Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gravyrgatan 2, Eriksborg, Västerås
Typ
Villa
KVM
132.0 kvm
Tomt
793 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Fantastisk enplansvilla med ett familjevänligt, lugnt och attraktivt läge

Här erbjuds ett charmigt och öppet enplanshus som kan bli ditt nya drömhem. Ett välplanerat boende med bra planlösning, sociala ytor och mycket karaktär.

Det första som möter dig i huset är den öppna och praktiska hallen med golvvärme och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett socialt, ljust och praktiskt kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Huset har tre sovrum, två badrum och ett rymligt, charmigt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och härliga umgängesytor. Badrummet är stort och fräscht med toalett, dusch, kommod, handfat och badkar. Du har även en WC som är praktisk och mysig med toalett, dusch, kommod och handfat. Utöver detta finns bergvärme som ger en låg driftskostnad.

Den trevliga och stora tomten som hör till huset har stora gräsytor, många soltimmar och en vacker häck som skyddar mot insyn. Här finns även en stor altan med trätrall under tak, lättmöblerade ytor och eftermiddagssol. Du har även ett dubbelgarage med egen ingång och goda förvaringsmöjligheter.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Eriksborgs hjärta. Erikslunds förskola, Internationella Engelska skolan, flera lekplatser, Ica maxi stormarknad och flera snabbmatsrestauranger ligger inom gångavstånd. Erikslunds shoppingcenter och Vedbobacken för skidåkning på vintern finns knappt 7 minuter bort med bil. Dessutom har man Västerås stadskärna och Öster mälarstrand en kort bilresa från bostaden.
Varmt välkommen till fantastiska Gravyrgatan 2!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy