Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Oxelbärsgränd 19, Hässelby, Stockholm
Typ
Radhus
KVM
126.0 kvm, biarea 72.0 kvm
Tomt
258 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Varmt välkomna till Oxelbärsgränd 19!

Här erbjuds ett unikt tillfälle för er familj att skapa ert nästa drömbeonde! I populära och familjära Hässelby Södra Villastad finns nu chans att förvärva detta 60-tals radhus om 198 kvm fördelat på sju rum och kök med stora ljusa sociala ytor i centrum. Här bor familjen bekvämt med närhet till förskolor, skolor och naturområden samt härliga badplatser på somrarna. De välplanerade kvadratmetrarna är fördelade på fyra ordentliga sovrum, fantastiskt vardagsrum med öppen spis, rymligt kök med intilliggande matsal samt både gäst-wc och badrum. Vi tar oss en titt, välkomna att stiga på!

Vi välkomnas in i den ljusa entréhallen som erbjuder gott om plats för både hatt- och skohylla. Direkt till vänster hittar vi den perfekt placerade gäst-wc:n som erbjuder wc-stol, tvättställ och spegel. Vi fortsätter in i bostaden och hittar kök, matsal och vardagsrum som är fint sammansvetsat med varandra genom original dubbeldörrar - här strålar ljuset in genom stora fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till den härliga och hemmakänslan. Från vardagsrummet nås även uteplatsen och den lummiga trädgården. Vidare på entréplanet hittar vi ett av de fyra sovrummen som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller hemmakontor.

En trappa upp hittar vi familjens privata avdelning med master bedroom som är både rymligt och harmoniskt. Även här strålar ljuset in genom stort fönsterparti som reflekteras fint mot de ljust målade väggarna. De övriga två sovrummen har utgång till bostadens balkong med härlig lummig utsikt över trädgården. Här finns gott om plats för både säng, tillhörande sängborg och övrig sovrumsmöbel. Det stora badrummet har dubbla tvättställ, badkar och wc - allt som behövs för familjens morgon- och kvällsrutin. På källarplanet erbjuds ett allrum som rymmer soffgrupp med läshörna, tillhörande soffbord och media-möbel. Här finns också bostadens tvättstuga med tvättmaskin med flera olika alternativ för upphängning samt andra bra förvaringsmöjligheter.

Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Fristående garage intill bostaden samt fri parkering på gatan. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid. Sommartid kan ni ta en kort promenad ner till Allmänna badet för ett morgondopp. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur och kommunikationer.

För frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rambod Panjaki, 076-640 50 01!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy