Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Backvägen 47, Värmdö, Värmdö
Typ
Villa
KVM
148.0 kvm
Tomt
449 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Trevligt hus på lugn villagata med närhet till både skogen och naturen, skolor, buss och centrum

Välkommen hem till ett trivsamt boende med det ultimata läget! Här finns både egen insynsskyddad tomt med närhet till skogsvandringar och fotbollsfält, men samtidigt också ett praktiskt och rymligt kedjehus med gångavstånd till buss, skola, affär och krog. Här finns både och! Inte är det långt till havet heller.
Fastigheten är begåvad med en extra rejäl uppfart med plats för upp till 4 bilar om det skulle behövas. Innanför finns garage på ca 30 kvm med verkstadsdel som tidigare varit ett extrarum.
Huset har tre till fyra sovrum (två är idag sammanslagna till ett större), ett underbart stort, kök-matsal-vardagsrum i öppen planlösning och med utgång till uterum och uteplats.
Rymlig hall med plats för avhängning.
Master bedroom mot söder med tapetserade väggar och plastmatta.
Nytt kök med nya laminatgolv som sträcker sig ut i hallen. Köket är fullt utrustat med induktionshäll diskmaskin, full kyl och frys, varmluftsugn. Rostfria vitvaror. Ljusa luckor och rejäla laminatbänkar.
Vardagsrummet är genomgående med fönster år två håll. Massiv parkett och ljust målade väggar. Direktaccess till det stora uterummet med trädäck.
Två kaklade badrum med dusch respektive badkar.
Till övervåningen kommer vi via en vitmålad trätrappa till en hall med rejält massivträgolv som sträcker sig in i båda sovrummen på var sida om hallen. Målade väggar i helga övervåningen.
Taket är omlagt med plåt sedan 5 år. Köket är renoverat 2011 med fina arbetsytor och ljusa luckor. Det finns två toaletter samt en tvättstuga/groventré. På andra våningen finns två av sovrummen och ett allrum. I trädgården på baksidan som vetter nästan rakt åt väster för bästa eftermiddags och kvällssol, finns både ett rejält isolerat förråd och ett fint litet hus som för närvarande är iordninggjort till hönshus med fin hönsgård. Närmast huset finns ett rejält trädäck som ansluter till ett stort, härligt uterum på ca 25 kvm båda med plats för många gäster och sköna ljumma kvällar.
Området är trevligt med fina Dalstugans förskola alldeles intill och skog och äng inpå knuten.
Detta fina kedjehus kommer till salu inom kort. Interiörbilder läggs upp senare. Kontakta ansvarig mäklare för frågor. Anmäl gärna intresse och lämna ditt mobiltelefonnummer för uppdateringar.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy