Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Heimdalsvägen 41, Odenslunda, Upplands Väsby
Typ
Radhus
KVM
90.0 kvm
Avgift
3 650 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trevligt bostadsrättsradhus i populärt område

Mitt i det omtyckta och mycket trivsamma området Odenslunda ligger detta mycket trevliga 2-plansradhus i bostadsrättform. Odenslunda är ett väldigt lugnt och barnvänligt område och från Heimdalsvägen är det gångavstånd till både dagis och skola. Bostaden bjuder på bl.a. två härliga uteplatser och en lagom stor och lättskött trädgård, ett badrum på vardera våniningsplan, ett ljust och rymligt vardagsrum och ett bra arbetsköks med fönster intill matplats. Tre bra planerade sovrum på övre plan i varierande storlekar och mycket mer. Vidare är det rymligt förråd intill uteplatsen på framsidan.

Rumsbeskrivning

Hall

Ljus och välkomnande hall med plats för förvaring.

Kök

Ljust kök med vita köksluckor, kakel ovan bänkskivor, spis, spisfläkt, diskmaskin, kyl & frys. Rymlig matplats och ljusa väggar.

Badrum/WC

Stort badrum med helkaklade vita väggar och plastmatta. Dusch, handfat, WC och tvättmaskin.

Vardagsrum

Stort och ljust vardagsrum med ljusa väggar och mycket ljusinsläpp. Utgång från vardagsrum till uteplatsen med plats för både stolar och bord.

Allrum

Möblerbart lagom stort allrum med ljusa väggar. Garderob med överskåp finns.

Badrum/WC

Trivsamt badrum med badkar och vita helkaklade väggar samt plastmatta. WC och handfat.

Sovrum 1

Stort och bra planerat sovrum med ljusa väggar och plats för en dubbelsäng samt garderober/förvaring.

Sovrum 2

Mindre sovrum med ljusa väggar och plats för säng och skrivbord.

Sovrum 3

Lagom stort och ljust sovrum med plats för säng och skrivbord/förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

90 kvm

Gatuadress

Heimdalsvägen 41

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer BRF

7828

Våningsplan

1+2 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Heimdalen

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Omtyckt och stabil förening med 48 st bostadsrättsradhus. För mer information titta gärna in på föreningens hemsida http://www.heimdalen.se

KONTAKT
Ann Christin Gyttner
+46707533433

Juridisk person kan accepteras

Nej

Byggnader

Byggår

1970

Ekonomi

Månadsavgift

3 650 SEK/månad

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta