Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Nysätersvägen 21A, Knivsta, Knivsta
Typ
Villa
KVM
176.0 kvm, biarea 35.0 kvm
Tomt
0 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Charmig 20-tals villa med mycket generös tomt i oslagbart läge

Äntligen erbjuds en stor 20-tals villa fylld av charm på ett av Knivstas i särklass bästa lägen! På Nysätersvägen 21 bor du på hela 176+ 35 kvm med en stor uppvuxen tomt om 1642 kvm. Detta är ett oslagbart läge med gångavstånd till Knivsta centrum, tågstation, förskolor och skolor, Särstabadet med badmöjligheter och båtliv. Allt detta i ett lugnt område med rikligt serviceutbud för både pendlare och barnfamiljer.

Husets entréplan erbjuder en stor rymlig hall med plats för både möblering och hela familjens kläder och skor genom stora skjutdörrsgarderober. En fantastisk sal med takmålningar från Gusten Widerbäck och ett burspråk som ger härligt ljusinsläpp till rummet. Vardagsrum med härlig takhöjd, takbjälkar, handblåsta glasrutor i fönster och en öppen spis med underbara smidesdetaljer som är något utöver det vanliga. Vidare finns ett stort kök med gott om bänkyta och förvaring i god social placering till matrummet. Mindre rum med utgång till inglasad altan, inre hall med groventré och nedgång till källare samt ett renoverat badrum från 2004.
Från burspråket går en rustik trappa som tar er upp till övre plan. Här finner ni en äldre köksdel som med fördel kan göras om till allrum/sovrum samt ytterligare tre rymliga rum i varierande storlekar, flertalet garderober och förråd, en stor balkong i insynsskyddat läge samt även ett badrum. Källarplan med goda förvaringsmöjligheter, pannrum, matkällare och tvättstuga.
Ett fantastiskt hus med stor potential som måste upplevas på plats.

Utanför huset har man en sällsynt generös uppvuxen trädgårdstomt med gott om träd och buskar. Stora gräsytor för barn med spring i benen, odlingsmöjligheter och utvecklingspotential, bara fantasin sätter gränser för vad som kan skapas här. På tomten finns även en äldre garagebyggnad.

Bostaden befinner sig i lugna omgivningar i populära Knivsta i ett område med närhet till natur, bad, lekplatser, förskolor, skolor och idrottsplatser samt endast några hundra meter till närmsta matbutik och centrum. Verkligen ett mycket fördelaktigt geografiskt läge med gångavstånd till tågstation och bra pendlingsmöjligheter med bil via E4. Med tåg tar man sig till Stockholm C på ca 25-30 minuter och Uppsala C på ca 10 minuter.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande fastigheten och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy