Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

mån 4 jul 17:15 - 17:45
Bokad visning, varmt välkommen att anmäla er!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Singelvägen 7, Sandarne, Sandarne
Typ
Villa
KVM
126.0 kvm, biarea 35.0 kvm
Tomt
962 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig villa med hörntomt i familjevänliga och havsnära Sandarne!

Varmt välkomna till denna sena 20-tals villa på 126 kvadrat!

Här finner ni en genomgående renoverad villa under de senaste åren med bland annat nytt modernt kök, en ny kamin i vardagsrummet som skapar en otrolig myskänsla men även en fantastisk värmekälla som värmer hela huset. Ny dränering och uppvärmning genom bergvärme skapar ett hus som det bara är att flytta in och trivas i. Villan har charmiga detaljer kvar från nybyggnadsåren bland annat i form av en äldre köksdel på övervåningen som gjorts om till sovrum. Här finns en charmig vedspis som är godkänd att elda i och ett vackert inbyggt serveringsskåp. Tre rymliga sovrum, generösa köksytor, ett ombonat vardagsrum och bra förvaringsutrymmen gör villan perfekt för familjen som letar ett nytt trivsamt boende.

Ombonad trädgård med fruktträd, gräsmatta och delar runt huset med grusat singel. För att njuta av alla solens timmar finns en inglasad altan i sydöst läge och en trall med plats för utemöbler och pool för den som vill ha det. Utöver det finns också en fristående bod med indragen el och nytt tak, en intilliggande vedbod, mindre garage samt en lekstuga.

Det här hemmet finner du beläget i Sandarnes hjärta. Båthamnen och skolan ligger en kort promenad bort samt närhet till både matbutik, idrottsanläggning samt den lokala pizzerian. Dessutom nås Stenö havsbad och camping genom en kortare cykeltur ifrån bostaden och mysiga naturstigar och skoterleder finns i närområdet.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall

När du kommer in till hallen finns det rakt fram en klädkammare med bra förvaring av ytterkläder. Ljusa tapetserade väggar och mörkt klinker på golvet.

Kök

Genomgående renoverat kök under 2020 med nya stommar, nytt kakel och nya vitvaror. Utrustat med diskho, diskmaskin, spis, fläkt samt kyl/frys. Köket är rymligt med generösa bänkytor och förvaring samt gott om plats för en större matgrupp. Nya ytskick i form av ljusa tapetserade väggar och mörkt klickgolv.

Vardagsrum

Från köket nås vardagsrummet med rymlig yta för soffgrupp och tv-möbel. Här finner ni också den nya kaminen från 2019 som skapar en mysig känsla på hela entréplanen.

Sovrum 1

Sovrum som nås snett rakt fram ifrån hallen på entréplan. Plats för stor säng och längs ena kortsidan finns en praktisk garderobsvägg. Ljust tapetserade väggar och golvet pryds av en vacker fiskbensparkett.

Duschrum

Duschrum i äldre standard. Utrustat med handfat, spegelskåp, wc samt dusch. Plastmatta på golv och väggar.

Övre hall

När du kommer upp för trappan till övervåningen välkomnas ni av en öppen hallyta där även utgången till balkongen finns. Direkt till vänster finns även dörren som tar er upp till vindsytan med stor potential till renovering för den som är intresserad. Väggarna pryds av en vacker blomstertapet med ett ljust klickgolv på golvet.

Sovrum 2

Tidigare köksdel som numera är omgjort till ett extra sovrum. Detaljer som ett serveringsskåp samt en kaklad yta med vedspis ger aningar om husets historia. Plats för större säng och längs ena väggen nås en kattvind perfekt för förvaring. Gråa tapetserade väggar och ljust klickgolv.

Sovrum 3

Ytterligare ett rymlig sovrum på övervåningen med nya ytskikt i form av ljusa blommiga tapeter samt grått klickgolv.

Kontor

Utrymme som idag används som ett litet sovrum men som är optimalt för att göras om till ett extra kontor, klädkammare eller vad som passar ert behov bäst!

Tvättstuga

Tvättstugan finner ni på källarplan med en tvättpelare med en ny tvättmaskin från 2020 och en äldre torktumlare. Källaren är genomgående ommålat i en ljusgrå nyans.

Pannrum

Tidigare pannrum där bergvärmepumpen från början av 2000-talet står samt används idag som förvaring av ved.

Matkällare

Mindre matkällare med hyllor för extra livsmedelsförvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta-2022-02-08 Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 495 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Tomtareal/mark

962 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

126 kvm

Biarea (BIA)

35 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Singelvägen 7

Ort

Sandarne

Kommun

Söderhamn

Taxeringsår

2021

Värdeår

1929

Taxeringsvärde byggnad

380 000 SEK

Taxeringsvärde mark

139 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

519 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

SÖDERHAMN ÖSTANSJÖ 7:65

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

1928

Utförda renoveringar

Huset är genomgående renoverat med nytt kök inklusive nya stommar och nya vitvaror 2020, ny kamin i vardagsrummet 2019, nytt tak på den fristående boden 2020, dränerat om halva huset på den del som det är krypgrund 2020, ny tvättmaskin 2019 och grusat singel har anlagts runtomkring huset och intill boden under 2021. Även de flesta ytskikten har renoverats under de senaste åren.

Typ av byggnad

Villa

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

2-glasfönster

Skorstenstyp

Murad skorsten

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten året om

Taktyp/takbeklädnad

Plåt, nytt slutet av 90-talet

Grund

Källare + krypgrund

Typ av uppvärmning

Bergvärmepump

Ålder på värmeanläggning

Cirka 20 år

Stomme

Trä

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Stående träpanel

Övriga byggnader

Bod med indragen el, intilliggande vedbod, garage med plats för en bil samt en lekstuga.

Skorstenskommentar

Genomgått och provtryckt med gott resultat.

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

4 222 SEK/år

Uppvärmning

13 665 SEK/år

Sotning

500 SEK/år

Renhållning

1 613 SEK/år

Årlig elförbrukning

14 000 kWh/år

Elkostnad

10 000 SEK/år

Försäkringskostnad

4 800 SEK/år

Summa driftkostnad

34 800 SEK/år

Antal personer i hushållet

5

Fastighetsskatt/-avgift

3 893 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 24/3 2017

Energiklass

B

Besiktningsman

Björn Forslind

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Östansjö By, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19590615)

Inteckning

Inteckningar

10

Totalt belopp

911 500 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta