Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rusthållarvägen 24A, Näs-Focksta, Uppsala
Typ
Parhus
KVM
135.0 kvm, biarea 12.0 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
6 rum

Välkommen till ett boende utöver det vanliga i vackra Näs Focksta!

Välkommen till detta fantastiska parhus i bostadsrättsform i populära Näs Focksta ritat av den välrenommerade arkitekten Thomas Sandell! Huset upplevs väldigt rymligt då du har vackra ljusinsläpp från husets alla hörn. Huset har ett stilfullt vinkelkök från InToto med gott om förvaring och bra arbetsytor, stort vardagsrum med dörr ut till den stora altanen, öppen planlösning mot kök och matplats, här finns en braskamin som förutom extra värme även höjer mysfaktorn i huset, ett sovrum/arbetsrum med egen utgång till altanen, ett badrum med dusch samt tvättstuga med grovingång.
Förråd under trappan som tar er till övre plan, här erbjuds ett stort badrum med dusch och badkar, 3 bra sovrum som alla har takfönster vilket ger dig den extra lyxiga känslan, ett stort allrum/sovrum med 2 takfönster samt en hall med gott om förvaring.
Huset med golvvärme på nederplan och vattenburna radiatorer på övreplan ger ett skönt klimat för de kallare dagar.
Samtliga sovrum på övreplan har utrustats med elmarkiser som du enkelt styr inifrån rummen.
Inte nog med allt ovan så är husets alla golv av vitlaserade parkettgolv samt alla fönster runt om hela bostaden är utrustade med stenskivor som gör att alla fönster ser riktigt lyxiga ut.
Stor altan som erbjuder gott om möbleringsmöjligheter.

Till huset hör en carport samt uppställningsplats för 2-3 bilar på uppfarten. Förråd baktill carporten om cirka 12 kvm.

Näs Focksta är ett av Uppsalas nya bostadsområden, platsen är perfekt för dig som alltid velat bo i en lantlig miljö, men nära staden. Näs Focksta ligger mitt i naturen, runtomkring ligger hästhagar och stall med ridskolor samt lantbruk. Ett stenkast från Mälaren med bad och båtliv. För dig som gillar golf och/eller padel ligger Söderby
golfbana med restaurang endast tre minuter bort med bil. Gårdsbutik med kafé och turridning i Stabby (2 km). Närhet till skogsvägar för cykel och promenad till Uppsala centrum.

Närmsta skola ligger i Ramsta, från förskoleklass till årskurs 6 samt fritidshem. Närmaste förskola ligger i området, men det finns även både förskola och dagmamma i Stabby, Uppsala Näs och Vreta.
Stenhagens köpcentrum med bl.a. ICA Maxi, Willys, Systembolaget, Apotek, hamburgerrestaurang, pizzeria och annan restaurang ligger endast några minuter med bil.

Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av information. Bostäder i området i denna klass är mycket populära och kan säljas redan innan visning.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy