Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gevärsgatan 7, Brunnsvik, Motala
Typ
Kedjehus
KVM
160.0 kvm
Tomt
500 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Fantastisk villa i populära Brunnsvik

Varmt välkomna till Gevärsgatan 7. Här har vi nu den stora glädjen att få förmedla en fantastisk villa om 1½ plan i populära Brunnsvik. Ni möts av ett perfekt disponerat entréplan. En ljus och välkomnande hall som till vänster leder till ett stort sovrum med walk in closet. Till höger en lyxigt badrum som renoverades så sent som 2018 med vackert klinkergolv med värme och av marmorimitation och stora vita kakelplattor på väggarna. Efter trappen till ovanvåningen övergår sedan hallen i en stor öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum binds samman. Här vill man verkligen samlas och bara umgås. Burspråket och de stora fönsterpartierna mot husets sydvästliga sida ger ett härligt ljusinsläpp. En tillbyggnad från 2002 skapade ytterligare ett unikt rum med en yttervägg av spröjsade helglaspartier och en dubbeldörr i glas med utgång till den stora terrassen på baksidan. Ovanvåningen har gott om sovrum för den stora familjen eller om man önskar lyxa till det med exempelvis eget bibliotek, syrum eller kontor. En stor balkong i sydväst, klädkammare och ett renoverat badrum med kakel, klinker och dusch.

På baksidan finns en härlig terrass om ca 90 m² med sol från tidig förmiddag till sent på kvällen. Tomten är smakfullt anpassad med plattsättningar, stödmurar, vackra stenpartier och lättskött gräsmatta. Till höger om huset finns ett isolerat garage med motorstyrd port och laddbox för elbilen. Ett förråd som idag är inrett med ett mindre gym och ett cykelförråd finns också.

Från Gevärsgatan är det nära till det mesta. Bråstorps köpcentrum, skolor, vårdcentral, centrum och självklart Varamon är samtliga inom några få kilometers avstånd. Likaså påfart till rv 34 och rv 50 för ev. pendling från- och till Motala.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy