Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 950 000 SEK / Utgångspris
Adress
Aspgatan 8, Nykyrka, Mullsjö
Typ
Villa
KVM
99.0 kvm, biarea 99.0 kvm
Tomt
995 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hemtrevligt för familjen

Välkommen till denna mycket trevliga familjevilla med perfekt läge på en lugn gata i idylliskt villakvarter. Denna fina villa har varit i samma familjs ägo sedan byggåret 1975. Villan är en mycket inbjudande 70-talare där löpande förbättringar och underhåll har gjorts sedan ägarna färdigställde huset 1975.
Planlösningen är tilltalande. Entréplanet utgörs av ett rejält familjekök, inbjudande vardagsrum, helkaklat badrum och tre sovrum. Det stora uterummet nås från matsalen och bjuder på generöst med plats för både matbord och sittgrupp. Uterummet blir en given plats sommartid.
Källarplanet erbjuder ett mysigt allrum med braskamin, tvättstuga, badrum med jaccuzzi och gott om förvaringsmöjligheter. På detta plan finns även ett större rum som med fördel kan nyttjas som ett extra sovrum om behov finns.

Här bor ni nära både naturen och bekvämligheter såsom mataffärer, busshållplats, skolor och förskolor. Tallkottens förskola ligger endast ett stenkast från villan. Ni kan vara på förskolan under minuten! Grundskolorna Trollehöjdskolan, Gunnarsboskolan, badhus, skidstuga med motionsspår ligger inom gångavstånd. Härliga bad i Mullsjön är bara en cykeltur bort från villan. En av Mullsjös stoltheter restaurang Björkhaga är beläget någon minuts promenad bort.

Mullsjö har mycket att tycka om och erbjuder bland annat badhus, gym, bibliotek, caféer, restauranger, mataffärer, systembolag, frisörer, veterinär, apotek, vårdcentral och mycket mer.
Pendlingsavståndet till Jönköping och Falköping är smidigt. Ni når Jönköpings centrum på under 30 minuter tack vare närheten till riksväg 26/47. Busshållplats ligger en kort promenad bort med goda bussförbindelser. Tågstation ligger inom promenad och cykelavstånd. Tågen från Mullsjö tar er till bland annat Jönköping, Nässjö, Falköping, Göteborg och hela vägen till Stockholm både via Skövde/Falköping och Nässjö.

Detta är en kommande försäljning. Mer information kring bostaden kommer senare.
Välkommen att kontakta mig om ni har frågor!
Vänligen, Jenny Stråhle 0708-55 68 01

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 950 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

6 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

995 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

99 kvm

Biarea (BIA)

99 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Aspgatan 8

Ort

Mullsjö

Kommun

Mullsjö

Taxeringsår

2021

Värdeår

1975

Taxeringsvärde byggnad

1 076 000 SEK

Taxeringsvärde mark

249 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

1 325 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MULLSJÖ BOSEBYGD 1:216

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1975

Typ av byggnad

Friliggande enplansvilla med källare

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster, (3-glas i hallen och ett av fönstren i vardagsrummet)

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Källare

Typ av uppvärmning

Direktverkande el, luftvärmepumpar, braskamin

Stomme

Trä

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Mexisten (Vättersten från Baskarp)

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Fiber finns inte indraget.

Övriga byggnader

Garage med tillhörande förrådsdel.

Byggnadskommentar

Huset är uppfört av ägaren.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage med plats för en bil samt parkering på uppfart.

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Mullsjö Samhälle,del Av, Stadsplan (Beslutsdatum: 19731002)

Inteckning

Inteckningar

7

Totalt belopp

951 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy