Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 750 000 SEK / Utgångspris
Adress
Närtunavägen 45, Rimbo, Rimbo
Typ
Villa
KVM
112.0 kvm, biarea 107.0 kvm
Tomt
3 075 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig familjevilla på generös tomt i ostört läge

Välkommen till Närtunavägen 45 och denna rymliga villa fördelad på två plan med generös tomt om hela 3075 kvm i avskilt läge. Här erbjuds bland annat vedeldad bastu och badtunna, topprenoverade badrum och en relaxavdelning utöver det vanliga!

Entréplanet erbjuder en välkomnande hall med plats för förvaring och avhängning. Tre rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med matsalsdel med härliga fönsterpartier mot trädgården samt med utgång till det nybyggda trädäcket som sträcker sig längst husets ena kortsida. Här har du plats för flertalet möbleringsalternativ och kan avnjuta många härliga grillkvällar. Vidare finns ett rymligt ljust kök med gott om förvaring och bänkyta samt med plats för matbord. Topprenoverat exlusivt badrum utrustat med b. la. takdusch, elektrisk WC, golvvärme, spegel med inbyggd bluetooth och högtalare. Källarplanet bjuder på en gillestuga, två klädkammare, nyrenoverad gästtoalett samt ytterligare två rum som kan nyttjas efter önskemål. Här hittar du också den påkostade relaxavdelningen med stort duschrum med dubbla takduschar och en generös bastu. Via relaxen når du även den rymliga tvättstugan med gott om ytor, utrustad med arbetsbänk, tvättho samt ny tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna.

Den stora uppvuxna tomten bjuder på både trädgård och skogstomt med generösa ytor i privat läge! Här finns gott om gräsytor för lek och trevliga grillkvällar som kanske avslutas med ett dopp i den vedeldade badtunnan efterföljt av ett varmt besök i bastun. Ett hem att trivas i och med stora ytor att nyttja.

På Närtunavägen bor du i ett lugnt område med närhet till både badplatser vid Långsjön och Metsjön, natur och ridanläggningar samt med närhet till centrum där all service finns som bl.a. matbutik, apotek, bank, systembolag och restauranger. Nära till dagis och skola. I Rimbo finns låg-, mellan- och högstadieskola.
Mycket bra kommunikationsmöjligheter med skolbuss som stannar intill fastigheten samt ca 1 km till närmsta busshållplats som tar dig till både till Rimbo station, Uppsala, Norrtälje och Stockholm med byte i Rimbo.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Vägbeskrivning: Från väg 77 tag avfart mot Närtunaby, ca 1,2 km in på vägen finner du fastigheten på vänster sida.

Välkommen hem.

Rumsbeskrivning

ENTRÈPLAN

HALL
Välkomnande rymlig hall med plats för avhängning samt förvaring i garderob. Tapetserade väggar och plastmatta på golv.

KÖK
Ljust kök med gott om förvaring i över-och underskåp i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, fullstor kyl och frys, spis, fläkt, micro och diskho. Bänksskiva i trä med vitt kakel ovan. Matplats vid fönster med ingång mot vardagsrummet. Vita väggar och ljust laminatgolv.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i vinkel med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsdel samt övrig möblering efter önskemål. Tapetserade väggar och parkettgolv.

UTEPLATS
Trevlig uteplats med en altan och en fin gräsmatta. Här finns gott om plats för barn med spring i benen men också för grill, matgrupp eller andra möbler om så önskas.

SOVRUM 1
Det större av sovrummen lämpar sig fint som föräldrasovrum med plats för stor säng, sängbord och annat möblemang om så önskas. Längs den ena väggen är det inbyggda garderober som rymmer gott om förvaring. Ett stort fönster som ger naturligt ljusinsläpp. Vita väggar och parkettgolv,

SOVRUM 2
Sovrum med plats för säng, sängbord och annat möblemang om så önskas. Garderober finns längs ena väggen. Kan även nyttjas som kontor. Ett fönster för naturligt ljusinsläpp. Textilmatta, tapetserade väggar och skivor i tak.

SOVRUM 3
Sovrum med plats för säng, sängbord och annat möblemang om så önskas. Kan även nyttjas som kontor. Två stora fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Textilmatta, tapetserade väggar och skivor i tak.

BADRUM
Helkaklat badrum från 2020 utrustat med golvvärme, handfat med kommod med belyst spegel ovan som innehar bluetooth med högtalare, elektrisk WC från Geberit AquaClean Mera samt duschhörna med takdusch. Det är även förberett för badkar. Ett fönster som ger naturligt ljusinsläpp. Gråa kakelplattor på väggarna och grått klinker på golv.

KÄLLARE

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare och en mindre arbetsbänk.

TOALETT
Toalett med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Här finns toalett, golvvärme, handfat med kommod samt ett spegelskåp ovan.

RELAXAVDELNING
Härlig relaxavdelning med ett stort lyxigt helkaklat duschrum med två duschar. Vidare är duschrummet utrustat med golvvärme, handfat med kommod och belyst spegel ovan. Vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Ett avlångt fönster för naturligt ljusinsläpp. Här finner man även den trevliga bastun.

FÖRRÅD
Två förråd finns, det ena nyttjas idag som gym men går bra att nyttjas på annat sätt. Vita väggar och grått golv.

GILLESTUGA
Gillestuga med öppen spis. med kasett. Finns plats för en soffa, mindre säng eller annan önskad möbel. Garderob finns och fönster för naturligt ljusinsläpp. Parkettgolv och panel/tege på väggarna.

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta-2022-05-05 Energideklaration Närtunavägen 45 Besiktningsprotokoll Närtunavägen 45

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 750 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

7 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

3 075 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

112 kvm

Biarea (BIA)

107 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Närtunavägen 45

Ort

Rimbo

Kommun

Norrtälje

Taxeringsår

2021

Värdeår

1969

Taxeringsvärde byggnad

1 443 000 SEK

Taxeringsvärde mark

596 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 039 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

NORRTÄLJE SEGERSBOL 1:3

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1969

Utförda renoveringar

2021: Terass
2020: Badrum entréplan, avloppstank och markbädd, slamskiljare
2019: Bastu, Ny luft/luft pump, Ny tvättmaskin och torktumlare
2018: WC nedre plan, duschrum nedre plan
2012: Kök, Bergvärmeinstallation

Typ av byggnad

1-plan med källare

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster

Skorstenstyp

Murad skorsten

Avlopp

Enskilt avlopp

Vatten

Enskilt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Källare

Typ av uppvärmning

Bergvärmepump

Ålder på värmeanläggning

2012

Stomme

Trä

Fasadtyp

Tegelstensfasad

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber finns indraget via IP-only

Uteplatsbeskrivning

Nybyggt trädäck längs husets ena kortsida

Övriga byggnader

Vedeldad badtunna ( skärgårdstunnan) samt vedeldad bastu

Ekonomi

Kommentar

Elkostnaden gäller både uppvärmning och hushållsel.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

750 SEK/år

Sotning

500 SEK/år

Renhållning

2 800 SEK/år

Årlig elförbrukning

16 748 kWh/år

Elkostnad

14 558 SEK/år

Försäkringskostnad

6 000 SEK/år

Summa driftkostnad

24 608 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Enkelgarage
På uppfarten finns plats för flertalet bilar

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är beställd

Inteckning

Inteckningar

6

Totalt belopp

1 572 850 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy