadtyp

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber.

Ekonomi

Kommentar

Huset har ej varit bebott, har renoverats av nuvarande ägare. Driftkostnader är tagna från föregående försäljning och ägare när huset relativt nyligen såldes till nuvarande ägare. KWh då var 9455/år. Detta är taget enligt schablon 1,3 x kwh för att få en ungefärlig kostnad för den fasta abonnemangskostanden samt den rörliga el kostanden.

Driftkostnader varierar såklart beroende på hur mycket man förbrukar, hur många man är i familjen, hur varmt man vill ha i huset osv. Normalkostnad i driftkostnader för ett hus i denna storlek bör ligga kring ca 30.000-40.000kr per år.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

4 046 SEK/år

Renhållning

1 182 SEK/år

Årlig elförbrukning

9 455 kWh/år

Hushållsel

12 300 SEK/år

Försäkringskostnad

3 101 SEK/år

Bredband

480 SEK/år

Summa driftkostnad

21 109 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

8 524 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 29/10 2021

Specifik energianvändning

63 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

97 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Torbjörn Larsson

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Del Av Haraldsbo(norr Om Korsnäsvägen), Detaljplan (Beslutsdatum: 20000203)

Inteckning

Inteckningar

11

Totalt belopp

1 500 000 SEK

Beskrivning

Övrigt

Bygglov och förhandsbesked ansöks av köpare. (Många i området har byggt ut och bör ej vara några problem att få bygglov).
Nuvarande ägare har fixat med ritningar och kalkyl (nybyggnads kalkyl har ej kontrollerats av mäklare att det stämmer kostnadsmässigt, att det blir den faktiska kostnaden för utbyggnad).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta