Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Norgegatan 6, Lillhamra, Västerås
Typ
Villa
KVM
153.7 kvm, biarea 30.0 kvm
Tomt
777 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Stort hus med pool på populära lillhamra

Välkommen till denna nyligen producerade familjära tvåplansvilla från Willa Nordic, byggd med hög kvalité! Här erbjuds ett ljust boende med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och stora umgängesytor med braskamin. Dessutom har huset generös takhöjd, behagliga färgval och genomgående hög standard.

En inbjudande och öppen hall med inbyggda garderober, bra förvaringsmöjligheter, golvvärme och gott om plats för jackor och skor välkomnar dig in i detta hus. Här finns ett stort, socialt och modernt kök med påkostade materialval, köksö, fönster mot tomten, stora fönster och bänkskiva i kompositsten. Vidare har huset tre sovrum med möjlighet att göra ytterligare två sovrum, ett socialt, varmt och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, braskamin, generös takhöjd och gott om plats för soffa och matgrupp. Boendet erbjuder två smakfulla badrum. På entréplan finner du det något mindre med marmorgolv, golvvärme, dusch, toalett och kommod. Det andra badrummet på övre plan som är generöst till ytan bjuder på stora kaklade ytor, golvvärme, badkar, dusch och toalett.

Tomten är trevlig, barnvänlig och fin med välskött gräsmatta som har ett inbyggt vattensystem som vattnar gräsmattan alla varma soldagar. En vacker häck som skyddar mot insyn. Huset har en inglasad, mysig och underbar altan med plats för matbord, stolar och plats för soffgrupp samt en stor, trevlig terrass och en stor, uppvärmd pool med pergola! Till huset hör ett fristående stort varmgarage inrett med förvaringshyllor samt goda parkeringsmöjligheter.

Detta idylliska, populära och trivsamma område heter Lillhamra och har kommit att bli mycket populär del av Västerås som är mycket barnvänligt. Här har du nära till bland annat förskola och skola, lekparker, trevliga promenadstråk, bra kommunikationer, mataffärer, shoppingområde och fotbollsplaner.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy