Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blåsippsdalen 18, Sjöängen/Trångsund, Huddinge
Typ
Villa
KVM
194.0 kvm
Tomt
1 006 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Fantastisk tvåplansvilla på lugn återvändsgata i Sjöängen!

Varmt välkommen till smakfulla Blåsippsdalen 18 belägen på en lugn familjevänlig gata i natur och endast en kort promenad från allt som familjens vardag kräver.
Här erbjuds ett socialt, mycket stilfullt och välplanerat hem med fina inslag som allrum med takhöjd i nock, stora fönsterpartier, ett härligt uterum med braskamin, garage med gym och ett fristående bastuhus.
Tomten i sig är lättskött med gräsytor, planteringar och en stor altan som sträcker sig runt huset med läckert solläge från morgon till kväll.

- Stort uterum med braskamin
- Härlig pergola med fint utekök
- Ljusa och väl tilltagna umgängesytor ute som inne.
- 5 sovrum, två badrum samt gott om förvaringsmöjligheter.
- Garage som i dagens läge används som gym.
- Bastu och bubbelbad
- Populärt beläget i Sjöängen med direkt närhet till skolor, buss, matbutik och badplatser.

Väl inne i bostaden möts vi av en trevlig hall med god förvaring. Till vänster om hallen finner vi köket där vardagsrum och kök återfinns i en elegant halvöppen planlösning. Köket är fullt utrustat med goda arbetsytor, gott om förvaring samt fullskalig maskinell utrustning i form av spishäll, fläkt, mikrovågsugn, ugn, diskmaskin, kaffemaskin, vinkyl samt kyl och frys. Vardagsrummet erbjuder god rymd för flexibel möblering med soffgrupp samt övrigt möblemang.

Öppnar vi upp dubbeldörrarna från vardagsrummet har vi det härliga uterummet med skjutbara glasdörrar, som förlänger vardagsrummet och blir den givna samlingsplatsen under större delen av året. Här finns stora ytor med plats för både matbord och soffgrupp, samt en fin braskamin som höjer mysfaktorn och skänker värme. Utanför uterummet finns en superfin pergola som skuggar av matplatsen under de varma sommardagarna. Här kan familj och vänner umgås runt uteköket medans maten förbereds.

I anslutning från hallen finner vi ett stort sovrum med fönster mot baksidan av huset. Här finns en garderobsvägg med skjutdörrar för utmärkta förvaringsmöjligheter samt plats för att möblera med dubbelsäng och möbler därtill. Bostadens helkaklade badrum finner vi till höger om hallen. I badrummet finns wc, handfat, dusch och golvvärme. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva och förvaringsutrymmen samt en extra kyl & frys.

En trappa upp möts vi av ett stort allrum med takhöjd upp till nock, vackert ljusinsläpp och en trevlig balkong där morgonsolen lyser fint. Utöver detta finns det fyra rymliga sovrum var av tre har en klädkammare. Ett helkaklat badrum med bubbelbad, fint ljusinsläpp, kommod med handfat och en stor spegel med belysning.

På tomten finns det ett friliggande bastuhus med ombytesrum, det ligger i praktiskt avstånd från tvättstugan så man bara behöver ta några få steg ute i kylan för att komma in i bastun. Nedanför bastuhuset bakom garaget finns ett gömt spabad helt utan insyn där man kan bubbla i lugn och ro.

Detta är ett hus som måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy