Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 195 000 SEK / Pris
Adress
Gillbergavägen 3B, Västerljung, Västerljung
Typ
Parhus
KVM
130.8 kvm
Tomt
0 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Parhus med hög standard och med egen täppa

Nu säljs 4 st nybyggda parhus med hög kvalitet i naturnära Västerljung på Gillbergavägen. Parhuset på Gillbergavägen 3B har 945 kvm tomt och du bor bekvämt på ca 130 kvm i ett plan. Huset fördelas på entré med klädförvaring, 3 sovrum, mindre allrum som kan bli det 4:e sovrummet eller det egna hemmakontoret. Masterbedroom har egen walk-in-closet och privat dusch/WC sk "en-suit". Ytterligare badrum med badkar och dusch. Generös tvättstuga finns också. Kök med köksö och öppen planlösning med allrummet. Här är takhöjden maximal då det är öppet i nock. Braskamin ingår också. Inredningen håller hög kvalitet och planeras att inredas enl följande; alla golv i rummen med vitbehandlad 3 stavig ekparkett, kakel och klinker från Bricmate i våtutrymmena, Inredning i dusch- och badrum från Svedbergs, Bathlife och Tapwell. Kökets och tvättstugans vitvaror planeras att komma från Samsung, Thermex och Bosch. Integrerad kyl och frys från IKEA. Köksskåp från IKEA med stenskiva. Altanen är rymlig och stor för härlig samvaro.


Ytterligare info om materialval och inredning, se Dokument på SkandiaMäklarnas hemsida. Inredningen kan komma att bytas ut mot likvärdig standard beroende på leveranstider och lagerstatus.

För din finansiering bör du prata med din bank om "Byggnadskreditiv" då du köper allt i 2 delar; tomten (fastigheten) för sig som du söker lagfart på och huset skriver du Entreprenadavtal med byggfirman. För mer info om priser och och övriga köpekostnader kontakta mäklaren.


Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

Allmän information

Pris

4 195 000 SEK (Pris)

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

130.8 kvm

Gatuadress

Gillbergavägen 3B

Ort

Västerljung

Kommun

Trosa

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

317 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

317 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

TROSA EKEBONÄS 2:25

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Parhus (Typkod: 220)

Rumsbeskrivning

Välkommen att boka ditt parhus på Gillbergavägen 3A, 3B, 3E eller 3F. Tomterna till respektive fastighet är på 930 kvm, 945 kvm, 940 kvm och 3F har 914 kvm tomt. Du köper tomt och hus i ett pris fördelat på respektive del. Tomtens pris ( 1000 000 kr) söker du lagfart på. Resten av köpesumman är husets pris. ( för mer info kontakta mäklaren). Då parhusen håller hög standard från början kommer inga tillval kunna göras. Vill du ändra ngt sedan tex måla en vägg eller byta några handtag mm får du själv bekosta och ordna det efter du fått tillträde till huset.
Husets grund kommer pålas. VA och elanslutningskostnaderna ingår. Fiber får du bekosta själv.

Tomten levereras grovplanerad med grusplats på uppfarten för 2 bilar förbereds.

Klicka dig in under "Dokument"; där hittar du ritningar, sammanställning över material och inredning.
Planerad inflytt hösten 2022.

Varmt välkommen att kontakta mäklare Karin Esberg för mer info.

Byggnader

Typ av byggnad

1-plan

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster; Underhållsfria PVC

Typ av uppvärmning

Vattenburen värme; Frånluftsvärmepump, golvvärme

TV/Internet beskrivning

Fiberkablar indraget. Anslutningsavgift tillkommer för köparen

Uteplatsbeskrivning

ca 40 kvm altan enl ritning

Skorstenskommentar

Braskamin ingår

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

3 910 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Grovplanerad tomt med grusad biluppställningsplats för 2 st bilar

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Trosa Ekebonäs Ga:4

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att använda vägen för utfart till ekebonäs ga:4 - Väg

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att använda vägen för utfart till ekebonäs ga:4 - Väg

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att använda vägen för utfart till ekebonäs ga:4 - Väg

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att använda vägen för utfart till ekebonäs ga:4 - Väg

Inteckning

Inteckningar

1

Totalt belopp

500 000 SEK

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Västerljung är en tätort i Trosa kommun ca 6 km nordväst om Trosa. I Västerljung finns välrenomerad skola och förskola; Kyrkskolan och Dalstugan. Till Trosa och Vagnhärad går buss via Länstrafiken och i Vagnhärad kan du kliva på både Trosabussen som tar dig till Liljeholmen och regionaltåget till både Stockholm och Norrköping. Till flygplatsen Skavsta tar det ca 1 timme. Västerljnung är den mer lantliga delen av Trosa kommun där det inte är långt till vackra strövområden och sjön Sillen där badplats finns. Att handla blommor och grönsaker gör du lätt i närheten.

Dokument (pdf)

Planritning Bostad Situationsplan 2:23 & 2:24 Planritning Parhus Ritningar_Bygglov Vitvaror Nybyggnadskarta

Länkar

Film Handelsbanken
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy