Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 150 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Skogskärrsvägen 12D, Högmora, Huddinge
Typ
Parhus
KVM
72.0 kvm
Avgift
3 090 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högklassigt parhus i ett plan

Nu finns det åter igen möjlighet att förvärva en premiumbostad i projekt "Södra Terrassen" i natursköna Högmora som uppförts av omtyckta Innovation Properties i samarbete med solida hustillverkaren Borohus.

Bostaden genomsyras av en väl bearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda material såväl exteriört som interiört.

Exteriört är fasaden vit i sin kulör som kontrasterar väl mot de antracitgrå spröjsade fönstren, taket och hängrännorna. Parhusets entré har ett fint fönsterparti bredvid dörren och gediget entrétak i samma grafitgrå ton som övriga plåtdetaljer. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid.

Interiört är köket från svenska Marbodal och ger en modern känsla med sin svarta kulör tillsammans med en slitstark bänkskiva i kvartskomposit. Vidare finns vardagsrum med högt till nock med öppen planlösning mot både kök och matplats. Utgång till den rymliga trädäckade altanen och trädgården nås från från både vardagsrum och kök som erbjuder ett perfekt solläge.

Den privata delen av bostaden består även av två rymliga sovrum varav det ena har tre garderober medans det andra har en platsbyggd våningssäng med tillhörande smart förvaring.

Badrummet är stilfullt utfört och kombineras med tvättdel.

Hallen är generös och öppnar upp mot de fina spröjsade fönsterpartierna i vardagsrummet.

Sammanfattningsvis är detta ett hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga.

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

4 150 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

72 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Skogskärrsvägen 12D

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Varmbonat förråd om ca 2 kvm i separat byggnad.

Lägenhetsnummer BRF

00016

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Parhus

Rumsbeskrivning

Hela bostaden har vitpigmenterade trägolv (förutom i entrén och badrummet) och vattenburen golvvärme.

Entréhall med granitkeramik på golvet, en garderob och plats för avhängning. Härifrån möts du direkt av de stora, fina spröjsade fönsterpartierna i vardagsrummet.
I anslutning till hallen finner vi ett badrum med dusch, tvättställ med underskåp, wc, handdukstork, kombinerat som tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt arbetsyta. Högt beläget fönster ger ljusinsläpp och insynsskydd.

Vidare in i bostaden nås vardagsrummet med högt till nock. Öppen planlösning mot matplats och kök med bardel som blir en central del av hela bostaden. De stora fina fönsterpartierna vetter i olika väderstreck och ger ett fantastiskt fint ljusinsläpp samtidigt som spröjsen skapar insynsskydd. Utgång till altan och trädgård från vardagsrum och kök vilket skapar flera platser för avkoppling.
Köket är från svenska Marbodal och ger en modern känsla med sin svarta kulör tillsammans med en slitstark bänkskiva i kvartskomposit, gott om skåp samt avlastningsytor samt fullutrustad maskinpark.

Bostaden består även av två rymliga sovrum varav det ena har tre garderober medans det andra har en platsbyggd våningssäng med tillhörande smart förvaring.

Uteplatser

Altan

Vidbyggd altan som sträcker sig runt huset och fångar upp solen på bästa sätt.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Högmora 45

Organisationsnummer

769633-8891

Allmän information

BYGGNADSÅR
2020-2021

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber.

Uppvärmning och ventilation

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 50

Byggnader

Byggår

2020

Ekonomi

Månadsavgift

3 090 SEK/månad. I avgiften ingår I månadsavgiften ingår vatten, två parkeringsplatser och sophämtning.

Andelstal

0,0181100

Andel av månadsavgift

1,81106%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

32 806 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Kommentar till nettoskuldsättningen:
Har räknats ut genom följande uträkning:
Samtliga skulder till kreditinstitut (kortfristiga och långfristiga) - kassa & bank x bostadsrättsandel.

Uppgifterna kan avvika mot vad som står angivet i årsredovisningen då dessa belopp kan ha förändrats sedan årsredovisningen gjordes. För den köpare där detta är av stor betydelse så uppmanas man att kontrollera detta ytterligare med föreningen att uppgifterna fortfarande stämmer.

Kommentar

Kostnaden kan variera beroende på antal i hushållet samt gällande elpris.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

750 SEK/månad

Hushållsel

750 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 500 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Två p-platser tillhör bostaden varav en med elstolpe. Båda ingår i månadsavgiften.

Beskrivning

Övrigt

OMRÅDET
Högmora är ett naturskönt och expansivt område med mycket bra läge i Huddinge mellan Stuvsta och Farsta.
Projektet är vackert beläget i hjärtat av området med några hundra meter från den nyöppnade förskolan. På promenadavstånd når man dessutom flera sjöar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Ekonomisk plan Situationskarta Stadgar Brf Högmora 45 Årsredovisning 2020 Årsredovisning 2021

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl