Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Önnebo Lyckås 1, Västra Harg, Mjölby
Typ
Villa
KVM
110.0 kvm, biarea 54.0 kvm
Tomt
1 200 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

CHARMIGT HUS MED ETT HÖGT OCH FRITT LÄGE!

Med ett högt och fritt läge strax utanför Västra Harg finner ni en ett välskött hus som är uppfört 1938. Här i det lugna samhället Önnebo med lanthandel finns nu möjligheten att förvärva detta charmiga hus om 110 kvadratmeter boyta fördelat på två våningsplan samt en källare.

Välkomna till Önnebo Lyckås 1 ? Här möts ni av ett välskött hus med lantlig känsla och trevliga sociala ytor. Till huset hör ett dubbelgarage och ett inrett kontor/gästrum. Entréplanet erbjuder en välkomnade hall med ett kapprum intill. Till vänster om hallen finner ni vardagsrummet med en härlig braskamin för mysiga stunder. Från vardagsrummet tar ni er ut till ett rymligt och inglasat uterum. Här finns plast för både soffgrupp samt matgrupp. Intill uterummet finns ett stort altandäck som går runt huset och till framsidan av huset. Vidare på entréplanet finner ni ett smakfullt renoverat kök med vita spegelluckor och vitrinskåp.


Övervåningen erbjuder en möblerbar hall med utgång till balkongen med förmiddagssol och fritt läge. I anslutning till hallen finner ni ett stort helkaklat badrum med badkar. Vidare på övervåningen finns två sovrum.

Källarplanet har praktiska utrymmen med tvättavdelning där tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk finns att tillgå. Vidare finns två förrådsutrymmen.


För mer info vänligen kontakta mäklaren!

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 2 Sovrum

Tomtareal/mark

1 200 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

110 kvm

Biarea (BIA)

54 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Önnebo Lyckås 1

Ort

Mjölby

Kommun

Mjölby

Taxeringsår

2021

Värdeår

1938

Taxeringsvärde byggnad

855 000 SEK

Taxeringsvärde mark

246 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 101 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MJÖLBY ÖNNEBO 1:24

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

1932

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Enskilt vatten året om

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 258 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter last

Ledningsrätt: Vatten och avlopp

Avtalsrättigheter

Avtalsnyttjanderätt TELE

Inteckning

Inteckningar

2

Totalt belopp

1 371 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl