Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gökbacksvägen 18, Brevikshalvön, Tyresö
Typ
Villa
KVM
99.0 kvm, biarea 40.0 kvm
Tomt
3 100 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Ett eget örnnäste med grandios vy & havsutsikt

Denna bostad är REDO för försäljning, fyll i vårt intresseformulär eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Välkommen till Gökbacksvägen och denna unika enplansvilla med loft och sluttningsvåning.
Huvudbyggnaden uppförd år 2010 erbjuder stora sociala ytor med generös takhöjd, tre-fyra sovrum, inrett loft såväl som inrett sluttningsplan.
I sluttningsplanet finns en inredd lägenhet med egen ingång, perfekt för att erhålla en passiv inkomst, eller som hemvist för den hemmasläntrande ungdomen.
Även isolerat garage och 20 kvm gästhus med badrum, penty och sovloft finns på fastigheten.
Knivseggen för denna fastighet är dock de helt fantastiska utemiljöerna med fin skogstomt, stor altan och uterum där man tack vare det höga läget erhåller ett privat och lugnt hem med milsvid utsikt över landskapet och Kalvfjärden. Till det njuter man solsken från morgon till nedgång över horisonten.
Omgivningen erbjuder en äkta skärgårdsmiljö med direkt närhet till havslinjen, fina badplatser, båtklubbar, underbara naturområden såväl som populära Breviks skola och bussar mot Tyresö C och Gullmarsplan.
Trinntorp med restaurang, skärgårdsbåtar och trevlig badplats ligger även det på kort avstånd.

- Välplanerat hus med god rumsdisponering, stora fönsterpartier och öppna sociala ytor.
- Huvudbyggnad uppförd -2010, gästhus -2017 samt isolerat garage.
- Möjlighet till två passiva inkomster i form av separat lägenhet i huset samt gästhus.
- Solceller installerat -2021 som kommer generera ca 11 000 kWh/år.
- Privat och ostört med solsken under dagens alla timmar.
- Fina utemiljöer med stor altan, spabad och trevligt uterum.
- Plats för många fordon på uppfart.
- Hållplats med bussar till city nås endast en kort promenad bort.
- Nya detaljplaner & kommunalt VA kommer på sikt.

Väl i huset möts vi av ljusa, sociala ytor med kök och vardagsrum i härligt öppen planlösning samt stora fönsterpartier ut mot baksidans altan.
Genom vardagsrum och kök flödar läckra ljusflöden från stora fönsterpartier i olika väderstreck och en centrerat braskamin skänker såväl värme som harmonisk myskänsla en kulen vintermorgon.
Rummet har en fantastisk volym tak vare att takhöjden i nock. I övrigt erbjuds god rymd för flexibel möblering med soffgrupp samt övrigt möblemang.

Köket i vinkel är fullt utrustat med goda arbetsytor, gott om förvaring i skåp och lådor samt fullskalig maskinell utrustning i form av spishäll, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl och frys.

Från de sociala delarna når man utgång till baksidans altan där man med vänner och familj av den stora skalan kan njuta solen från tidig morgon till sen kväll i ett ljuvligt och ostört läge. Addera därtill en helt fantastisk utsikt över havet såväl som stora delar av södra Stockholm och du kommer trivas från första stund. I anslutning till altanen finns ett trevligt inglasat uterum med gott om plats för matgrupp, loungedel eller önskvärd möblering. När kvällskvisten kryper på så hoppar ni ner i spabadet och upplever stjärnhimlen.

Från entréplanet nås ett stort loft som idag nyttjas som ytterligare allrum. Detta kan med fördel göras om till sovrum om behovet finns.
I övrigt finns även tre sovrum av god rymd samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter.

Sluttningsvåningen har renoverats under 2016 och nyttjas idag som lägenhet med möjlighet till uthyrning. Här finns separat ingång, ett sovrum, badrum samt kokvrå. I den andra delen av sluttningsplanet finns gott om förvaring samt ytterligare entrédörr.

Gästhuset stod klart år 2017 och inrymmer allt som kan önskas. Nyttja som gästhus, kontor eller för uthyrning? Valet är ditt. Här finns ett sovloft, badrum och kokvrå.

Anmäl ditt intresse för att inte missa denna unika chans och känn dig varmt välkommen att kontakta mäklaren vid önskan om ytterligare information.

OMGIVNINGEN
Brevik erbjuder verkligen ett naturskönt och underbart boende för familjen eller paret.
På kort avstånd från hemmet finner ni oerhört populära Brevik skola (åk 1-6), Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och flertalet förskolor.
Busshållplats med direktavgångar till stan nås på kort gångavstånd.
På gång- och cykelavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, fina badplatser som Trinntorpsbadet & Sandholmarna, handelsträdgård samt anrika Tyresö Slott och pittoreska Notholmen med café.
Trinntorps brygga ligger endast en kort bit bort och där avgår Waxholmsbåtar som tar dig till yttre öar eller slussen. Även restaurang finns att tillgå vid Trinntorp.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy