Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Brunnsvägen 10, HARALDSBO, Falun
Typ
Villa
KVM
73.0 kvm, biarea 72.0 kvm
Tomt
931 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

TOTALRENOVERAT HUS I ROFYLLD MILJÖ!
NU NYTT PRIS!

Detta hus har med stor omsorg totalrenoverats till nyskick. Huset ligger på en fantastisk tomt med milsvid utsikt, i ett attraktivt och rofyllt område i Haraldsbo, Falun. Det är en uppvuxen tomt med äppelträd, körsbärsträd och en stor gräsmatta, perfekt för till exempel barnspring. Med en kortare cykeltur så är ni inne i centrum. Ni har här direkt närhet till Runn, skolor, matbutiker och alla bekvämligheter i Falun. För den som är aktiv så finns ett löpspår som börjar på andra sidan gatan. Det finns bra med parkeringsplats på tomten och uttag för värmare.

Huset består av två våningar och samtliga utrymmen är totalrenoverade under 2022. Rummen har fått nya ytskikt, golv, väggar och tak. Huset har nyinstallerad el, vattenledningar och avlopp. All utrustning i köket, tvättstugan och badrummen är ny. Samtliga blandare och duschar i huset är från FM Mattsson, alla övriga maskiner är av märket Bosch.
Man slås av hur ljust och hemtrevligt det är på entréplanet. Det nyrenoverade köket är rejält och har en öppen planlösning mot vardagsrummet samt en tänkt matplats i anslutning till köket. I köket finns ny kyl, frys, diskmaskin, ugn och micro. Från vardagsrummet finns en utgång till altan och den fantastiska trädgården.
Det finns två sovrum och ett totalrenoverat badrum med med golvvärme och dusch i.

Även i källarplanet är allt nyrenoverat. Alla rum har klinkers på golven. Där finns ytterligare ett nytt och stort badrum, även det med golvvärme. Där finns det två rum som kan användas som sovrum. Det gamla garaget, med egen ingång, är nu inrett som ett stort och fräscht rum. Det kan användas som förråd eller som sovrum för t ex en äldre tonåring. I källarplanet finns det ytterligare ett rum som även det kan användas som sovrum eller förråd. Det finns en rymlig hall och en helt ny och fräsch tvättstuga.
I källaren finns även en ny luftvärmepump för extra uppvärmning alternativt kyla under sommartid.

Huset värms upp via ett vattenburet system med bergvärmepump, installerad för cirka 5 år sedan. Uppvärmning med bergvärmepump samt luftvärmepump ger riktigt låga driftkostnader. Det finns fiber/internet indraget i huset. Yttertaket är bytt för cirka 10 år sedan, ny papp, läkt, pannor och plåtbeslagningar.
Huset är omdränerat för cirka 12 år sedan, utfört med isodrän.
Samtliga fönster på övre plan är nya.

Mycket är bra med detta hus, ett bra läge med en fantastisk tomt, inte så enkelt att hitta ett bra läge i Falun. Allt är i nyskick, vilket innebär låga kostnader för vanligt underhåll. Huset är väl disponerat och har möjlighet till 3 sovrum. Svalt och skönt att kunna sova i källardelen, speciellt under varma sommarmånader. Två helt nya och toppfräscha badrum med kakel och klinkers samt golvvärme. Bergvärme ger låga driftkostnader. Nya fräscha ytskikt i hela bostaden. Nytt kök, ny tvättavdelning i källarplan. Vardagsrum med eldningsmöjligheter via kamininsats.
Mycket billigt i drift !

Besiktning är genomförd.
Välkommen att anmäla ert intresse redan nu för att boka visning!
Nuvarande ägare har även plockat fram ritning och kostnadskalkyl på hur man kan bygga ut huset om så önskas. Se ritningar och kalkyl i annonsen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy