Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Riavägen 10, Ribby, Västerhaninge
Typ
Radhus
KVM
117.0 kvm
Avgift
4 995 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyligen producerat gavelradhus med en av områdets största tomter!

Välkommen till detta nyligen producerade gavelradhus! Här erbjuds ett ljust boende med fräscha ytskikt, bra planlösning och smarta förvaringslösningar. Dessutom har huset hög materiell standard. Huset är beläget på en stor, lättskött och barnvänlig gaveltomt med välskött gräsmatta, vackra planteringar och en generös soldränkt altan. Här finns en asfalterad uppfart där man parkerar smidigt samt ett väl tilltaget fristående förråd.

Det första som möter dig i huset är den inbjudande, välplanerade och praktiska hallen med bra förvaringsmöjligheter i smart placerad klädkammare och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett socialt, modernt och ljust kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Huset har tre sovrum med möjlighet att göra om ovanvåningens allrum till ett fjärde, två badrum och ett mysigt, lättmöblerat och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och fin utsikt mot naturen. Det ena badrummet är fräscht och stilrent med toalett, tvättmaskin, torktumlare, och duschvägg. Det andra är stort, praktiskt och stilrent med badkar. 

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt naturnära läge och busshållplats bara ett stenkast från bostaden. Västerhaninge centrum ligger inom gångavstånd och Pendeltågsstation finns en promenad bort. Dessutom har man Årsta havsbad en kort bilresa från bostaden.

Missa inte chansen!

Rumsbeskrivning

Hall
Inbjudande och rymlig hall med praktiska förvaringslösningar. Klinkergolv och ljusa väggar i en behaglig beige kulör. Från hallen når man ett rum där husets värmepump finns, en praktisk klädkammare samt det första av två väl tilltagna badrum.

Badrum
Mycket stilrent helkaklat badrum. Mörkt klinkergolv och vitt kakel. Glasduschvägg, wc, spegelskåp, kommod, tvättmaskin och torktumlare under en praktiskt arbetsbänk med ytterligare förvaring ovanför.

Kök
Det sociala, moderna och ljusa köket har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt ? ett mysigt, lättmöblerat och stilrent rum med parkettgolv och vita väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och fin utsikt. Plats för såväl soffgrupp som matplats för 6-8 personer. Utgång till den fantastiska baksidan med den stora trädäckade altanen och stor gräsmatta som bjuder in till lek!

Altan/Uteplats
Härlig altan som sträcker sig runt husets gavel. Här finns plats för flera matplatser/loungegrupper. Gräsmatta både bakom huset och på gaveln, här finns även vackra planeringar. Tomten är inhägnad av en vacker häck som ger fint insynsskydd. På baksidan har det även planterats en tuija-häck.

Övervåning

Allrum
Stort allrum, perfekt som "barnens vardagsrum". Här kan man med enkla medel skapa ett fjärde sovrum. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Utgång till en härlig möblerbar balkong md utblick över området. Parkettgolv och väggar i en sober grå kulör.

Sovrum 2
Fint sovrum med gråa väggar och parkettgolv. Fönster mot husets baksida. Plats för säng och skrivbord.

Sovrum 3
Rymligt sovrum med ljusa väggar och en fondvägg i lekfull rosa kulör. Plats för garderober och fönster mot husets framsida.

Badrum
Stilrent helkaklat badrum med samma färgval som nedervåningens duschrum. Här finns spegelskåp, kommod samt badkar.

Missa inte chansen!

Dokument (pdf)

Planlösningar BoKlok Gullvivan-Stadgar.pdf Gullvivan-Årsredovisning 2020.pdf

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 695 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea (BOA)

117 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Riavägen 10

Ort

Västerhaninge

Kommun

Haninge

Beskrivning av förråd m.m.

Fristående förråd på uppfarten.

Lägenhetsnummer BRF

E04RG

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Boklok Gullvivan

Organisationsnummer

769633-9956

Allmän information

Brf BoKlok Gullvivan är en bostadsrättsförening, naturskönt beläget på Skarplöts allé / Riavägen i utkanten av Västerhaninge. Föreningen består av 28 fina tvåvånings radhus varav 12 radhus vid Skarplöts allé och 16 radhus vid Riavägen. Husen stod klara September 2018.

Brf bildades

2018

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Uppvärmning och ventilation

Frånluftsvärmepump

Byggnader

Byggår

2018

Ekonomi

Månadsavgift

4 995 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, Internet

Andelstal

3,571

Andel av månadsavgift

3,571

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

1 200 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

vatten

500 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 900 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

På den asfalterade uppfarten finns plats för en bil sedan har varje hus en numrerad plats på parkeringen framför föreningens gräsyta. Gästparkering med tillstånd finns precis vid bostaden.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

31 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

57 kWh/m²

Energiklass

B

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta