Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lundenvägen 4B, Norrängen, Jönköping
Typ
Villa
KVM
93.0 kvm, biarea 66.0 kvm
Tomt
647 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Milsvid utsikt över Vättern!

Med magiska vyer över sjö och land erbjuds nu en unik chans att förvärva ett av få hus på attraktiva Lundenvägen!

Det är inte årligen som fastigheterna säljs här, och det finns en anledning till det. Unikt och insynsskyddat beläget på höjden, i backen på vägen upp mot IKHP-stugan. Just denna byggnad är en 1 och 1/2-plansvilla med källare om 93 kvm boarea + 66 kvm biarea fördelat över 5 rok! Räknar man med det inglasade uterummet som även nyttjas vintertid så blir boarean ca 108 kvm. Flertalet renoveringar har utförts senaste åren - 2016 fick huset ny fasad, fönster har bytts löpande senaste åren och det inglasade uterummet stod färdigt 2016 som sticker ut lite extra med snygg interiör, spotlights och framför allt en magisk utsikt i väst med kvällssolen som dansar på Vättern. Invändigt ser ni vidare ett stort vardagsrum där braskaminen (-10) blir en samlingspunkt vintertid, ett tidlöst kök med köksö, ett badrum med duschmöjlighet, sovrum i talet om tre på övre plan där väggarna har slagits ut för att få mer yta, ett snyggt badrum/tvättstuga i källarplanet i helkaklat utförande med både duschmöjlighet, badkar och golvvärme. Behövs ett sovrum till så går det att ta yta från entréplanet eller varför inte nyttja allrummet i källarplanet?

Ett stort trädäck omfamnar huskroppens västra sida som mer än gärna bjuder in till grillkvällar, där bättre utsikt är svårt att få! Ytterligare ett trädäck finns att nyttja i anslutning till köket om man hellre vill åt morgonsolen med kaffekoppen i handen.

Bergvärme-pumpen håller nere driftskostnaderna och fiber drogs in för några år sedan. Notera även att fastigheten ligger på en återvändsgata, så trafiken är nästintill obefintlig. Bilen står i garaget på vintern och på sommaren står den mer än gärna på biluppställningsplatsen framför.

Trädgården är verkligen omskött här - välklippta buskar, fina blommor och grön gräsmatta på tomten. Längre bort finns det mer odlingsmöjligheter där ni med gröna fingrar gärna får ta vid och fortsätta pyssla i rabatterna.

Norrängen beskrivs som ett familjevänligt område där utsikten självklart står i fokus. Förskola, skola och annan service finns nedanför backen. Närhet till motionsspår (IKHP) samt promenadstråk längs med Vättern. Sammanfattningsvis är detta en livskvalité som sällan kommer ut på marknaden, så missa ej chansen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy