Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Åvägen 11C, Öringe, Tyresö
Typ
Parhus
KVM
174.0 kvm
Avgift
4 356 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerat boende i populärt villaområde!

Toppmodernt parhus i tre plan om hela 174 kvm!

Välkommen till hjärtat av populära Öringe och detta rymliga parhus fördelat i tre plan där ni erbjuds lyxen att bara flytta in era möbler och stormtrivas från första stund. Här bor ni bekvämt och tryggt med direkt närhet till flertalet skolor, dagligvaruhandel, Tyresö centrum, badsjö, skärgård samt pendlingsbussar som tar dig direkt till Stockholm City.
Ett praktiskt och bekvämt boende för den aktiva barnfamiljen med det bästa av två världar.

- Två allrum samt fyra sovrum
- Tre badrum fördelat på varje våning
- Klassiskt villaområde med nära till allt
- Stilrent och modernt från 2017
- Stort skjutfönstersparti till uteplatsen

Huset i nyskick har en genomgående mycket smakfull design samt kvalitativa materialval rakt igenom med genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt.

På entréplan möts vi av en rymlig och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Utanför dörren finns förråd som tillhör huset.
Vidare i planet finns ett stort allrum med god rymd för soffgrupp eller övrigt möblemang efter tycke och smak. I planet finns även ett rymligt sovrum, stor och fullmatat klädvårdsrum samt badrum.

Vidare i mellanplanet finner vi de sociala delarna med kök och vardagsrum i en läcker öppen planlösning där stora fönsterpartier i söder skänker hela planet fina ljusflöden. Köket från erkända Ballingslöv är väl tilltaget där varje detalj i inredning och funktion är noga planerad för att agera hjärtat i ditt hem. Utrustningen är påkostad samt välplanerad där samtliga maskiner är i rostfritt från Siemens.
Matplats med rymd för det stora sällskapet finns att tillgå.
Vardagsrummet innehar öppna och sociala ytor med fönsterpartier från golv till tak som skänker rummet ett massivt ljusinsläpp med utsikt emot baksidan.

Från rummet genom de stora skjutbara dörrarna når vi utgång till baksidan i ett suveränt solläge där gräsytor blandas med utsikt över skogstomt.
En stor trädäckad altan löper längs fasaden för att erbjuda mysiga stunder med familj och vänner av den stora skalan. Ett staket omgärdar praktiskt och en markis finns installerad om man vill komma undan solens strålar.
I planet finns även ett rymligt badrum.

På övre plan finner vi ett mindre allrum som knyter ihop planets tre sovrum. Sovrummen med god rymd ligger i separata delar av planet, samtliga i ogenerade lägen. Även ett tredje helkaklat badrum med golvvärme och badkar finns att tillgå.

Förråd om 6 kvm utanför entré, vindsförvaring om 15 kvm samt fyra kattvindar finns att tillgå.

Öringe är ett fantastiskt område som är lugnt och barnvänligt. Öringesjön är en mycket populär sjö som erbjuder bad på somrarna och skridskoåkning på vintrarna. Med direkt närhet ligger också Erstaviks naturreservat och Sörmlandsleden. Här kan du enkelt gå ett par meter och direkt finna skogens lugn.
Från bostaden går det även att nå både förskolor och skolor utan att behöva korsa någon väg! Både Stimmets skola och Fårdala skola med med årskurs F-6 ligger på gång- och cykelavstånd och förskolan Cassiopeja lika så. Dessutom når du närlivs och restaurang, idrottsplats (med simhall, ishall och fotbollsplaner), ridskola, rackethall och golfbana på promenadavstånd.

Missa inte chansen på det här fina parhuset med sitt unika läge!

Ett boende som måste upplevas på plats, anmäl ditt intresse eller kontakta ansvarig mäklare.

VÄLKOMMEN HEM

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

174 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Åvägen 11C

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Våningsplan

3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

Uteplats i trevligt läge solmässigt såväl som litet skogsparti.
Markis finns installerad.
Altan samt gräsmatta.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Stortorpet 1 Brf

Organisationsnummer

769626-9864

Allmän information

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Telia Fiber
Internet: Telia Fiber

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Frånluftvärmepump

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk frånluft

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glas

ÖVRIGA BYGGNADER
Förråd om 6 kvm på framsida av huset.

Byggnader

Byggår

2017

Ekonomi

Månadsavgift

4 356 SEK/månad

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

1 400 SEK/månad

Vatten och avlopp

800 SEK/månad

Summa driftkostnad

2 200 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Tillhör huset. Även plats för ytterligare bil finns.

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2018 Stadgar för Brf Stortorpet 1
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy