Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tysslinge 235, Tysslinge, Vintrosa
Typ
Villa
KVM
216.0 kvm, biarea 56.0 kvm
Tomt
3 458 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Villa i Tysslinge med milsvid utsikt och pool!

Varmt välkommen till Tysslinge 235 och denna fantastiska villa som erbjuder en boyta om hela 216 kvadratmeter. Ett hemtrevligt hus vars generösa storlek gör att du får plats att bo bekvämt.

Här finns en inbjudande hall med gott om plats för jackor och skor välkomnar dig varmt in i detta hus. Här finns ett praktiskt kök med vita skåpluckor och generösa arbetsytor. Vidare har huset fyra sovrum och vardagsrum med Täljstenskamin. Boendet erbjuder två badrum, ett beläget på bottenvåningen och det andra på våning två.

Den stora och rogivande tomten som hör till huset har stora gräsytor och många soltimmar. Dessutom finns även ett dubbelgarage med goda förvaringsmöjligheter och plats för två bilar. Det som framförallt sticker ut med denna bostad är det fantastiska uterummet med året runt standard vars glaspartier går att öppna upp för att skapa en friktionslös övergång mellan uterum och uteplats. Vidare finns en påkostad pool och generösa ytor för umgänge och avkoppling i härligt västerläge. Här utlovas magiska solnedgångar med en otrolig vy över åkermarken.

I Tysslinge är det lätt att trivas och läget är utmärkt för den som uppskattar närheten till naturen. Genom en kortare biltur når du kilsbergen och dess friluftsliv med Ånnaboda, Storstenshöjden och Garphyttans nationalpark som bjuder på storslagna utkiksplatser, badsjöar, skidåkning och mängder av vandringsleder. Tysslinge friskola och Askens dagis ligger inom gångavstånd. Bussanslutning finns direkt till Örebro och med bil tar du dig in på en kvart!


Den stora och rogivande tomten som hör till huset har stora gräsytor och många soltimmar. Dessutom finns även ett dubbelgarage med goda förvaringsmöjligheter och plats för två bilar. Det som framförallt sticker ut med denna bostad är det fantastiska uterummet med golvvärme, el samt luftvärmepump för trivsam miljö året runt och dess glaspartier som går att öppna upp för att skapa en friktionslös övergång mellan uterum och uteplats. Vidare finns en påkostad pool och generösa ytor för umgänge och avkoppling i härligt västerläge. Här utlovas magiska solnedgångar med en otrolig vy över åkermarken.

Rumsbeskrivning

Hall

I denna inbjudande del av huset möts man av gott om plats för jackor och skor. Hallen har vita väggar och mörkt klinkergolv som matchar fint.

Kök

Ett praktiskt fullutrustat kök.

Vardagsrum

Det rymliga vardagsrummet har parkettgolv och ljusa väggar. Här finns kakelugn.

Sovrum 1

Från nedervåningen når du husets master bedroom ? ett rum beläget i entréplan med parkettgolv och fondvägg.

Sovrum 3

Ett trevligt sovrum med plats för säng och plats för förvaring och skrivbord. Ljusa väggar och har parkettgolv.

Sovrum 4

Ett mysigt sovrum med egen klädkammare.

Badrum 1

Badrummet är beläget på bottenvåningen och har toalett, golvvärme, handfat, kommod och duschvägg. Här finns även golvvärme.

Badrum 2

Detta trevliga badrum har väggar i vitt kakel och mörkt klinkergolv som matchar fint.

Uteplats 1

Storslagen altan med lättmöblerade ytor. Här finns en exklusiv pool och en mysig gunga där du kan avnjuta solnedgången i västerläge.

Uterum

Påkostat uterum med året runt standard. Här finns gott om plats för möblemang. Dessutom finns möjlighet att öppna upp glasväggarna som skapar en friktionslös övergång mellan rum och uteplats. Här finns golvvärme, el samt luftvärmepump för trivsam miljö året runt.

Groventré/tvättstuga

Huset har även en praktisk groventré/tvättstuga med diskho och Tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planlösningar Planlösning Entréplan Planlösning Övervåning

Länkar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

8 varav 4 Sovrum

Tomtareal/mark

3 458 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

216 kvm

Biarea (BIA)

56 kvm

Areauppgift enligt

Lantmäteriet

Gatuadress

Tysslinge 235

Ort

Vintrosa

Kommun

Örebro

Taxeringsår

2021

Värdeår

2009

Taxeringsvärde byggnad

3 208 000 SEK

Taxeringsvärde mark

463 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

3 671 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

ÖREBRO TYSSLINGE 1:30

Objektskategori

Småhus

Objektstyp

Villa (Typkod: 220)

Byggnader

Byggår

2009

Avlopp

Enskilt avlopp

Vatten

Enskilt vatten året om

Typ av uppvärmning

Luft-/luftvärmepump

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

8 874 SEK/år

Inteckning

Inteckningar

4

Totalt belopp

3 011 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy