Länk kopierad!

Visningar

sön 2 apr 13:00 - 13:45
Varmt välkomna på visning, anmälan krävs! (Klicka på "läs mer hos mäklaren" och sedan "boka visning")

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Utgångspris
Adress
Solstrålevägen 87, Storvreta, Storvreta
Typ
Radhus
KVM
101.0 kvm
Tomt
136 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Friköpt radhus i populära Storvreta!

Välkommen till detta friköpta radhus beläget i ett lugnt och mysigt kvarter i Storvreta. Radhuset som är ett väl omhändertaget familjehem uppdelat på två plan, erbjuder ett gediget kök, ett generöst och luftigt vardagsrum, tvättstuga och inte minst ett renoverat badrum med dusch på nedre plan. På övre plan ligger bostadens tre sovrum och andra badrum, även det renoverat och försett med ett stort badkar. Här har man även tillgång till balkongen med utsikt över fastighetens trädgård som är belägen på baksidan. Åter på nedre plan, med utgång från både vardagsrum och tvättstuga, har man tillgång till bostadens altan och trädgård. Radhusets framsida erbjuder även den en mysig uteplats och förråd direkt vid entrén. Ett ypperligt tillfälle att förvärva ett hem att trivas i och med stor potential!

På Solstrålevägen 87 bor man i ett fantastiskt mysigt och trivsamt familjärt område i lugna kvarter. Strax utanför entrén har man en härlig lekplats där gatans barn kan leka tillsammans. I närliggande området finns flertal roliga lekplatser, grönytor och natursköna promenadstråk. I närområdet finns både förskola, skola, ICA Solen, restaurang, möbelbutik samt gym. Till Storvretas lilla centrum tar man sig på några minuter med cykel eller en kortare promenad.

Storvreta är ett mycket populärt och trivsamt samhälle med goda kommunikationer, ca 15 minuters bilfärd utanför Uppsala. Samhället är välkänt för sin lugna atmosfär och barnvänliga miljö. Här finns även naturen strax runt hörnet med närhet till både fina löpspår och vintertid uppkörda skidspår. Detta är ett utmärkt pendlarläge där Upptåget tar en in till Uppsala city på 10 minuter och det är även enkelt att ta bilen via påfart till E4:an.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
Genom ytterdörren möts man av inbjudande hall med gott om plats för avhängning direkt till höger. I hallen på vänster sida finner man nedre planets badrum och trappa som leder upp till övervåningen. Vidare öppnar hallen upp sig mot vardagsrum och köket finner man till höger. På väggarna sitter en vit mönstrad tapet med träpanel under.

KÖK
Ett gediget kök med mycket förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Här finns även gott om bänkyta och köket är försett med hel, kyl och frys, spis med ugn, fläkt ovan och en diskho. Vidare erbjuder köket plats för matbord och ett härligt ljusinsläpp från två stora fönster. Laminat på golv, en fin ljusgrön tapet på väggar med träpanel under.

VARDAGSRUM
Ett stort och luftigt rum med gott om plats för soffgrupp och övrigt möblemang som önskas. Längst in i vardagsrummet har man utgång till altanen på baksidan samt bakgården. Ljus parkett på golv och en ljus mönstrad tapet på väggar. Härligt ljusflöde från altandörr samt två fönster.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan som man finner i anslutning till köket erbjuder bänkyta, skåpförvaring, tvättmaskin och torktumlare. Från tvättstugan finns ytterligare en utgång till altanen och bakgården. Plastmatta på golv och beige tapet på väggar.

BADRUM
Helkaklat och fräscht badrum med golvvärme, renoverades 2009 och är försett med hörndusch, toalettstol, handdukstork, handfat med kommod i mörkt trä samt ett belyst spegelskåp ovan. Ljusbrun klinker på golv och sandfärgat kakel på väggar.


ÖVRE PLAN

HALL
Ljus och trevlig hall som ger tillgång till sovrummen samt badrummet på övervåningen. Ljus, mönstrad plastmatta på golv och ljusa tapeter på väggar.

SOVRUM 1
Ett generöst och ljust sovrum med gott om plats för säng och övrigt möblemang. Härligt ljusflöde från två fönster med utsikt över fastighetens framsida. Plastmatta på golv och tapeter i en ljusgrön ton på väggar.

SOVRUM 2
Det större av de tre sovrummen, perfekt med yta för dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns även garderober med skjutdörrar och utgång till balkongen med utsikt över baksidan. Plastmatta på golv och beige tapet på väggarna.

SOVRUM 3
Något mindre sovrum i jämförelse med de andra två, används idag som kontor men perfekt yta som barnsovrum. Plastmatta på golv och beige tapet på väggar.

BADRUM
Ett trevligt, helkaklat badrum med golvvärme som även detta renoverades 2009. Badrummet är försett med toalettstol, handdukstork, handfat med kommod i mörkt trä, belyst spegel och ett stort badkar. Vitt och svart kakel på väggar och svart klinker på golv.

Dokument (pdf)

Planlösningar Utlåtande Solstrålevägen 87 Energideklaration Radonindikering Solstrålevägen 87

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

136 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

101 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Solstrålevägen 87

Ort

Storvreta

Kommun

Uppsala

Taxeringsår

2021

Värdeår

1983

Taxeringsvärde byggnad

1 356 000 SEK

Taxeringsvärde mark

667 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 023 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

UPPSALA FULLERÖ 41:67

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Radhus (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1983

Utförda renoveringar

Renovering av båda badrummen utfördes 2009.

Typ av byggnad

2 plan

Typ av ventilation

Mek. från/tilluft m. växlare

Fönster

2+1 glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten och avlopp via gemensamhetsanläggning

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Fjärrvärme, Direktverkande el (golvvärme badrum)

Stomme

Träreglar

Fasadtyp

Stående träpanel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

TV: TV anslutning från Comhem. Fiber finns i området, förberett för indragning. Anslutning möjligt omgående.
Internet: Internetanslutning från Comhem. Fiber finns i området, förberett för indragning. Anslutning möjligt omgående.

Uteplatsbeskrivning

Altan och balkong mot bostadens baksida.

Övriga byggnader

Förråd utanför entrén.

Radonkommentar

Radonindikering utfördes 2022-06-17.

Ekonomi

Kommentar

Driftskostnader enligt schablon. Observera att detta kan variera beroende på avtal och livsstil.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

2 000 SEK/år

Samfällighet

12 000 SEK/år

Elkostnad

10 000 SEK/år

Försäkringskostnad

4 000 SEK/år

Summa driftkostnad

28 000 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Ett garage tillhör radhuset via samfällighet.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 17/6 2022

Specifik energianvändning

121 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

173 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Jonas Persson, ENSPECTA AB

Kommentar

Atemp: 101

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Uppsala Fullerö Ga:50

Gemensamhetsanläggning

Uppsala Fullerö Ga:51

Gemensamhetsanläggning

Uppsala Fullerö Ga:52

Planer och bestämmelser

Lyckebo Området Del I Inom Storvreta Tätort, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19810826)

Rättigheter last

Avtalsservitut: Vattenledningar mm - Se beskrivning

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att vid nödvändig skötsel, underhåll av byggnader beträda angränsande fastighet - Tillträde

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut VATTENLEDNINGAR MM

Inteckning

Inteckningar

4

Totalt belopp

805 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl