Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Södervägen 29M, Högmora, Huddinge
Typ
Parhus
KVM
133.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
5 rum

Högklassigt parhus med störst tomt i föreningen

Nu finns möjlighet att förvärva en premiumbostad i Högmora - Södra Terrassen som uppförts av välrenommerade Innovation Properties i samarbete med den välkända hustillverkaren Borohus.

Denna bostad har den största tomten med nyttjanderätt (se situationskarta under dokument) i hela föreningen. Villakänslan gör sig påmind och de generösa, plana gräsytorna dominerar och ger gott om möjlighet till spel och lek. Solläget är dessutom mycket uppskattat.

Bostaden genomsyras av en väl bearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda material såväl exteriört som interiört.

Exteriört är fasaden vit i sin kulör som kontrasterar väl mot de antracitgrå spröjsade fönstren, taket och hängrännorna. Parhusens entréer har fina fönsterpartier bredvid dörren och gediget entrétak i samma grå ton som övriga plåtdetaljer. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid.

Huset är om 133 kvm i två plan och har tillhörande tomt med nyttjande rätt, två parkeringsplatser samt isolerat förråd i extern byggnad.

Interiört är köken från svenska Marbodal och går i en varm, beige ton tillsammans med en slitstark bänkskiva i kvartskomposit. Vidare finns vardagsrum med öppen planlösning mot både kök och matplats. Utgång till den vidbyggda altanen nås från vardagsrummet. Dessutom har kök utgång till separat uteplats, sammanfattningsvis fångas solen upp från morgon till kväll.

Den privata delen av bostaden finns en trappa upp består av tre bra sovrum med gott om garderober. Detta plan erbjuder även ett luftigt allrum med öppet till nock.
Badrummen är stilfullt utförda och är belägna på vardera plan. På entréplan finns husets tvättstuga och har goda arbets- och förvaringsytor.

Hemlarm finns att överta.

Ett ombonat och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy