Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Smörsoppsvägen 19, Ekeby-Almby, Örebro
Typ
Villa
KVM
113.0 kvm, biarea 69.0 kvm
Tomt
1 815 kvm (friköpt)
Rum
5.5 rum

Enplansvilla i omåttligt populära Ekeby Almby!

Snart öppnas dörrarna till detta enplanshus som med stor trädgårdstomt, öppna sociala planlösning och totalrenoverade skick bjuder in till ett hem att bo och trivas i länge!

Varmt välkomna till detta enplanshus om fem rum och kök på Smörsoppsvägen 19! Här stiger du in i ett öppet, ljust, välvårdat hem med öppen spis, fint ljusinsläpp och ryggåstak med generös takhöjd. Det erbjuds hela 3 sovrum samt ett mindre separat rum (passar bäst som kontor). Både allrum och vardagsrum, badrum med tvätt avdelning och ett stilfullt kök med öppen planlösning mot matplatsen.
Boendet har genomgått omfattande renoveringar i olika etapper och kan nästan betraktas som nytt. Från starten 2011 löpande och därefter en större tillbyggnad år 2019/20 där man adderade både vardagsrum med anslutande dubbla sovrum snyggt inlindade under ett stilfullt ryggåstak som ger den lilla extra känslan av frihet!
Huset omges av en stor lummig trädgård med plats för pool om så önskas. Barr- och lövträd, buskar och blomster i fin harmoni.

Mervärden som uthus innehållande bastu och två rymliga förråd, dubbla altaner den ena med inbjudande pergola, nybyggt garage om 33kvm och carport, nyinstallerade solceller som beräknas producera ca 10 000 kwh/år (lika mycket som husets årsförbrukning) samt en ladd box. Mycket bättre än såhär blir det inte!

Ekeby-Almby har etablerat sig som ett av Örebros mest eftertraktade områden och erbjuder den unika kombinationen mellan närheten till Örebro city, sjön Hjälmaren och vackra skogsområden. För barnen finns gott om lekkompisar och närhet till förskola/skola.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy