Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Haraldsgården 22, Hedared, Borås
Typ
Villa
KVM
127.0 kvm, biarea 33.0 kvm
Tomt
1 334 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Renoverad enplansvilla med lantligt läge!

Nu har du den unika möjligheten att förvärva detta enplanshus med fin vy utöver åkrarna. Huset byggdes 1983 men har sedan dess underhålls noggrant till att vara ett lättskött och modernt enplanshus med vidbyggt garage. Huset har dessutom låga driftkostnader och vattenburet system via bergvärme (förbrukning ca 13500kwh/år)!

På en platt tomt med en välklippt gräsmatta och stor uppfart hittar man denna fina villan som på sina 160kvm är fördelat på: hall, kök och vardagsrum i öppen planlösning, 3 stycken sovrum, groventré, tvättstuga, badrum, bastu, gästwc och vidbyggt garage. Perfekt för dig som vill ha en modern och lättskött villa med smart planlösning och lantligt läge.

När du kommer in i hallen öppnar sig de sociala ytorna i huset. Kök, matsal och vardagsrum är i en öppen planlösning men ändå med en avskiljning som delar av rummen på ett smart sätt. De stora fönsterna tar in naturen runt om kring samtidigt som det ger ett härligt ljusinsläpp. Den fina Contura-spisen är en iögonfallande detalj och ligger perfekt i mitten av rummet. Köket renoverades 2022 i ett snyggt och stilrent grått utförande med smart förvaring och påkostade vitvaror.

I andra delen av huset har man husets levnadsytorna med 3 stycken sovrum samlade i en hall som leder bort till groventré, tvättstuga och garage. Här finns också ett stort badrum med egen bastu samt en extra gästtoalett. Badrummet som är från 2004 fräschades upp med ny inredning år 2021. Gästtoaletten gjordes om 2013.

Groventrén ligger praktiskt med ingång från uppfarten och är perfekt för den med barn eller djur. Härifrån når du även tvättstugan så bara att slänga smutsiga kläder i tvättmaskinen. Det vidbyggda garaget kan du nå direkt från groventrén och är stort nog både bil och mindre fordon. Garaget passar även perfekt för den som gillar att snickra/meka.

Detta är ett hus som passar oavsett vart i livet du befinner dig.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy