Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 4 475 000 SEK
Se budhistorik
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 895 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Morotsgränd 6, Mjölby, Mjölby
Typ
Villa
KVM
145.0 kvm
Tomt
869 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VÄLSKÖTT ENPLANSHUS PÅ ÖSTRA!

Välkomna till Morotsgränd 6 som är belägen på omtyckta Mjölby Östra. Här finner ni ett välplanerat hem som passar utmärkt för barnfamiljen i lugna villakvarter.

Nu finns tillfälle för er som söker ett bekvämt och trivsamt boende med allt på ett plan. Långt in på gatan med vit stensandsfasad finner ni detta hus om 145 välplanerade kvadratmeter som fördelas på 5 rum och kök. När ni kliver in i bostaden möts ni av ett luftigt och hemtrevligt hem med generösa ytor för umgänge. Huset erbjuder idag tre sovrum med möjlighet till fyra rum om så önskas. Huset har en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och här finns en gästtoalett direkt höger om hallen. Till vänster finner ni ett sovrum/kontor. Vidare kommer ni till ett allrum med en öppen planlösning mot matplatsen och det smakfulla köket. Här finner ni även en värmande braskamin och detta utrymme är husets givna samlingspunkt. Intill allrummet finns ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Längre in i huset finner ni två sovrum, ett nyrenoverat badrum med både badkar och dusch samt tvättstugan med bastu. Huset värms upp via bergvärme som installerades 2019 och fiber finns indraget i huset.

Trädgården har ett högt och fint läge med kvällssolen rakt in på baksidan. Huset har en stor uteplats på trall som delvis är under tak. Trädgården erbjuder goda odlingsmöjligheter och här finns även plats för spring och lek. Till huset finns ett garage med plats för en bil samt två parkeringsplatser på garageuppfarten. Garaget har goda förvaringsmöjligheter för cyklar och trädgårdsredskap mm.

Här på Morotsgränd bor ni med närhet till skogen med stigar och joggingspår. Ett stenkast bort finns trevliga promenadstråk längs hela Eldslösaleden och fram till pendelstation. Mjölby erbjuder goda pendlingsmöjligheter via tåg till bland annat Motala, Linköping och Norrköping. Kommunen har även beslutat att bygga en ny grundskola med endast 5-10 minuters gångavstånd från Morotsgränd.


Välkommen med din intresseanmälan!

Rumsbeskrivning

HALL - Laminatgolv och tapetserade väggar. Till höger i hallen finns en skjutdörrsgarderob att hänga av sig ytterkläderna.

SOVRUM 1/KONTOR - Laminatgolv, tapetserade väggar och en garderob.

GÄSTTOALETT - Våtrumsmatta och våtrumstapet. Inrett med wc-tvättställ och spegel.

ALLRUM - Laminatgolv och tapetserade väggar. Öppen planlösning mot köket.

KÖK/MATPLATS - Smakfullt Sentens kök från 2017 med vita spegelluckor och bänkskiva i granit. Ovanför arbetsytorna finns kakel på väggen. Kökets maskinella utrustning består av kyl, frys, häll, fläkt, ugn, mico och diskmaskin. Köket erbjuder goda arbetsytor och många skåp och med smarta förvaringsmöjligheter. På golvet ligger det laminatgolv. Matplatsen finner ni intill köket och här finns plats för ett stort bord med stolar. Här finns även en värmande braskamin för mysiga stunder. Från matplatsen nås uteplatsen.

VARDAGSRUM - Väl tilltaget rum med ett fint ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier. Här finns gott om plats för soffgrupp, soffbord samt matgrupp. Laminatgolv och tapetserade väggar. Från vardagsrummet tar ni även här er ut till uteplatsen.

SOVRUM 2 - Stort sovrum som i grunden är två sovrum. Det kan med enkla åtgärden återställas. Laminatgolv, tapetserade väggar och tre garderober.

SOVRUM 3 - Laminatgolv, tapetserade väggar samt garderober längs ena väggen.

DUSCHRUM - Fint helkaklat badrum från 2019. Inrett med dusch, wc, handdukstork, tvättställ med kommod, spegelskåp och badkar. Badrummet värms upp via vattenburen golvvärme och i taket finns infällda spotlights.

TVÄTTSTUGA - Renoverat 2018/2019 med våtrumsmatta och kaklade väggar. Här finns tvättmaskin, torktumlare och tvättho med arbetsbänk. Vidare finns ett linneskåp samt en bastu. Från tvättstugan finns utgång till trädgården på husets baksida.

GARAGE - Med plats för en bil. Här finns bra förvaringsmöjligheter och arbetsbänk.

Dokument (pdf)

Planlösningar Besiktning Morotsgränd 6 Frågelista Morotsgränd 6 Energideklaration Morotsgränd 6

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

3 895 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

869 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

145 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Morotsgränd 6

Ort

Mjölby

Kommun

Mjölby

Taxeringsår

2021

Värdeår

1982

Taxeringsvärde byggnad

1 827 000 SEK

Taxeringsvärde mark

495 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

2 322 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MJÖLBY SALLADEN 7

Objektskategori

Småhus

Byggnader

Byggår

1982

Utförda renoveringar

2013-installation av kamin.
2016-installtiona av fiber.
2017-renovering av köket.
2018/2019-renovering av tvättstugan.
2019-renovering av badrum.
2019-installation av bergvärme.
2021-ommålning garaget.

Vitvaror:
Häll-2017
Ugn-2017
Fläkt-2017
Micro-2017
Diskmaskin-2010
Kyl-2006
Frys-2006
Tvättmaskin-2010
Torktumlare-2019

Typ av byggnad

1 plan

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft

Fönster

3-glasfönster isoler

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Betongpannor

Grund

Krypgrund

Typ av uppvärmning

Bergvärmepump

Ålder på värmeanläggning

2019

Stomme

Trä

Fasadtyp

Sandstensfasad

TV/Internet beskrivning

Fiber

Uteplatsbeskrivning

Terrass om ca 41kvm som delvis är under tak med västläge.

Ekonomi

Kommentar

I kostnaden för uppvärmning är hushållselen inkluderat.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

13 538 SEK/år

Uppvärmning

10 769 SEK/år

Sotning

551 SEK/år

Renhållning

1 650 SEK/år

Försäkringskostnad

3 137 SEK/år

Summa driftkostnad

29 645 SEK/år

Antal personer i hushållet

2

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage för en bil. P-plats för två bilar finns utanför garaget.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 10/3 2022

Energiprestanda, primärenergital

78 kWh/m²

Energiklass

C

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Eldslösa(område Vid Vinterkällan), Stadsplan (Beslutsdatum: 19781010)

Inteckning

Inteckningar

8

Totalt belopp

1 822 500 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl