Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Alfredsrovägen 18, Älgö/Saltsjöbaden, Nacka
Typ
Villa
KVM
72.0 kvm
Tomt
1 680 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Vinterbonat hus på plan tomt med lite sjöutsikt

Letar ni efter ett gediget hus i skärgårdsmiljö så är detta hus helt rätt för er. Här har ni ett bra hus om ca 72 kvm plus loft. Hela huset är byggt 1989 och tillbyggt 2006. Kommunalt vatten och avlopp är indraget och vill ni bygga till eller renovera eller bygga på en våning går det bra. Bifogar detaljplanen för detta hus.
Vill ni ha ett bra fritidshus så är även detta hus helt perfekt för er. Huset bjuder på två sovrum, ett större badrum och en gästtoalett samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Här har ni en vacker och modern braskamin som ger en härlig värme och mysfaktorn om kallare dagar och kvällar. Ett loft som ni kan använda som sovrum. Hela huset har många och stora fönster så solen skiner in från morgon till kväll. Ett mysigt uterum samt trädäck och plan gräsmatta för lek och skoj. På tomten finns blåbärsris samt ett mindre hus om ca 20 kvm med indraget vatten, pentry/kylskåp, två mindre sovrum och toarum med mulltoa/handfat samt friggebod.

Hela området är lugnt och familjärt och har många olika aktiviteter både för barn och vuxna. På Älgö finns flera badplatser. Den närmaste är på badrocks-avstånd i Alfredsroviken med badflotte, liten sandstrand samt badtrappa. Vid barnbadet, där även simskola bedrivs, finns badbrygga, sandstrand och lekutrustning. Intill ligger kiosken som är öppen sommartid, där bjuds det under sommarkvällar på jazz. Bergbadet är till för de som kan simma och har två badflottar samt badtrappa. Älgö Tennisklubb har två grusbanor. Det finns också en fotbollsplan.
Dessutom finns fina skogsområden för promenader, bär- och svampplockning.

Älgö ligger i Stockholms mellanskärgård, ca 4 km från Saltsjöbaden. På 10 minuter nås centrala Saltsjöbaden med flertalet affärer, skolor, idrottsanläggningar och serviceutbud. På 30 minuter nås Stockholm city. Busslinje 458 trafikerar året runt till/från Solsidan/Saltsjöbaden för anslutning med pendeltåg till/från Slussen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy