Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tjocksta 42, Danmark, Uppsala
Typ
Villa
KVM
407.0 kvm, biarea 106.0 kvm
Tomt
5 092 kvm (friköpt)
Rum
15 rum

Välkomna till ett boende långt över det vanliga med uthyrningsdel som kan ge 15 000kr/mån!

Välkomna till Tjocksta 42!

Detta fantastiska boende ligger endast 15 minuters avstånd till Uppsalas stadskärna. Huvudfastigheten är på 284 kvm med uthyrningshus på 123 kvm som nuvarande ägare har hyrt ut för 15 000kr i månaden.
Vill man inte hyra ut uthyrningshuset så kan man använda det för att driva sitt eget företag.
På fastigheten så finner du bastuhus med ett färdigt hål för att kunna sänka ner bubbelbad, tre dubbelgarage varav det ena används som ett gym, växthus, samt pool där du kan svalka dig de varmare sommardagar!


Bostadshuset är på 284 kvm och erbjuder fler stora sociala ytor där du som väljer att bosätta dig här kommer att stortrivas. Planlösningen fördelar sig på en stor och välkomnande hall, ett kök med goda arbetsytor samt charmiga detaljer så som en fungerande vedspis, rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp samt utgång till det inglasade uterummet där familj och vänner kan samlas och ha stora tillställningar. Vidare finns sju sovrum, Väl påkostade badrum, två stycken allrum samt en tvättstuga.
Uthyrningshuset har en boarea på 123 kvm och kan även fungera som ett generationsboende. Boenden med uthyrningsdel är mycket eftertraktade i Uppsala då marknaden för uthyrning alltid är eftertraktat och detta ger er chansen att påverka månadskostnaderna. Planlösningen fördelar sig på ett rymligt vardagsrum med utgången till den trevliga terrassen, modernt kök, fyra sovrum, badrum med dusch samt tvättstuga.
Tomten på 5 092 kvm erbjuder en vacker blandning av öppna gröna ytor, planteringar och umgängesytor. Här finns ett bastuhus, pool, en äldre lada och ett växthus för de som vill släppa loss sina gröna fingrar. Vidare finns tre stycken dubbelgarage, varav det ena används som ett gym i dagsläget. Utöver garagen erbjuds även plats för parkering på uppfarten framför huset. Framför huset så finns det en vacker rondell som gör att huset känns som en herrgård! Att fastigheten är omringad av ett vackert rött staket längs med hela tomten gör att det känns mysigt och ombonad ut.
Här bor ni med det optimala pendlarläget med bara några minuter till påfarten till E4:an och ca 10 km till centrala Uppsala. Skola och förskola finns i området upp till årskurs 5.
Populära turistattraktionen Linnés Hammarby ligger alldeles i närheten samt även bygdegård som många hyr för de som önskar att ha stora festligheter. Vackra Danmarks kyrka ligger endast ett stenkast bort.För den som är sugen på att bada i sjön så finns populära Fjällnora cirka 20 minuter bort.
Nuvarande ägare har gjort stora renoveringar på fastigheten (läs under utförda renoveringar)

Sådana här fastigheter är extremt ovanliga så ta chansen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid frågor!

Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy