Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 295 000 SEK
Adress
Långvägen 11, Hogstad, Mjölby
Typ
Villa
KVM
196.0 kvm, biarea 60.0 kvm
Tomt
1 308 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VACKERT TILLTALANDE HUS MED HÄRLIGA SOCIALA YTOR!

Mellan Mjölby och Väderstad finner ni det trevliga samhället Hogstad. Här bor ni i ett lugnt samhälle med mestadels villor på den vackra östgötaslätten. Nu har vi nöjet att presentera ett vackert hus med mycket snickarglädje.

Välkomna till Långvägen 11 och detta charmiga hus med vita knutar och falsad plåttak. Denna rymliga villa om 8 rum och kök passar utmärkt för familjen som söker många kvadratmeter, flera sovrum och stora ytor. Ni välkomnas via dubbla pardörrar in till en välkomnade hall med ett stilrent klinkergolv. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och husets generösa takhöjd ger en härlig rymd i all rum. Entréplanet erbjuder flera sällskapsytor att samla vänner och familj. Till höger om hallen finns tv-rum, intill finner ni matrummet som är i anslutning till det smakfulla köket med strukturer, välutrustad med maskiner och goda arbetsytor. Vidare finns en stor matsal med plats för ett stort bord med många stolar, intill detta rum finns ytterligare ett sällskapsrum. På entréplanet finner ni även gästtoalett. Från köket finns utgång till trädgården på husets baksida.

Övervåningen erbjuder en möblerbar hall med fina trägolv. Balkongen med terrasskänsla nås via hallen. Här kan ni njuta av solen från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Här har ni även fyra sovrum varav ett stort masterbedroom med gott om förvaring via klädkammare och skjutdörrsgarderober. Här finns även en vacker kakelugn. Vidare finns ett sovrum med två platsbyggda sängar. Dom andra sovrummen är rymliga och har bra förvaringsmöjligheter via klädkammare och garderober. Badrummet som är renoverat 2020 är påkostat med smakfull interiör, takdusch, badkar, wc och badrumsmöbler. Nuvarande ägare har även förberett en del av utrymmet för att kunna nyttja som bastu.

Källarplanet har praktiska utrymmen med tvättavdelning där tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk finns att tillgå. Vidare finns två förrådsutrymmen.

Nuvarande ägare har genomfört stora och kostsamma renoveringar. Bland annat är elen bytt på stora delar av huset och ny elcentral, nytt och påkostat kök, vattenburen golvvärme i hela entréplanet med högtryckslaminat, helkaklat badrum på övervåningen mm. Fiber finns installerad i huset.

Trädgården om cirka 1300 kvm är fint avskärmat med staket på framsidan och buskar runt baksidan. Här finns goda ytor för barnen att springa och leka. På fastigheten finns även en enklare garagebyggnad samt en liten lada med tre förrådsutrymmen att förvara utemöbler och trädgårdsredskap. Vid huvudentrén finns en stenlagd uteplats.


Välkommen med din anmälan!

Rumsbeskrivning

Hall:
Inbjudande hall med dubbla pardörrar intill huset. Hallen är inrett med stilrent klinkergolv med golvvärme och målade väggar. I anslutning till hallen finns en gästtoalett med klinkergolv och halvkaklade väggar.

Sällskapsrum:
Till höger om hallen finns en av flera sällskapsrum. Med högtryckslaminat och målade väggar.

Matrum:
I anslutning till köket finns matrummet med högtryckslaminat, målade väggar samt panel.

Kök:
Stort och påkostat kök med fina stuckaturer i taket. Köket är renoverat 2020. Här finns stora arbetsytor för dig med matintresse. Dom gråa skåpen passar fint ihop med den ljusa bänkskivan. Ovanför arbetsytorna finns vitt kakel på väggen. Den maskinella utrustningen består av två ugnar, kyl, frys, diskmaskin, större modell av häll (80cm) samt fläkt. I taket finns spotlights och högtalare infällda samt högtryckslaminat på golvet. Köket har en separat ingång från baksidan av huset.

Matsal:
Här är den givna platsen att samla ihop familj och vänner i denna stora sal med ett fint ljusinsläpp från flera fönster. Matsalen rymmer ett stort bord med många stolar. Längs ena väggen finns platsbyggda hyllor och här finns även en braskamin som inte är i bruk. Inrett med ett högtryckslaminat, ljusa väggar samt pärlspont.

Sällskapsrum:
Entréplanet erbjuder ytterligare ett rum för sociala umgängen. Detta rum kan även nyttjas som ett sovrum/gästrum. Inrett med högtryckslaminat och målade väggar.

Övervåning
Hall:
Möblerbar hall med trägolv och tapetserade väggar. Från hallen tar ni er till den mysiga balkongen med terrasskänsla. Här kan ni njuta av många soltimmar.

Sovrum 1:
Master Bedroom är inrett med trägolv och målade väggar. Här finns en vacker kakelugn som inte är i drift. Vidare finns gott om förvaring via en klädkammare samt två skjutdörrsgarderober.

Sovrum 2:
Med två platsbyggda sängar. Inrett med plastmatta och målade väggar.

Sovrum 3:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Inrett med trägolv och målade väggar. Här finns även god förvaring via en garderob och en stor kattvind.

Sovrum 4:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Inrett med högtryckslaminat, målade väggar samt pärlspont. Nuvarande ägare har byggt in en sängplats längs ena väggen. I anslutning till detta rum finns en klädkammare med god förvaring.

Badrum:
Fräscht och påkostat badrum som är renoverat 2020. Smakfullt inrett med badrumsmöbler, takdusch, handdukstork, badkar och wc. Här finns även ett utrymme som är förberett för bastu. Aggregatet finns på plats. Badrummet har elektriskt golvvärme, infällda spotlights samt högtalare i taket.

Källare:
Här finns praktiska utrymmen, bland annat en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt en arbetsbänk med skåp. Vidare finns två rymliga förrådsutrymmen.

Dokument (pdf)

Frågelista Långvägen 11 Besiktning Långvägen 11 Energideklaration Långvägen 11

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

4 295 000

Antal rum

8 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Tomtareal/mark

1 308 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

196 kvm

Biarea (BIA)

60 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Långvägen 11

Ort

Mjölby

Kommun

Mjölby

Taxeringsår

2021

Värdeår

1929

Taxeringsvärde byggnad

1 425 000 SEK

Taxeringsvärde mark

305 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 730 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MJÖLBY HOGSTAD 11:7

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1911

Utförda renoveringar

Se bilagan till frågelistan.

Typ av byggnad

1 1/2 plan

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster isoler

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Delvis källare med torpagrund

Typ av uppvärmning

Bergvärmepump

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träpanel

Jordat eller ojordat

Delvis jordat

TV/Internet beskrivning

Fiber

Övriga byggnader

En liten lada med förrådsutrymmen.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

7 889 SEK/år

Renhållning

1 690 SEK/år

Elkostnad

26 790 SEK/år

Försäkringskostnad

6 272 SEK/år

Summa driftkostnad

42 641 SEK/år

Antal personer i hushållet

5

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Enklare garagebyggnad.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

52 kWh/m²

Energiklass

C

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Hogstads Stationssamhälle, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19571016)

Rättigheter last

Avtalsservitut: Väg - Se beskrivning

Rättigheter last

Ledningsrätt: Ledningens innehavare har rätt att för all framtid bibehålla och förnya elektrisk starkströmsledning i form av markledning med en system¬spänning av högst 24 kv jämte tillbehör. tillbehör till ledningen är jordtag och övriga säkerhetsanordningar med styrutrustning samt liknande anordningar. tillbehör är även transformatorstationer. - Starkström

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut VÄG

Inteckning

Inteckningar

11

Totalt belopp

2 741 300 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta