Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 961 250 SEK / Fast pris
Adress
Hedensberg 15A, Hedensberg, Västerås
Typ
Villa
KVM
133.0 kvm
Tomt
2 051 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Med naturen som granne

Stor villatomt kombinerat med kvalitetshus från Anebyhus ger möjlighet att förverkliga dina innersta husbyggardrömmar. I samarbete med Anebyhus erbjuder vi miljösmarta och högkvalitativa hus med stor flexibilitet och anpassade för varje köpares budget. Observera att SkandiaMäklarna endast förmedlar villatomten. Vid köp av tomt tecknas ett separat entreprenadavtal med Anebyhus. Marknadsfört hus är endast ett exempel och inget hus är ännu uppfört på tomten. Marknadsförda priser avser exempel på kombination av tomt och husentreprenad, för att ge en god indikation på totalpriset.

Allmän information

Pris

3 961 250 SEK (Fast pris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

6 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

2 051 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Tomtbeskrivning

Tomten är grovplanerad.

Boarea (BOA)

133 kvm

Areauppgift enligt

Entreprenör

Gatuadress

Hedensberg 15A

Ort

Västerås

Kommun

Västerås

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

312 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

312 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

VÄSTERÅS HEDENSBERG 7:43

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

2023

Typ av byggnad

Eplansvilla

Byggnadskommentar

För teknisk byggnadsbeskrivning se bilaga (leveransbeskrivning).

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

3 120 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Västerås Hedensberg Ga:11

Gemensamhetsanläggning

Västerås Hedensberg Ga:6

Rättigheter last

Avtalsservitut: Elledning i mark - Se beskrivning

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och förnya en avloppsledning i ungefärlig sträckning redovisad på ka1. - Avlopp

Rättigheter last

Ledningsrätt: Huvudkanalisation för elektrisk kommunikationsledning, kabelbrunnar, kabelskåp m m - Elektronisk kommunikation

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut ELLEDNING I MARK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta